232

Подвеждащо заглавие

преди 3 месеца

Руските *** са налазили

231

Анонимен

преди 3 месеца

ЛИГОБЕТИЙТЕ ИСКАТ ВОЙНА НО ОСВЕН НА БАЙРЯКА ОТ ГЕЙ ПАРАДА ДРЪЖКАТА ДРУГО НЕ СА ДЪРЖАЛИ ПА И КО ТИ БЪРКА ДЕЦА НЯМАТ ЗА ФРОНТА ТОВА Е

230

Анонимен

преди 3 месеца

Нали пискахте, ругахте и увещавахте, че нямало напрежение, че по това време било нормално да има учения и т.н. Нали използвахте всички средства на информационния терор и убедихте сума ти овце, че е точно така, че по това време винаги имало учения и нямало никакви извънредни раздвижвания в армията. Утре, пак така ще ни пратите на война, ама имам вест и за списвачите. И на вас, не ви мърда. На повечето поне. Стигне ли се дотам, многото медии ще са неудобство. М-т-чии

229

Анонимен

преди 3 месеца

Праят съ зорлен на л.ди!

228

Анонимен

преди 3 месеца

Задокеанските затуй ли ни ползваха без пари базите и затуй ли ни "нарязаха" ракетите, за да ни направят мишена???!!! Ясна полза от натото! *** на соломон и другите изчадия адови! Цензурирах трибуквена дума, завършва на -й.

227

СМЕХ...

преди 3 месеца

..ОТ УТРЕ , ВОЙНАТА ПОЧВА....

226

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 месеца

,,,АБЕ , ВЪРВЕТЕ НА ИЗТОК....КВО ЧАКАТЕ ОЩЕ, ГРУЗ-200 ЛИ...??!

225

Анонимен

преди 3 месеца

Заплахата идва само от Запада, приятелите ни са на Изток. Натам трябва да вървим.

224

Анонимен

преди 3 месеца

Изветрелите безработни русофили гледам пак на първа линия и наспамили с коментари статията. Безполезни, мързеливи и непотребни същества.

223

Анонимен

преди 3 месеца

неблагодарното страхливо племе в което сме се превърнали скоро ще плаща прескъпо за наведената си позиция. ще *** ганчостанци за блек рок и американското елитче. насреща какво... едно голямо нищо. аварирал аец, заеми, глад и мизерия за 90% от населението, най лошата демография в целия свят и ток на десеторни цени от американските демократични тецове. дерзайте ***, види му се краят скоро.

222

Справедлив

преди 3 месеца

Кой ги тырпи тея сыщисаните. Вын всички натовци от Родината ни.

221

Пешо Питанката

преди 3 месеца

По публикацията работи: ПОСОЛСТВОТО..../за сведение на Домбил Домбасов и Кеворк Пешпиян/!!!! Слагайте наколенките -останалото е грижа на краварите!!!!

220

Пешо Питанката до:

преди 3 месеца

Домбил Домбасов....Омбреее...на туй нЯЯЯщо му викат част от ядрена триада!!!Забрави да споменеш рашките подводници до бреговете на Куба и Венецуела...ама айде да не ти отварям гурелясалите очета...рупай зеле и да не ти пука!

219

Анонимен

преди 3 месеца

НАТО ако ще ни създават проблеми по-добре да се разкарат от България.

218

Е нали

преди 3 месеца

Ееее нали не бяха военни бази а съвместни американо-български тъй съоръжения за ротационно обучение?

217

адвокат Тенев

преди 3 месеца

Гледайте сега логика: Чуждите бази в БГ без съгласието на народа са във повишена готовност заради "заплаха" заради която българите си нямат понятие и се почесват през джобовете....Такааа, а щеше ли да има някаква заплаха,ако ги нямаше тези чужди бази?

216

Домбил Бомбасов

преди 3 месеца

До Пешо Питанкатате за тва миговете са в беларус, а ту22м3 - на енгелс2. щото има 100500 радиус и щото крим е непотопяем самолетоносач. зляк.

215

Тарс

преди 3 месеца

Червенопитеците пак ревът в коментарити! Чиба в Масква,*** такива.ходим марш!

214

Кеворк Пешпиян

преди 3 месеца

До Пешо Питанкаталегай си шизимба, не си интересен

213

IQ 3.14

преди 3 месеца

фпкон чарли, а в прав текст по телевизора рекоха че щели да дигнат пенциите за прослужено време, ако били намерили пари. никва прилика с виденов и войната в чечня. май ше требва фпкон делта за нс