113

Ха ха!!!

преди 3 месеца

"Ама това е страхотно срещу западното влияние" - каза Г-н Иван Славков от своя Мерцедес и си пусна да слуша Металика. Комунистическите елити са едни от най-големите консуматори на западни неща и в същото време прекратяват млади човешки животи буквално за нищо. И в България е било така. Вкарвали са млади момчета заради някаква си западна литература. Днес като видя същата тази литература, никъде няма пропаганда, джендърия и тн. Болни мозъци!

112

Макаренко

преди 3 месеца

И в България трябва да е така, и ще има ред и дисциплина.

111

Йован

преди 3 месеца

Повечето севернокорейци са изостанали.Това е добре за нас.Така трябва да бъдат и съседните на нея държави-да живеят в пещерен комунизъм докато европейциите се развиваме и напредваме.За да е добре България,цяла Азия трябва да живее в пещерен комунизъм в пещерите без прозорци

110

FMC

преди 3 месеца

Нещо статия за щатите в САЩ, които още изпълняват смъртни наказания? Или това е демокрация.

109

FMC

преди 3 месеца

А за Китай нещо статия? Или там може, щото ни е работилницата.

108

FMC

преди 3 месеца

Кражба на мед от заеодите...това ми хареса. Трябва и тук да въведат смъртно наказание за крадците на мед и други метали. И без това са твърде много, от които държавата няма абсолютно никаква полза.

107

Радослав

преди 3 месеца

Какъв соц рай. Изядеш малко трева защото умираш от глад и хоп, прибират те и те разстрелват защото си ял от тревата по която е крачило комунистическото божество. Ето за такъв рай мечтаят нашите ***, а именно: глад, мизерия, робство, права като на *** и една шепа угоени комунистически елитни копои.

106

Анонимен

преди 3 месеца

"Един разказва..." Типична пропаганда написана така, че да не подлежи на проверка. "Един разказал"... Смях!

105

ПампераДжо

преди 3 месеца

То пък в най великата демокрация няма насилие. Само за миналата година са били убити 25000 жители на Кравария,ей тъй за кеф. Свободно друсане от още 40 милиона...Ушковците им пък бият като за световно и стрелят дори да бръкнеш за кърпичка за да си забършеш со пола.Та мисълта ми е,ако трябва реално да преценим,къде е по голямото зло,везните клонят към ,,неограничените възможности" . Един разпасан свят и разлагащ се труп на демокрация хсхсхсаааааа

104

Анонимен

преди 3 месеца

Колко бг комунисти са ходили в с.кореа?

103

Анонимен

преди 3 месеца

Увеличават се самоубийствата в средите на елитните "морски тюлени". Направо епидемия от самоубийства със следи от минно-взривни травми.

102

ТЪПУТИТИСТ

преди 3 месеца

СЕВЕРНА КОРЕЯ Е КОНЦЛАГЕР СЪС ТЪМНИЧАРИ СЕМЕЙСТВО КИМ

101

Анонимен

преди 3 месеца

Южна Корея население 51млн площ 100000м2. Северна Корея население 26млн площ 120000м2. По официални данни.

100

Елементарно Уотсън

преди 3 месеца

После Грухчо реве, че жените не раждали деца хаха.

99

И у БеГето

преди 3 месеца

Ще стане същото с тия диктатори

98

Един разказва, че...

преди 3 месеца

Поне име да му бяхте измислили! Примерно: Кла Ти Хуой. Иначе, съвсем като на женския пазар става.

97

Анонимен

преди 3 месеца

Защо раждат бебета като е толкова зле. Постепенно трябва да намалеят бройката и Ким да стане дядо на голямо семейство заедно с приближени генерали и техните фамилии. Но нали има нужда от роби и простолюдие, а трябва да си много прoст да раждаш бебета в този концлагер, точно както мен са ме родили в Бг. За да правя какво тук? Какво има за правене на тази канибалска и експлоататорска планета? Тук трябва да се скъсам от работа и да издъхна, няма нищо друго.

96

Анонимен

преди 3 месеца

Браво, само така ще се оправят. Сингапур само с екзекуции станаха държава от западнало наркоманско сборище.

95

До тъпата пиянка

преди 3 месеца

Като е много хубаво в България защо ходи в Южна Америка да пренасяш дрога, бе пияндyрник? И защо те съдиха тук, че пиян с тротинетката щеше да убиеш децата ни?

94

Анонимен

преди 3 месеца

И в бг ако си с Русия и Северна Корея уволняват от държавна работа а по фирмите няма и умира.