39

Василев

преди 1 седмица

А когато две, три хранителни вериги държат 90% от пазара кой определя цените?Когато два, три оператора държат 100% от пазара за мобилните и интернет услуги, кой определя цената!Когато имаш една рафинерия за горива, която продава на всички бензиностанции, кой определя цената!Май ти не ги разбираш нещата кой и как определя цената!Агент Алиса Девър!ЦРУ!!!

38

Анонимен

преди 1 седмица

Абе деградирал пияднурник, Тиквата отдавна е в затвор, живее в перманентен страх винаги с пазванти, има увредено здраве, качва се по стълбите като дърта баба и е цяло чудо как не е пykнал досега. Никой не е прокопсал от крадени пари - нито той, нито неговите наследници. Както ти си напълно деградирал пияндурник и лентяй, който нищо не е направил през живота си, освен да пълниш тоалетната чиния, a на такива като теб и Тиквата харода им вика фабрика за л***а.

37

истински мъж

преди 1 седмица

Много,ама много ви си иска герберасти да останете на власт.За да се провължава с кражбите на народна пара.За да сринете и малкото останала държавност.Затвор за тази п-ас-мина.Ами ти БЕ,от един счетоводител до 50-та си година,от какво упрвление на държавата накрая се оказа,че разбираш?***, и си продължи с дебит-сметки,кредит-сметки,с отчетите и пр.,от каквото разбираш.Лично на мен ми се гади като чуя герб.

36

Хабибито

преди 1 седмица

Отдъхни си...негоден за нищо освен послушко чиновник !!!!

35

Дедо под асмата

преди 1 седмица

Днес Докато режа краставичка със сол . Чета клюките и гледам стар вестник. Партийни дрогари обесняват нещо на първия другаря т. Живков. И така . Нищо не се е променило.

34

Анонимен

преди 1 седмица

До Василев - да те светна да знаеш, понеже виждам че не ги разбираш нещата, цените не се определят от правителството а от търговците. Цените растат ако има много пари в населението и купуват много, или ако разходите за производство са нараснали и тогава и цената расте, или просто вече няма храна и храната става оскъдна и за това цената и расте, но всичко това няма нищо общо с правителството и политиците.

33

Анонимен

преди 1 седмица

Ама ти и сега можеш да си отдъхнеш . Няма да ни липсваш а на твое място веднага ще са намери работник за тази толкова ,,тежка,, работа ;) Задъхания :)

32

Анонимен

преди 1 седмица

При Тодор Живков нямеше тоалетна хартия и банани, а по вишките имаше картечари и не можехме да бегаме на запад.

31

Днес

преди 1 седмица

Пълна медиина мъгла за победата на народа в Франция и Австрия...

30

Василев

преди 1 седмица

Днес влизам в най-долнопробната хранителна верига Тмаркет и цените пак са нагоре!Какво правите ви да ви е.а майката долнопробна, вече храната поскъпна със 100% , а тока,горивата и те със 100%!Как мислите тези всички хора , които не са гласували дали няма да излязат, само че на протести и пак да се бият с полицията???Агент Джована Скивоне!ЦРУ!!!

29

може да има скоро

преди 1 седмица

и даниил е нов патриярх . формулата е патриарх и премиер да облъчат и водят народа . ергена, стани богат , евролига 2024 до колко са христянски .

28

до пияницата

преди 1 седмица

правим квото правим, поне не сме се почнали от 7 сутринта като теб. Само пияница може да реди такива слова пияндурнико. Копейки били хората че не искат война. В Мордор покупвателната способност е доста по висока от тази в доста ЕСССР държави. Взривете сега Козлодуй и ще видиш и на ГРОБ и на галенити от посолството и на ДПС и на другите мижетурки какво ще ви се случи.

27

пияница мистик

преди 1 седмица

До комунист === И какво му беше спокойно на живота през соца бе, другарю пенсионер? За един виц бой в районното от милицията или ако е рецидив в концлагер в Белене. Нямаш право за повече от 1 апартамент, чакаш за кола половин живот, банани, тоалетна хартия и Кока Кола само по Коледа. Блееш във витрините на Кореком като гладно Гаврошче. Вариш пред блока лютеница и компоти за да спестиш. Магазините празни, нищо няма, всичко с връзки, даже услугите. Не дай си боже да ти се развали печката

26

Анонимен

преди 1 седмица

Ей ама каква саможертава прави глaвокa само. За държавата го прави, за доброто на овцете. хи хи хи

25

Анонимен

преди 1 седмица

САЩ разчитат на нас от 35 години и не са спирали. И ще продължават така до последният Българин.

24

Анонимен

преди 1 седмица

Главчееев, да ти пръснат главата дано!!!!!

23

БАЦЕ Е ГЕНИЙ!

преди 1 седмица

ГЕРБ СЕ ВЪРНА! БЪЛГАРИЯ СЕ ВЪРНА НА КАРТАТА. САЩ И ЕС РАЗЧИТАТ НА НАС! СТИГА ШАРЛАТАНИ, ВЪЗРОЖДЕНЦИ И ВЕЛИКИ! СТИГА ЕКСПЕРИМЕНТИ, ДА ЗАЛОЖИМ НА СИГУРНОТО!

22

Анонимен

преди 1 седмица

ами като пратиш български войници в украйна и ще те бесим хазарско изчадие.

21

Галя от EmbassyTO

преди 1 седмица

Дано, дано . За " секретарка без екстри" на т иквн диста неща свърши. Както можа. Толкова, важното е батковците да са доволни

20

комунист

преди 1 седмица

Ще го търсите спокойния живот от социализма.