50

Супер.

преди 1 седмица

Да ходи при шорош.

49

баба мара

преди 1 седмица

изчезваи и не се връщаи никога безполезен човек

48

Факт

преди 1 седмица

Патриарха каза това което мислят над 80% от народа.

47

Анонимен

преди 1 седмица

Бягайте всички yтайки зловредни и платени!

46

Той

преди 1 седмица

Да си ходи,нас какво ни интересува?

45

Зозо

преди 1 седмица

Да си ходи в Мордор тоя. Там да се кланя на Гундяев.

44

говНАНЕ

преди 1 седмица

До БАНко/ щом казваш путинскъ фъшкиьо :d а кой е обезличен и губещ това на изборите в фащ през ноември 2024-та

43

100 ДНИ МУ ДАВАМЕ

преди 1 седмица

АКО ПАТРИАРХА ОЩЕ ПОДКРЕПЯ РУСКИТЕ КГБ ОФИЦЕРИ - ПУТИН И РУСКИЯ ПАТРИАРХ, ХРИСТИЯНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИСКАМЕ ДА НАПУСНЕ, ЗА ДА НЕ СКВЕРНИ БОЖИЕТО ИМЕ.....100 ДНИ- ИМА ПРАВО ДА СЕ ПОПРАВИ

42

Кой ли

преди 1 седмица

Някой готват разкол в БПЦ.

41

До Булгар

преди 1 седмица

Българина ненавижда не Запада, а западните политици и политики относно държавите, несъгласни да им се подчиняват инслугуват. Стига с тая глупава мантра. Карал западна кола пък обичал Русия. Да закрием слънцето, че изгрява откъм Русия,а? Параноици.

40

Чао

преди 1 седмица

Евроатлантически глупости

39

Анонимен

преди 1 седмица

Да влиза в политиката, евроатлантици и крадци с лопата да ги ринеш - герб, дпс, пп.

38

Анонимен

преди 1 седмица

До ***- нека те пренеса в един идеален за всички европараноици свят- няма комунисти, няма Русия, няма руски агенти!!! Белия свят е победил, изтребил е всичката сгань от света! Найс, а? Ами тогава кой ще ви е крив, бе аланкоолу??? Галактическия прах ли? Как ще се плюете един други като ще сте все идеални?

37

КИРО НАПУСНА ЛИ..?

преди 1 седмица

А КОСТАДИНОВ И ПОЛКОВНИКА И ТЕ ЛИ...??

36

Булгар

преди 1 седмица

Булгарът е природен феномен.Мечтае да работи на Запад, мечтае децата му да учат на Запад, мечтае да има социалната система на Запада, ходи да си прави селфита на Запад, но..ненавижда Запада и подкрея Русия в стремежа й да разруши западната система.На Запад е пълно с българи русофили, в България е пълно с българи русофили, но...в Русия няма НИТО ЕДИН българин русофил...Всички Булгари русофили живеят на Запад от Русия..Сложна е душата и главата на Булгара !

35

жоро павето

преди 1 седмица

ами да ходи да носи ибрика на Бартоломю

34

Гиб Мелсън

преди 1 седмица

Свещеникът владее перфектно английски! Браво за откровеността! Човека си е откровен. Каза, ако се падне този патриарх, който не обслужва американските интереси аз се махам. И го направи. Което му прави чест! Не е лицемер.

33

БАНко

преди 1 седмица

АнонимеНчо , И АРХИМАНДРИТ НЕ СЕ БЕШЕ ПИСАЛ ???!!! А ЗА БАЙ БИДОНА СЕ ИНФОРМИРАЙ ОТ АМЕРИКАНСКИ ДЕМОКРАТИ - ЧУДЯТ СЕ С КОГО ДА ГО ЗАМЕНЯТ СЛЕД КАТАСТРОФАТА НА ДЕБАТА !!!

32

Булгар

преди 1 седмица

Цялата държава трябва да си подаде оставката и да се закрие.35 години по-късно, след 20 години НАТО и 17 години ЕС, у нас все още руската агентура заема най-висшите слоеве на БГ обществото !Очевидно, че по каквато и да е причина, българинът обича руския свят..Така че за мен е редно Бг да напусне ЕС и НАТО и да застане заедно със Северна Корея, Виетнам, Сърбия и Венецуела и да си се развива с тях.То така или иначе всички българи с потенциал и желание за живот вече са емигрирали отдавна..

31

Анонимен

преди 1 седмица

Никойнор ще стане украински архимандрит. А виждате ли как зад Даниил наднича Путин? Пак той! Боже, опази! Намесва се и в светите дела, дявола му! Сякаш е началник на Господ! Не, не е! Началник на Господ е само инединствено Св св Бойко Борисов! Ясно? ОбъркАл си рейса, пич!