87

Анонимен

преди 1 седмица

Не ме интересува кой управлява, важното е, да спрем стагнацията и да тръгнем напред. Дори и с ГЕРБ, ДПС...всички които се чувстват българи. Съботирането на инат, "искам още едно кръгче", или, "ние да сме", води страната към пропаст. Подкрепа за ГЕРБ и ДПС, защото те няма да подкрепят никоя партия, която не ги е подкрепила. А това ще ни вкара в старата спирала и нови кризи, ще ни отдалечи от ЕС и ще станем още по-бедти, освен задлъжняли. Заради Асен Василев.

86

Еха

преди 1 седмица

Софрата наредена, само чакат знак и почват!

85

Анонимен

преди 1 седмица

Какво като са ГЕРБ, важното е, държавата да дръпне напред. Да се поправят щетите, нанесени от ПП,ДБ, да спре езика на омразата и хаоса, който донесоха "променкаджиите" .

84

Анонимен

преди 1 седмица

ГЕРБ извади тежката си артилерия, от доказани експерти. Самоглупаци и небългари няма да подкрепят правителството "Желязков". То носи сигурен пропуск за Шенген и пълно усвояване на милиардите от плана за развитие. Борисов няма да спре растежа на пенсии и заплати. Този път, без инфлация. Само ГЕРБ!

83

Анонимен

преди 1 седмица

До Протестираща -Никога повече гласуване за шарлатаните от ПП !!!!!!!!!!! СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА НИ ТЕЗИ НАГЛИ ЛЪЖЦИ ! Н И К О Г А ИЗМАМНИЦИТЕ от ППДБ !!!!

82

Хаджикян,Бабикян,Мин

преди 1 седмица

Народе български...СПИШ ЛИ ДЪЛБОК СЪН!? Защо ручахме ЖАБЕТАТА и вмирисана рибочка хвъргахме по Буци и Шиши?

81

Анонимен

преди 1 седмица

Нагъл по нагъл най нагъл- кръглия суджук от Банкя

80

баба мара

преди 1 седмица

за този желязков имаше скандали за печатница и бюлетини и за румяна бъчвароваза това я пратиха в израел нямам доверие на такива хора избори наесен

79

УРА ДРУГАРИ ЗА НАТО

преди 1 седмица

ДНЕС НАТО СИ ВЪРНА ТЕРИТОРИЯ, КОЛКОТО ПУТИН УСПЯ ДА ЗАВЗЕМЕ ОТ УКРАЙНА - ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ! БОЙКО ВЪРНА БГ НА КАРТАТА НА СВОБОДНИТЕ ДЪРЖАВИ!

78

Анчо Шукри

преди 1 седмица

Тоз правителство ша дава ли по- хубави помушти, бате?

77

анонимен

преди 1 седмица

един стар човек ми казваше - момче, трябва чатал на врата на тия управници!....дядо, ей това нещо няма да го видим, те един друг се изпират и са се оплели като свински черва!

76

Според мен

преди 1 седмица

България ще се оправи когато се изхващат всички руски кавали от Царя до Падаря Пълна ДЕКАВАЛИЗАЦИЯ Нито един руски кавал да не остане на държавна служба

75

Анонимен

преди 1 седмица

А защо няма информация как върви източния фронт ? Зелята и НАТО колко територия си върнаха ? Крим ?

74

ШАРАНИ И ШАРЛАТАНИ!

преди 1 седмица

НАМИТИНГУВАХМЕ СЕ, НАПРОТЕСТИРАХМЕ СЕ, ЦЪФНАХМЕ И ВЪРЗАХМЕ! ДОБРЕ, ЧЕ ДОЙДЕ ГОРСКИЯ ТА ДА ОПРАВИ РАБОТАТА!

73

Анонимен

преди 1 седмица

Заради тези хора го махнаха , пък той пак ги предлага- На Борисов явно не му се управлява и търси оправдание, когато правителството му няма да бъде избрано.

72

Закопаха България !

преди 1 седмица

" Пейте, робини, тез тъжни песни! Грей и ти, слънце, в таз робска земя "

71

Анонимен

преди 1 седмица

Подкрепямe правителството! Aмaн oт шapлaтaнu, нapkoмaнu u rpuнgpu вeчe...

70

Анонимен

преди 1 седмица

Копейки, вие все сваляте ГЕРБ от 15 години насам, а ранните копейки разправяхте че щели да изчезнат като НДСВ! Вече не го разправяте, щото даже повечето от вас не помнят НДСВ... Та какво по-различно очаквате да стане сега?

69

МИ КАТО СИ НИКОЙ?

преди 1 седмица

СТАНИ И ТИ ПРЕМИЕР ЗА 10 ГОДИНИ, ЗА ДА СА ТИ ПЪЛНИ ЧЕКМЕДЖЕТАТА! ЗАЩО ЗАВИЖДАШ?

68

Анонимен

преди 1 седмица

Както казваше Боб Дилън - Истинският мъж трябва да мирише на кон, пот и тютюн (според мен се допуска и уйски). Жената, която хареса този мъж - тя е истинска жена! Така е Боб Дилън! Истина казваш! Само че в България веке нямаме Български Ковбои - Селяни да орат с Трактори и да яздят Коне за веселба със спомени за старото! Всичките ни Ковбойски спомени по Българските Села, ни унищожи СССР!