50

Да попитам

преди 1 седмица

На Стоилка Арсова, директор на Национална картова и платежна схема в "Борика" електронен ли и е и 200 кинта ли е? И какъв бобус ще вземе за далаверата?

49

Анонимен

преди 1 седмица

Ваучери? ЕС замина по пътя на СССР. Хахахах.

48

Анонимен

преди 1 седмица

Мен валучери не ми трябват. 200 лева кеш или 200 лева валучери? Естествено, че 200 лева кеш. Валучерите имат някакъв смисъл за работодателите, ама създават някакви неимоверни трудности за всички останали - печатай, брой, раздавай, внимавай къде ги приемат, къде не... А има цели три други начина, дето са по-готини: на ръка, в кеш или в брой.

47

Счетоводен курифей

преди 1 седмица

Ваучерите са едни 200 лева, които струват 200 лева на работодателите. Непблагаем бонус, един вид. Ако трябваше да им се удържат данъци и осигуровки, работникът щеше да взима по-малко. Затова и той е на печалба. Печелят и веригите и магазините, които приемат този тип ваучери. След като станаха електронни, проблемът с рестото отпадна.Но бай *** ще каже, че това е упадък и цифрово робство.

46

Анонимен

преди 1 седмица

Ау, капоните за храна... да може малко робите на ниски заплати да се чувстват все едно са във соца. Хахахах!

45

Анонимен

преди 1 седмица

До болка познати спорове между нормално мислещи и платени трролове. На мен ми писна.

44

Анонимен

преди 1 седмица

Лека-полека вкарват овцете в дигиталния концлагер. Скоро в скотобойната, там нищо няма да им трябва.

43

прогрес? кога ?

преди 1 седмица

поредното много сложно нещо което е бъгаво и замества нещо което работеше и вършеше чудна работа. толкова си беше удобно с ваучерите колкото пари ти трябват -броиш и плащаш. а сега- влез в мейла,регистрирай се пиши кода пращай нов меил чакай отговор после чакай карта и ако не бъгне нещо някъде по системата евентуално ще има електронни ваучери.абсолютно безмислена глупост. какъв е прогресът да плащаш с карта след като пластиката е направена от толкова нискокачествена пластмаса че се разслоява?

42

Чети внимателно

преди 1 седмица

Ти си тази, която пропагандираше за ваксинация, ти си русофобката от сайта, ти си тази, която използваше никовете Германец, Програмист, Алекс и други, не е чудно, че защитаваш и електронната валута. Ама мноооооого си елементарна.

41

Анонимен

преди 1 седмица

Не се карай с бедните. По-добре им се подигравай и ги подритвай - те това искат. И другото което искат обикновено е да не работят или ако работят, да работят извънредно много часове за изключително малко пари и да теглят кредити, за да закърпат нещата.

40

До 41

преди 1 седмица

Получавам повече от теб. Под достойнството ми е да си го меря с хора, на които им се плаща за трролене с цел генериране на мнения в даден сайт. Броиш си стотинките всяка вечер.

39

до 39

преди 1 седмица

Миличък, ти като не си роб, защо ринеш дъното за годишна заплата, колкото месечната на ИТ спец, бре? Много ми е забавно как българинът вдига революции в интернет, ама на живо снишена страхлива главица...

38

Анонимен

преди 1 седмица

Става въпрос за едни пари. За много пари.

37

До 38

преди 1 седмица

Не се караме за ваучери, а за робското поведение на масите и за напъните на малък брой хора да се налагат.

36

Големи сте таланти.

преди 1 седмица

Аз не мога да повярвам, че българите са способни да се изпокарат за ваучери. :D

35

Не знае щое труд

преди 1 седмица

Номер 31 баща ти да не би да има печатница за ваучери, че ги защитаваш толкова горещо - още малко ще убиеш човека, понеже те разкри какъв си лъжец за ваучерите.

34

Анонимен

преди 1 седмица

Виещите против ваучерите, просто искат да ползват всяка мизерна стотинка от мизерния си надник ЗА ПЪРЦУЦА и ЦИГАРИ. Това им е проблема, че ваучерите не стават за алкохол.пропадняци.

33

Анонимен

преди 1 седмица

Робското поведение в България е причината да сме една голяма нула. Работодателите трябва да си питат хората и който иска- ваучер, който не - в брой. Виждам, че в сайта трроловете пълзят здраво, но на тях им се плаща за обезличаването на хората в България и превръщането им от личности с мнение в база данни, които ще допринесат определна сума на определен кръг от хора, в зависимост от процента.

32

До 32

преди 1 седмица

Никой не ми нарежда къде да ги харча, драги ми смехурко. Аз си избирам. А мисленето ти е подпечатано на един бедняк. Това е. Познах ли? Главата си залагам, че си бачкотещ бачкер в някой склад с таван 3-4к месечен доход.

31

Анонимен

преди 1 седмица

Много удобно с електронните ваучери. Откакто у нас има банки, работещи с NFC, друго плащане не съм извършвал. Ясно е, че има вой от определена група хора, ама нормално, все пак живеем в България- държава, която още си стои в каменната ера и каменното писмо.