27

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен Сърбия се освобождава от Турция през 1830 г. и явно не Русия има вина че са паднали под турско и после не им дават да се отделят. Ти ще искарш че Русия плаща на Турция за да са бг и сърби в Турция

26

Анонимен

преди 1 седмица

До Ицо Искат да отцепат Косово от Сърбия.

25

Анонимен

преди 1 седмица

За сърбите се пише още по времето на 2 бълг царство. Само лоши неща, колко са подмолни и вероломни. Ако не беше рушката пропаганда и политика, щяхме да сме свободни по едно и също време и територията им да е Смердерово и околностите. Сега опитват да играят пак и с ЕС и с Русия едновременно, ама тоя път няма да им мине номера. Ще ги провокират и една грешна стъпка им трябва само.

24

Анонимен

преди 1 седмица

Даваме им цялата северна БЮРМ със Скопие без южните окръзи с Охрид в замяна на крайна южна Албания и едно пристанище с излаз на адр, море.

23

Ицо

преди 1 седмица

Албанците са готини, страната им е красива, а за тези които се притесняват че са мюсюлмани, трябва да кажа че там има сигурно повече църкви от колкото джамии но и те като нас не са мн набожни така или иначе. По-добре те да са ни съседи от колкото сърбоманските еничари от РСМ. Тези презряни бановинчета с рейта който вземат наши паспорти и бягат в чужбина, скоро наистина ще изчезнат и в момента на брой са по малко от София да кажем.

22

Анонимен

преди 1 седмица

20 % са християните в Албания. Пак се драскат непроверени глупости. Там да има нещо

21

Турчин

преди 1 седмица

Албанците от Албания и косовските не мелят брашното. Косоварите в общия случай ни обичат, те са и по-религиозни. Албанците от Албания смятат, че сме ги забавили в развитието и не ни обичат много. На Балканите най ни уважават босненски мюсюлмани, които са славяни, като нашите помаци, но са много праведни мюсюлмани. Албанците си действат по тяхната линия, както и сърбите. Това са двата останали живи народа на Балканите. Другото е малко умряла работа.

20

До 14

преди 1 седмица

Наскоро в телеграм твоите хора сте се уговаряли да чупите кръстове в Скопие. Я само си намери в коя болница лежат в момента, ммтЪ ви шиптарска сигааанска

19

Пък азИ

преди 1 седмица

Ако имах власт щях да отнема българския паспорт на всеки северно македонец. ПС. Бащиния ми род са комити, бежанци Угоре (Свободна България) преди 100 години. Но това е- сега там са ссссс екс куклите на Тито и све югославска/кремълска машина. В Лондон съм умирала от срам с олигггг огрени с бг паспорти от онази сръбска ко4ина.

18

До Ббб

преди 1 седмица

Човек, албанците са илирийци- тракийци в най-чиста форма. Включва щуротиите им с кръв за кръв, ако няма момче в семейството- отглеждат едната дъщеря като мъж (това от векове, не от новата мода, и т.н.Да не говорим, че повечето май са католици, не мюсюлмани

17

Анонимен

преди 1 седмица

До Ббб - Албанците не са турци. В голяма грешка си.

16

Анонимен

преди 1 седмица

Според мен политиката ни да даваме БГ-паспорти на македонци, които докажат българския си произход е наистина умна политика. Хем тези от тях, които се чувстват българи виждат, че им помагаме не само на хартия, хем така самите македонци доказват, че са българи, а не някакъв друг народ. Сърбия предлага фалшива пропаганда на макетата, а България им предлага реален ЕС-паспорт срещу изричането на истината т.е. че са българи. А албанците са в СМ заради това,че сърбите ги изгониха натам чрез войните си!

15

Ббб

преди 1 седмица

Макезонците са българи а албанците са турци. Това е. Едните са като другите.

14

Mustafa Pasha

преди 1 седмица

В западните Балкани ще се пречертават граници пак. Основен двигател и подстрекател на тези процеси пак са сърбите. За Босна е ясно, че ще си я искат в по-голямата й част. Но имат претенции и към Македония и Черна Гора. Македония, като нова държава и измислена югоостанка, каквото е Босна, ще е лесна плячка за сърбите, ако не бяха албанците. Затова те трябва да изпреварят събитията. Тетово, Гостивар, и дори Скопие е предимно мюсюлманско и албанско. Трябва да си ги искат, преди да са дошли сърбите.

13

Анонимен

преди 1 седмица

Ако ще се албанизира в ЕС за какво им е Ес по дяволите. Швейцария са само косоваре и албане. Германия и Австрия са гета от младотурци. Това ли ще прават и в РСМ в ес.

12

FMC

преди 1 седмица

Каракачанов нали им издаде паспорти. Оревахте орталъка. Точно такава трябваше да е политиката на България-каквато водеше Каракачанов. Я да им задем 1 млн бг паспорта и после да твърдят, че нямало българи в Македония!

11

Анонимен

преди 1 седмица

Много албанци са навъдиха в Македонията... Хубаво си беше га си беха само българи )))

10

Бау

преди 1 седмица

То в България скоро няма да има българи, вие ги търсите в Македония! Всичко приключи! Демокрацията дава предимство не на народите, а на личността! Свободни сте да емигрирате в цивилизования свят, да ползвате банани и тоалетни принадлежности, да се определите от какъвто пол си искате и защо ви е България изобщо! Същата България и българи, от които сте избягали, че не можете да я понасяте, като отидете там се обличате във флклорни носии, играето хоро и се хвалите, да дразните останалите на село!

9

нищо не са видяли

преди 1 седмица

Когато албанците почнат да не разбират македонския и почнат да спират движението по улиците да се молят по джамиите,и почнат да ходят само по албански магазини,щото точно така започна в Косово,и поискат и жените да тръгнат с шалвари като техните,и предложат на България да разделят македонските чукари,и да стане трета албанска държава,тогава ще започне голямото пищене,сега още нищо не е!

8

Анонимен

преди 1 седмица

Трябва да сме по-активни към българите в Македония, да им подадем ръка, да работим за тях и да ги пазим от сърбоманската власт в Скопие!