43

Анонимен

преди 6 дни

до 57: ПП нищо няма да си повиши

42

Анонимен

преди 6 дни

Успех, Росене! Само напред!

41

Анонимен

преди 6 дни

РОСКО, МОМЧЕТО ПЛОСКО ЛИ ЩЕ СЪСТАВИ ПЛОСКИЯТ КАБИНЕТ??? А МИСТИЧНИЯТ ПИЯНИЦА ЩЯЛ ДА МУ БЪДЕ ПРЪВ МИНИСТЪР!!...

40

Анонимен

преди 6 дни

Има много ниско-интелегентен вид. Бойко не се научи. Няма да им мине номера. Томислав да беше пратил.

39

Анонимен

преди 6 дни

Пак ли ще го пробват?

38

Public enemies

преди 6 дни

Нови избори есента, ПП ще си повиши резултата, Величие също, и нови партии може да минат 4 % бариера, повече възможности за формиране на кабинет, на българина му писна от нови избори, но е по-добрия вариант отколкото партия на турци, р оми и прииждащи индуси да го управлява.

37

Анонимен

преди 6 дни

Няма стани

36

Анонимен

преди 6 дни

До 53 === Рядко отговарям и рядко се връщам във вече прочетена статия, но на теб ще ти отговоря. Аз съм милионер, изкарах си парите като точех банкомати в Перу. На дъното сте вие, комунистите и пенсионерите, дето още чакате соца да се върне и пишете от името на НАРОДА мизерни неща от рода на: "народа няма какво да яде, умира от глад и няма пари". Айде лек ден, наздраве и не ми пиши, няма да отговоря :)))))))))))))

35

Гробарите

преди 6 дни

Гербераски постановки гласувахте за гробаджиите сега ще ви управлява дпс, л7мпени стрещели д0лу на герб см7рт на всички гербераси

34

До пияница мистик

преди 6 дни

И поредния твой "сляп" и не особено интелигентен коментар. Явно си фен на крадеца и обичаш да си на дъното

33

Х

преди 6 дни

До До 41 Х Умника ми той. :D Или си пенсионер или си безработен, или си с ниско платена работа, иначе си природно много умен. :D

32

пияница мистик

преди 6 дни

Ахахахахаха :))) Както винаги 98% cлабоумни коментари :))) Пишете си каквото искате, но това не променя факта, че Бойко Борисов е единствения политик, стоял на върха в политиката на България толкова дълго, колкото бай Тошо :))) И всички се съобразяват с него, че е фактор. Само 80 процентовите вярват, че има отключено нощно чекмедже с кюлчета и пачки по 500 еврака (изкупувани по 1,60лв., а не на нормален курс, защото не се приемат навсякъде) и че е чел само 1 книга Винету, въпреки че той каза, че му била любимата от детството

31

Анонимен

преди 6 дни

Сами си правят изборите, сами си определт заплатите .....фалш

30

До TheGreatest

преди 6 дни

Аз не гласувам бе пингвин, нещо да ти проговори това ? SеляндYр неук !

29

До 41 Х

преди 6 дни

Затова сме опростачена нация, защото такива умствено изостанали екземпляри като теб са учители на децата на България, такива като теб които до ден днешен не са разбрали кой сътвори ХАОСЪТ в България и защо сме най-бедни в ЕС ! Вземи един речник и научи какво означава думата "разум"за да разбереш, че ти липсва !

28

Анонимен

преди 6 дни

Бе няма да успее, но е длъжен да опита нали така? Защо да хвърля кърпата рано-рано?

27

До TheGreatest

преди 6 дни

Ха ха ха "чалгаумнико" или копейка евтина, можеш ли да кажеш колко грешки допусна само в изписването на думата "председател" ?

26

Х

преди 6 дни

До Нане Не само... Гласуват и такива като мен. Учили, работещи и искащи България да стане европейска страна. Искащи да се строят нови неща, да се използват еврофондовете адекватно и да няма хаос.

25

Анонимен

преди 6 дни

Де го жирафа с шалварите да не го пратиха да гледа тютюн на село.

24

Анонимен

преди 6 дни

Гербавите май си пенсионираха Мария Габриел.