55

Анонимен

преди 3 месеца

България скоро в еврозоната няма да влезе, а докато чакаме, вече ще сме влезли в Евразия и еврото няма да ни трябва. Върхът!

54

Анонимен

преди 3 месеца

Интересно, този Кирил какво знае за българските патриарси и кои патриарси има предвид?

53

Анонимен

преди 3 месеца

Благодарим на Руската църква и на всички ,който пазят и почитат православието! Дано Господ им прости на лошите хора , военнолюбците и мразещите. Дано да има повече добри и светли хора в България , да запазим любовта и мира в душите си. Амин

52

Лллл

преди 3 месеца

Всички църкви да са обединени и в българската да няма разкол . Амин .руската е в водещите редици

51

КГБ Гудняев

преди 3 месеца

се радва , че агента на КГБ в България ще командва християните . България продължава да подпомага военно -Украйна , въпреки кагебето

50

Баба Гуци

преди 3 месеца

И аз поздравих Данчо. Голямо пичлеме е. Ох как му се изреждахме в манастира.

49

Борис I ви

преди 3 месеца

НЕЧЕСТИВИЯТ ПОП ДА СЕ МАХА ОТ ХРАМА! ГОСПОД ДА ПОРАЗИ НЕЧЕСТИВИТЕ СЛУГИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И КГБ!ЗЛОЧЕСТИЯТ АНТИХРИСТ И КГБ ПОП ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН! ЗАПЛЮВАЙТЕ ПРЕДАТЕЛЯ НАВСЯКЪДЕ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!ПРЕДАТЕЛЯ - НА СЪД!

48

Анонимен

преди 3 месеца

Рускакурва!

47

Атеист

преди 3 месеца

Не съм вярващ, но уважавам всяка религия стига да не ми бъде натрупване. " В основата на всяка религия е страхът на мнозинството и ловкост на неколцина." СТЕНДАЛ

46

Анонимен

преди 3 месеца

Ще унищожим комунизма и КГБ. Тези, които са с кремълския нечестивец, ще страдат много. Войната тепърва започва. Байдън и Макрон няма да ги унищожат, на тях не е дадено. Ще се появят други хора. Те ще попилят злото. Времето за компромиси изтече.

45

Поп Киро

преди 3 месеца

под когото лазеше Вицката много се напъва. Поп Киро проповядва война и братоубийство. Анатема.

44

Руслян

преди 3 месеца

Всичко това се базира на разсъждения на тема съществуването на Бог какъвто не съществува, реално. Това е просто пожизнен пост на директора по празнословие. Съществува единствено за успокоение на простолюдието понеже ги жени кръщава и погребва и дава някаква надежда че като се молят на въздуха това ще промени нещо. Всичко тръгва от една приказка и добива чудовищни размери, които имат и специална служба за да обслужва душевните терзания на умствено болни.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Герои на Чалгария, Бог да храни Свинският Триумвират! Света троица на небето, три прасета на Земята - Боко Глигана, Пеевски Прасуна и Тошко Шопара! Чалгария на три прасета! В името на Глигана, Шопара и светия Грух, амин!

42

Борис I ви

преди 3 месеца

ВСИЧКИ ХРИСТИЯНИ ДА СЕ МОЛЯТ ДЕНОНОЩНО БОГУ СЪС ЗАУПОКОЙНИ МОЛИТВИ. ДА ПРИБЕРЕ СКОРО ГОСПОД БОГ ПРОДАЖНИКА!ДА НЕ СТЪПВАТ В ХРАМ ДОКАТО Е ТАМ ПРОДАЖНИКА НА РОД И РОДИНА!ДА СЕ ПОМОЛИМ!

41

Анонимен

преди 3 месеца

Господ ще понесе и Даниил начело на БПЦ.А че ще си дадете православието, но на исляма ви е в кърпа вързано.Това ви е кармата, чака ви халифат и в Русия и тук до 100 г.Ставало е, ще стане пак.Мразите запада и ще си платите с ново ислямско робство.

40

Борис I ви

преди 3 месеца

СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРСКАТА ЦЪРКВА!ГОСПОД ДА СИ ГО ПРИБЕРЕ ЧАС ПО - СКОРО!

39

Анонимен

преди 3 месеца

Днес е голям ден за българския народ! Евроатлантиците, които искат православието ни да се обърне към западните християнски религии се провалиха тотално. Стига са вили на умряло, няма да си дадем вярата на никой, ако трябва и с бой, но няма, да го знаят.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Къде беше Боко "вярващия", който три папи са го галели по главата. Или той е само интересчия и политикант. Оня ден строил слугите си от парламентарнаната група пред Вартоломей, а днес никакъв го няма. Къде е Магнитски? Та самия Вартоломей и главния ходжа имаха чест да отидат и да поздравят Патриарха.

37

До 52

преди 3 месеца

ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ ПОНЕЖЕ СЪМ ПЕНСИОНЕР С ДИОПТЪР, ЯСНОВИДКЕ!

36

Анонимен

преди 3 месеца

Мъж зодия риби :" Никой не може да ти даде това, което аз мога да ти обещая!". Никога не вземат решения самите те, много безволеви, оставят се да бъдат убедени от волята на по- силните от тях. Иначе са милостиви, но объркани в милостта си. Няма руски Бог, той е за Всички!