91

ОтКадЯнаКадЯ!

преди 6 дни

След тези слова, дълбоко съм убеден,че Тихон е англо- краварски шпионин .Вероятно Сереуто и МИ-6 са го ловили в крачка и от време навреме му напомнят за себе си ,показвайки му "правия" път, каквато е и практиката краварска.Същото се отнася и за много български политици и управници,като Асфалт паша, Шиши Шебека, Гнома,Ристе Лодкаря, Кирчо Тъ.Пото, Кокорчо и пр.без.родници.Има и такива, които от самото си зачеване са без.родници, като напр.Сополан Паситто, Ал Фашагата, Цвъко Молитвата и др..

90

ОтКадЯнаКадЯ!

преди 6 дни

След тези слова, дълбоко съм убеден,че Тихон е англо- краварски шпионин .Вероятно Сереуто и МИ-6 са го ловили в крачка и от време навреме му напомнят за себе си ,показвайки му"правия" път, каквато е и практиката краварска.Същото се отнася и за много български политици и управници,като Асфалт паша, Шиши Шебека, Гнома,Ристе Лодкаря, Кирчо ***, Кокорчо и пр.***.Има у такива, които от самото си зачеване са ***, като напр.Сополан Паситто, Ал Фашагата, Цвъко Молитвата и др..

89

До 93

преди 6 дни

И що да не се возят в мерцедеси? Ти ако си голтак, и другите ли трябва да са като теб. Визи се и ти. Що не държиш сметка на политиците в НС в какво се возят? Мюфтията да не се вози на Фв. Егати и въшкарите сте се събрали тук- не стъпвали в църква, ама с претенции и обиди към нея. Марш в джамиите

88

До 89

преди 6 дни

Яд ли те е? Нека те яд. Пръдси се от яд. Хахаха Марш на фронта, страхливецо.

87

Хюго Бос до 91

преди 6 дни

Поредният невеж, който се информира за църквата от западни филми. Ние сме православни, невежо и нашите попове могат да се женят. Дай пример за педофил поп иначе лъжеш. Къде и кога? И къде са тези ролекси- знам за Николай и неговият е дарение. Завиждащ ***. Чиба в джамията.

86

Българин

преди 6 дни

Разбира се ! Този предател изпратен на пенсия от Синода и наказан защото се поклони на папата, няма какво да си каже със истински духовник ! Дефакто Тихон няма място в Църквата след тези слова !

85

Анонимен

преди 6 дни

пуста завист

84

Zzzzz

преди 6 дни

Ужас.хората които трябва да вярват най много-вярват само в парите.дано всевишния им прости. Българската църква удари дъното преди 40 години още и оттогава копае още надолу.голям срам

83

Руси

преди 6 дни

Поповете го взимат отзад и го дават в устата на млади момци миряни ! Ядът блажно на глава и имат ролекди, и се возят в мерцедеси!

82

Анонимен

преди 6 дни

Много сте интересни. Който и да изберат ще сте недоволни. Че той не е тиран, а зависи от всички вас и от всички нас. Или сте страхливци мрънкачи.

81

Анонимен

преди 6 дни

Без значение дали ни харесва или не почти всички вярващи в България не са православни. Протестантите, евангелисти и други "гаражни църкви" имат в пъти повече наплив от нашите църкви. Католическите села също си държат на вярата. Комунизмът едно нещо направи безупречно и това е да убие православието. За 45 години цялото население мина към атеизъм, а църквата стана някаква провалена фирма, където брадати политикани се разправят за глупости вместо да са духовната институция на България.

80

Анонимен

преди 6 дни

Мдааа, имаме си още един кремълски терорист !

79

До Анонимен 79

преди 6 дни

Цитат:,,По какъв начин политиката на Путин съвпада с Христовите слова в Новия Завет?'',,Никой няма любов по-голяма от тая, да положи душата си за своите приятели.'' (Йоан 15:13, Синодално издание).

78

Анонимен

преди 6 дни

Тихон преди да се изказва да погледне себе си и да си признае защо го изгониха позорно от Ром. Единствения епископ провъзгласил се за Ромски епископ от православните.

77

До 69

преди 6 дни

От твоята уста в Божийте уши.

76

Путин яхна

преди 6 дни

И килимявките в Територията. Всичко е пари. На ред е Европа. И докато европаджиите се държат като всесилни и богопомазани, единствени, всесилни и непобедими, нищо добро не ни очаква. До момента, в който мигрантите от тъмната гама на спектъра не проумеят, че са объркали Чайна с Юръп.

75

Azz

преди 6 дни

Добре де, след като мнозинството са го избрали, какви са тия напъни сега. Като не му харесва на този, да си тръгва. Нали имаше избори, избраха, демокрация е, всичко е точно. Не може само "нашите" да се избират, понякога са и от другите. И всичко си е наред!

74

Хайде бе

преди 6 дни

Какъв фашизъм е имало в Украйна, бе невежи? Като си избраха президент евреин? Като смениха Порошенко с избори, а не един и същи да векува начело на държавата до оглупяване

73

Лллл

преди 6 дни

Днес имаме нов патриарх . Това е важно . А войната е лошо нещо . Дразни ме , че зеленски само проси пари и оръжие . Там имаше и има фашизъм . Това е лошо . Няма да споря за политика . Господ да закриля всички !

72

Историк

преди 6 дни

Добре, че бдят в близост: духа на Екзар Йосиф, духа на митрополит Партений и духа на патриарх Неофит над всичките недобри дела за България! За да сте на тези постове, имате пари и в голям % сте забравили бедните, немощните го дължите на първият и вторият духовник!!!Защото са отвоювяли БПЦ от гръцко влияние!А, последния спря разкола! А, влиянието на Русия успяха да спрат други двама.Но, никой от Вас!Е, няма да Ви простят 5 !!! Никой не иска Църквата ни да е Силна, Истинска и Наша! Вие също!