146

Българин

преди 6 дни

Мишканор или как ти е сега новото име, псевдомонах, направо намери вулкан и скачай в него долна гнида, дяволът на който вярно служиш те очаква !

145

Българин

преди 6 дни

Човекът който Канонично предаде Стария стил и изгони духовния си отец ! Направи някакво ОПГ, отивай направо при папата, дявола ви очаква !

144

до 132 -я анонимник

преди 6 дни

Ами в грешка си. Украйна не е излизала от СССР. Елцин първи обяви , че дава на Украйна автономия, но самло на думи. Украйна не е вписана никъде като суверенна , независима държава. Такива са фактите и документите.

143

До 187

преди 6 дни

Ти вярваш ли си, та коментираш божиите наместници?По приказките си чист болшевик

142

Българин

преди 6 дни

Махай се от БПЦ нечетивицо. Отивайпри вартоломей и неговите дяволи. Прав ти път нечестивецо. Адът отдавна те очаква, теб и всички предатели на Православието !

141

До 183

преди 6 дни

Значи Кирил и Асен и те са РУСКИ КАЛИНКИ - нямат и 50 г, а Радев ги направи служебни министри и партийни секретари на ПП ДБ...

140

Този Никанор

преди 6 дни

като е недоволен да се връща на Уолстрийт, откъдето дойде. какъв духовник си , когато имаш толкова омраза и тъмнина. " Ако ходиш в омраза, ти си още в тъмнината и не знаеш накъде ходиш."

139

недоволна

преди 6 дни

Е и като напуснеш ще ти изгасне бизнеса със сладкото "уж" от горски ягоди и сиренето на Н пари дето продаваш в манастира.

138

Анонимен

преди 6 дни

Русофил или русофоб е новият патриарх?

137

Анонимен

преди 6 дни

ДОСТОЙНО ПОВЕДЕНИЕ НА НИКАНОР. ЖАЛКО, ЧЕ ПАТРИАРХЪТ Е РУСКА КАЛИНКА. ПРЕКАЛЕНО БЪРЗО МУ Е ИЗРАСТВАНЕТО. НА 52 И ВЕЧЕ ПАТРИАРХ. БЕЗ ЧАДЪР НЕ СТАВА.

136

Българин

преди 6 дни

Айде и тези разединени. Щом и църквата ни е такава, значи тази страна с това племе няма бъдеще.

135

Анонимен

преди 6 дни

След КГБ президент, сега си имаме и КГБ патриарх.Честито свободни българи.Двойните освободители може да станат и тройни

134

Обективен

преди 6 дни

И тая ли плюнka го удари на политика,нали църквата е да помирява миряните а не да ги политизира и разделя. Отивай да служиш в Банкя ,там ще ти се кланя Тиквата.

133

Анонимен

преди 6 дни

Това и.з.ч.а.д.и.е е най-пропадналия игумен! Наскоро прочетох едно негово изказване в защита на г.е.й.о.в.е.т.е и разбрах що за птица е! Да изчезва от България и никога да не се връща повече! А ако отиде в Турция, ще му доставят повече кеф на з.а.д.н.а.т.а халка!

132

Браво

преди 6 дни

Достойно решение!!!

131

Анонимен

преди 6 дни

Изчезвай обратно в Ню Йорк изчадие адово. О неразумнийй юроде поради що се страмиш да се наречеш Болгарин. Но тоз измекярин вартоломей му бил началник. И открито се гърчее пфу срам ме от такива родоотстъпници.

130

Анонимен

преди 6 дни

Попче Никаноре, не намесвай политиката....излагаш се. По бързо се махай.

129

Уффф

преди 6 дни

За съжаление проклятието на България винаги е било Кремъл и Руската политика на балканите. Този тумор трябва да бъде премахнат ....

128

Анонимен

преди 6 дни

Марш ,предател на православието!

127

Мдаа

преди 6 дни

Беше очаквана реакция на нормалните в БПЦ да напуснат след избирането на Кремълския фашист и проводник на тероризъм към невинните и убитите Българи и Украинци !