63

Не сме малоумни

преди 6 дни

Стига с тоя Боко! От 4 години не управлява. И какво стана? Еми хората разбраха и се видя на изборите. Сега ако не подкрепят правителство прогнозата ми е ИТН под 3% БСП едвам 4-5, ПП ДБ ако не се разцепят около 10%. И ако не ходите да гласувате ДПС ще станат с 35% и ще гледате как се строят джамии.

62

Хахаха

преди 6 дни

2030 Шенген 2033 еврозона ЕВЕНТУАЛНО ХАХАХА! Що лъжете изстрадалия българоафрикански народ незнам!

61

Еврозона в чекмедже

преди 6 дни

Боко си има еврозона в чекмеджето. На банкноти по 500

60

Анонимен

преди 6 дни

Близо 80 % от българите НЕ ИСКАТ еврото. Факт. Има защо.

59

Анонимен

преди 6 дни

За 500 000 000 еврото е добре за пет коментиращи не е добре . И какво му е лошото на еврото като и така и така сме закачени на еврото. И каквато е цената в Европа такава е и у нас.преизчусленав лева . Дори тук идва и по високо.в лева

58

Varg

преди 6 дни

Не на еврото

57

Анонимен

преди 6 дни

Но ЕС е зло!

56

Анонимен

преди 6 дни

Тази еврозона вече ми израстна на...! Аре стига вече! Ясно беше казано, че за сега не изпълняваме условията! Какво повече да философстваме!

55

Хубаво мислете

преди 6 дни

ДА на Ес, ДА на НАТО, НЕ на еврото. Просто е.

54

Точен

преди 6 дни

Като въведат дигиталното Евро и станете дигитално зависими от банките, ще се убедите, че Еврото е ЗЛО 1 за човека в Европа. То и самото Евро е зло, ползата е само за големите банки и корпорации.

53

Анонимен

преди 6 дни

Ами Цончо и другите от вгзрждане с евровите сметки не виждам нещо да правят в НС. Нали щяха да управляват? Сега Зеления Чорап като им даде 3 тия мандат и готово. Излизаме от ЕС, НАТО, Европа и дори ще можем и от планетата земя да се откъснем направо. И ше управляват доста дълго понеже не са ваксинирани хаххах

52

ДА НА ЕВРОТО

преди 6 дни

ДОЛУ РУБЛАТА.

51

Ад ни чака,ако стане

преди 6 дни

От 01.07.2023 година процентът на задължителните минимални резерви по привлечените от банките средства от резиденти и неризденти е 12 %. При влизане в Еврозоната този процент пада на 1 %, т.е с 12 пъти ще се увеличи паричния мултипликатор, което до какво ще доведе ли? До голям инфлационен натиск! Като добавите и спекулата в цените, само си представете какво следва за хората с фиксинирани доходи и пенсионетрите.

50

Кръчматъ

преди 6 дни

Най-големият враг на Бг, са българските корумпирани политици!!!! За 34 години е... лелята на държавата!!!! За Пет века Османлиите не ни затриха като народ, за 34 години "Българският Политик" ни докара до ръба на оцеляването ни като държава!!! Браво, "български юнаци"...., нийде няма други като вас!!!!

49

НЕ НА ЕВРОТО

преди 6 дни

Голям зор ДА НИ ОГРАБИТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ! Я питайте 1000 души случайно подбрани далиискат еврото! Търговците само чакат да ни таковат мамата с цените. НЕ НА ЕВРОТО!

48

Бомберо

преди 6 дни

"За какво си мислите, че вдигат постоянно цените! Да не мислите, че като сега хлябът е 2 лева, ще стане 1 евро?! Напротив! Две евро ще върви! Нищо няма да спадне наполовина! Салам -8 лв, вече 8 евро, а не 4 евро!" Така е, само че заплати дето бяха 1500 лева ще с преиндексират на 750 еврА, по-економично е за бюджета.

47

Пояснение - по две

преди 6 дни

До 41. Анонимен. Не мога да разбера каква е тази фанатична мания по еврото, нито ще станем по-богата държава нито нищо, то няма производство в тая държава вие за евро ми говорите, пак ще сте бедни само, че в евро. . . . . Т.Е. ПОЧТИ ДВЕ!

46

Цеко сифоня

преди 6 дни

Да не обиждам госпожата,че сме близо,толкова близо,че сме на път да изчезнем , тотално от картата на света!Вижте къде са Полша,Румъния и ...Унгария! Смехотворно е за нас в еврозоната! Ще имаме и нови избори през тази година!Другото,другото е крадене, инфлация и външен дълг!Глад за пенсионерите и нови цени на всеки 100 дни,ама ...нагоре,трайно и ...тока!

45

Анонимен

преди 6 дни

Аве кАпейки, нема ли да правите пак референдум за еврото ве? Или викате, главната Копейка ви събра вече личните данни за предишния и вече всичко е точно хаххах

44

Цеко сифоня

преди 6 дни

Да не обиждам госпожата,че сме близо,толкова близо,че сме на път да изчезнем , тотално от картата на света!Вижте къде са Полша,Румъния и ...Унгария! Смехотворно е за нас в еврозоната!