43

МУТРИ ВЪН!

преди 6 дни

да ти сepa на очилцата продажник

42

ЗАКРИВАНЕ НА ГЕРБ

преди 6 дни

ЗАТВОР ЗА БОКО ТИКВАТА, ЗАБРАНА НА ГЕРБ, ОБЯВЯВАНЕ НА ПАРТИЯТА ЗА ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЦАЦИЯ

41

ШЕТИЕБА МАЙКАТА

преди 6 дни

НЕ МИ ОБЕСНЯВАЙ КОЙ ЩЕЛ ДА ВЗИМА МАНДАТА АМИ ОТИВАЙ ВЕДНАГА ДА СЪТАВЯШ ПРАВИТЕЛСТВО ЖАЛКА ГНИДO, МЪPШАВ *** ГЕРБАДЖИЙСКИ

40

ГЕРБ = ДПС

преди 6 дни

Да му изям очилата на тоя. Първо да отиде и да си реши говорния проблем и после да ръси мозък, кой щял да става премиер. Явно само още този не е разбрал, че ГЕРБ е потъващ кораб. Свърши царството ви вече.

39

Анонимен

преди 6 дни

Явно г-н Желязков е поредният бутон,който трябва да изгори ,за да не се накърнява имиджа на бившия комунист ДРУГАРЯ БОРИСОВ. Както са нагласите,че правителство няма да бъде избрано нито с първия,нито с втория,нито с n-тия мандат. Нов бардак със стари кодуфии не се прави!

38

ттттттт

преди 6 дни

Умопомрачени мозъци,докога трябва герберастката бандитска организация да ви ограбва и краде?Дойде време да разрушим двете престъпни организации-банкянската,и дръндарската.Или те нас,или ние-тях.Средно положение,о-г-л-у.пели хора,няма.

37

анонимен

преди 6 дни

Единствените които могат да управлява тази страна са ГЕРБ. Другите доказаха своята некадърност многократно и загубихме милиарди. Внушенията за кражби на милиарди от Бойко, за пачки, кюлчета , са смехотворни, още повече, че 3 чужди лаборатории доказаха , че снимките са фалшификации. Всеки нормален българин си иска нормалността от преди 4 години. Истината не може да се скрие.

36

стоян

преди 6 дни

Никога повече пладнешките крадци от Герб Дпс.Мястото им е в затвора.Всеки гласувал за ОПГ-то ГербДпс е национален предател.

35

Анонимен

преди 6 дни

А предпочиташ ли Киро и Кокорчо да сменят пола на децата ти, защото тъкмо това се готвеха да направят преди да бъдат свалени от власт?

34

Анонимен

преди 6 дни

До Филан КишиятаСпоред съда Костинбродски укриватели няма, а има неуспешни медийни внушение. Герб продължават да са първа политическа сила, въпреки опитите да бъдат дискредитирани.

33

анонимен

преди 6 дни

Ще има правителство без шерлатани.

32

Анонимен

преди 6 дни

Тоа е ентелектуалиц, колкото аз съм трамвай. Ама понеже явно пиша, явно не съм трамвай. Та и тоа не е интелектуалец. Ха ха ха.

31

Филан Кишията

преди 6 дни

Банкянският,никога не забравя да толерира костинбродският укривател на няколкостотин хиляди бюлетини ,готови обработени, да тръгнат за по слабите райони на грабителската папрития.Иначе,потенциялът му за премиер,при шестобалната система е 2+ като оценка.Боко не държи неговите да са умни,достатъчно да са верни кучета.

30

Анонимен

преди 6 дни

Всеки знае че мандатът се държии от един човек - Пеевски. Той е новият господар в тези ширини и той ще реши ще има ли нова сглобка и с кого докато всички парламентарно предсравени кафеджии си изсърбат мазното кафе в скута му

29

Анонимен

преди 6 дни

Ти щом си с мутрата от СИК и се пишеш за интелигенция Любене, значи въобще не си такъв за какъвто се имаш :)))

28

Опитният

преди 6 дни

Любен Дилов син , между гмурканията в морето, и случайните му появявания в парламента, си живее доста добре чрез плюене на опонентите. Не е свършил работа и за пет лева. Все тунеядци!

27

До 38

преди 6 дни

Хвани единия,удари другия.

26

И Дянков

преди 6 дни

Каза,че Росен ще е премиер.Но още по-брутално е ,че Делян Добрев ще е вицепремиер .

25

До в сравнение с ...

преди 6 дни

Добре ,че обслужваше кака си Румяна Бъчварова,та да го лансира в политиката.Това е Желязков Едно жиголо.

24

Анонимен

преди 6 дни

Любен най-после се намърда на доходна служба и сега ще ближе подметките на еднокнижника докато народа не ги изхвърли окончателно от политиката.А баща му беше достоен човек и добър писател,за разлика от отрочето,срам за родителя.