106

парите са в крадците

преди 6 дни

На крадците не ги плаши поскъпване. Те имат мнoooго парички. Други да му мислят какво идва...

105

Кво ви пука ?!

преди 6 дни

Нали ядете по ресторанти ?!

104

банани и WC хартия

преди 6 дни

Когато килограм банани стане 1 лев ми се обадете...

103

Чичо Манчо

преди 6 дни

До Анонимен 98 Че за Путин ли да гласуваме , че тока там бил по евтин ?Цената е половин милион загинали руснаци. Не ни трябва такава евтиния.

102

Честито

преди 6 дни

Честито,

101

Бай Боково време

преди 6 дни

По Бай Боково време инфлация нямаше. Цените даже бяха отрицателни. Като влезеш в магазина едни 8 джуджета ти даваха и покупки и пари.

100

Я па я..!

преди 6 дни

Вчера писаха че поевтиняват , днес ще поскъпват.Кво става бе ?

99

носталгик

преди 6 дни

Еeeeх...какви поскъпване имаше по байтошово време...

98

Анонимен

преди 6 дни

Докато НАП се правят на ударени и не проверят сериозно алчните търговци, така ще е!

97

ебаси ДЕМОКРАЦИЯТА

преди 6 дни

Чудесно!

96

При Бохо си беше

преди 6 дни

Най добре протестираш за ниското заплащане на труда изкара ти полицията пребият те и една седмица у болницата държавата те храни.

95

ПроСоТо

преди 6 дни

ВЕЧЕ ?!

94

До 101

преди 6 дни

Не може ЕС инвестира стотици милиарди "водородна банка" и "зелени енергии". Да забравим за евтин ток зимата със закриването на базови мощности и липса на евтини енергоресурси. Борисов ни изпрати на борса газ, с обещанието, че цените падали. Сега плащаме с 30-40% по- високи цени за газ. ПП-то ни вкараха в борса ток, след една година ще плачем над днешните сметки. Много "къдърни политици", и същите настояват да ни набутат в еврозоната, цените ще скочат тройно. А фалитът на ЕС и еврозоната престои.

93

ЕЦБ

преди 6 дни

Спекулата и балонизирането са брутални. Но ИТ балона вече втора година изпуска яко газчица. ИТ-тата в България станаха по-скъпи от тези в Германия. Нали разбирате, че това няма да продължи дълго. Нещо няма много БГ ИТ фирми, които да разработват собствен продукт. Последната, чиито собственик ни стане кмет - един ФТП сървър не може да направи без да го хакват всяка година. Та толкова и до възможностите на БГ програмистите с по 15-20хиляди лв месечни заплати.

92

Анонимен

преди 6 дни

Ако ги немаше Кауфланд, Булмаг и другите вериги, те щяха да ни одират кожите българските производители, требва да има конкуренция :)))

91

Василев

преди 6 дни

Когато започнеш да работиш само за храна и да си плащаш сметките,данъците и кредитите , ти вече си роб , както онези в древен Египет!Абсолютно същото е , само начина за въздействие и контрол е друг!Вие сте валат селяни прости!Агент Родж Патерсън!ЦРУ!!!

90

Анонимен

преди 6 дни

гледам плюе се тука срещу мутри, чиганьори, хипермаркети, извънземните, руснаците и не знам си кой, САМО ГАНЧОВЕЦЪТ СИ Е ВИНОВ.

89

ЕЦБ

преди 6 дни

плюс спекулата на търговци и прекупвачи, помпат инфлацията в България.

88

Анонимен

преди 6 дни

токът ни е три пъти по скъп от всички държави в ЕСССР освен естония в която е само на половина от нашият. в повечето държави токът е 4 пъти по евтин. Гласувайте пак за ГРОБ, ДПС, ИТН, Величие и т.н. и чакайте да не се качват цените и да не бягат младите.

87

Анонимен

преди 6 дни

Ям печени пилешки бутчета за мезе с бира, какво да не съм доволен, даже и пилешки крилца си позволявам... :))) Явно съм много богат, но нямам яхта и не ходя на Малдивите или Бахамите, там не стигат кинтите :)))