27

Анонимен

преди 6 дни

За лекарства и бебешки храни и други стоки от първа необходимост ддс не мръдна дори с 1%,но важното е че ресторантите вече 4г има ниско ддс. Все пакс а най-важният сектор в държавата. При все че официално с ковида и мерките срещу него се приключи преди 2г цените скочиха иначе пак е пълно до горе, но няма лошо нека да ходят хората.проблема е че целия народ плаща масрафа с ддсто.но не му дреме.

26

Анонимен

преди 6 дни

На фитнес ходят тъп0главите батки, миршещи на пот. Комплексирани гологлави т0лупи, които карат бмв -та за по 2500 лв. втора употреба, правят дрифтове и после катастрофи. Обикновено ще ги видите в кварталната кръчма, в компанията на някоя меркантилна и обезобразена от процедури силиконена кифла.

25

Анонимен

преди 6 дни

в къщи коремни преси след това слагаш маратонки от 30 лева купени от Декатлон и тичаш това го правя от 30 години ефекта е поразителен от 81 кг за една година свалих и станах 60 кг и сега задачата ми е само да ги потдържам използайте тази рецепта и не ви трябват скъпите фитнес зали

24

баба Пена

преди 6 дни

офф, добре че не одим на фитнес, за малко да се стресна

23

Анонимен

преди 6 дни

Касова бележка от фитнес, няма такова нещо.

22

Който има желание,

преди 6 дни

Тича. Който няма и безплатен да е фитнеса, шишкавее. Иначе, скъпоплатено сборище на к, Ор вуляк.

21

Руси

преди 6 дни

С 2-3 хиляди лева какви ресторанти? Всеки да си готви вкъщи и да тренира. Ресторант е лукс ,за богатите е. Обикновения работят я седне ,я не на три месеца веднъж. Бойкот и да фалират измекярите!

20

Анонимен

преди 6 дни

Да му мислят бaтките! Аз на фитнес не ходя. Имам си мотика.

19

Анонимен

преди 6 дни

То от ковид насам фитнесите доста поскъпнаха въпреки ниското ДДС а НАП спи

18

Анонимен

преди 6 дни

Хехехе. За всеки съществуващ фитнес има по 50 съществуващи ресторанта. Ако целта бяха парите, щяха да вдигнат на ресторантите.

17

Анонимен

преди 6 дни

Време е НАП да се размърда и да провери абсолютно всикчки фитнеси в България. И ревизии за поне 5 години назад! И, който не плаща, запечатване на фитнеса!

16

Анонимен

преди 6 дни

Който има желание да ходи на фитнес няма да го спре увеличението на картите.

15

Реалист

преди 6 дни

Че те фитнесите винаги са били на 0% ДДС, касова бележка от фитнес да сте видели?

14

Gg

преди 6 дни

Абсолютно безсмислено решение.Българина е дебел и мързелив. Фитнеса както и всички спортни въоръжения попадат в тази категория.Това означава че така мързеливия българин съвсем ще загуби мотивация да се движи.Решение взето без никаква мисъл

13

Анонимен

преди 6 дни

Голем праз фитнеса е изгъзица за простакери и комплексари които нямат нищо в главата и най вече между краката смешници..

12

Анонимен

преди 6 дни

На фитнес ходят про ЗДИТЕ нацепени батки ,с два грама мозък в главата.Пиййте си анаболите и химиййте.Не ви остава още много живот.

11

Ядрен вампир Z

преди 6 дни

Имах късмета на 33 години да ме тръшне болест на легло.От както де изправих вече трета година отслабнах и поддържам нормални килограми.На затлъстелите много здраве ом пожелавам

10

Анонимен

преди 6 дни

Ресторантите имат 9% , но отидете на рсторатн в Балчик например ,цените са като на Френската ривиера . Откакто намалиха ДДС на ресторантите , менютата им поскъпнаха двойно

9

До анализ

преди 6 дни

Ами ходят, ако искат да постигнат нещо в живота. Сина ми е на 3 и вдига яко желязо по цял ден и вече си е влязъл в стероиден цикъл. Яко животно е станал. Бащичко!

8

МесоЯд

преди 6 дни

Къв Фитнес?!