565

Анонимен

преди 3 месеца

До архивите ГОВОРЯТ а за американските летци нещо да кажеш, по какъв повод хвърлиха бомбите над България, бъди обективен.

564

архивите ГОВОРЯТ

преди 3 месеца

През 1941 година Втората световна война е в разгара си. Без да се намираме във война със Съветския съюз и без каквато и да било причина или повод на 22 юни 1941 г. град Добрич е бомбардиран от съветската авиация.

563

Анонимен

преди 3 месеца

Ама защо няма цитати на условен "Сергей" - либераст от С. Петербург, който се оплаква от трудния си живот на IT специалист в Литва? Или поне "източник от Пентагона, пожелал анонимност"? Липсват ми тези басни...

562

До 613

преди 3 месеца

Истински украинец румънците нахлуват в Добруджа и от 40000 армия 35000 са били румънци,с останалите 5000 руснаци ,сърби и хървати

561

До 608

преди 3 месеца

На 22 юни Германия напада Русия бе оххлюв ,какви бомбардировки бълнуваш

560

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименГлупостиииииииииии, лъжите ви край нямат, има и документален филм, нацистите натоварват на този кораб с евреи, българи-комунисти, антифашисти, неудобни хора на нацистката власт, именно с умишлена цел, да ги убият и потопят. По същия начин са убивали хора из цяла България нацистите, натоварвали са ги в камиони, откарвали са ги извън градовете и са ги застрелвали и заравяли в трапове, дори и само за намерена "неправилна" литература в домовете на хората!

559

До 608

преди 3 месеца

Пак ти издишат опорните Русия е водила война на нейна територия с Германия и не е имала време за глупости

558

До 604

преди 3 месеца

Добре краварки такъв само дето ние не искаме да сме бушон на краварите и тук простотите ти няма как да минат.Който си има конфликти да си ги води сам

557

до 606

преди 3 месеца

Днес много хора, търсейки геополитически аргументи цитират англо-американски бомбардировки над България, като УДОБНО забравят тези на СССР над Добрич от 22 Юни 1941, както и тези над Русе, Стара Загора, Казанлък и Горна Оряховица през Септември същата година. Тъжното е, че властта, която идва след 09.09.1944 г е по-жестока към пилотите, бранили българското небе от снарядите на враговете.

556

Анонимен

преди 3 месеца

До 304 Е кафеварки такъв явно тук не ти е Урколадия и простотиите ти няма как да минат на ***

555

Анонимен

преди 3 месеца

До 603 може обаче през 1942г България е съюзник на Германия ,,а нещо да кажеш за бомбардировките на американците над София по искане на Чърчил щото е мразел България и убиват над 4000 цивилни жители на София.

554

Анонимен

преди 3 месеца

Тази война е свещена, Украйна трябва да се връща в Русия и повече да не бъдат тероризирани и убивани славяни, пожелавам победа и успех на Русия!

553

@ @ @

преди 3 месеца

Никъде другате по света няма толкова рушшки ибрицци колкото в БГ.

552

Анонимен

преди 3 месеца

ГИБЕЛТА НА БЪЛГАРСКИЯ "ТИТАНИК" - " на 24 февруари 1942 г. в Черно море съветска подводница потапя българския кораб Струма . Загиват 767 души евреи и българи. В историята на българското корабоплаване няма друг подобен случай с толкова жертви на море.

551

Анонимен

преди 3 месеца

Виждам как историческите събития се повтарят, не може да допускаме русофобия в никакъв случай, изолирайте русофобите, те няма да ви доведат до нещо добро, а само ще ви причинят злини и щети в бъдеще!

550

Анонимен

преди 3 месеца

На който не му харесва Русия, да ни върне Берлинската стена и да си ходи, нямаме нищо против!

549

До 597

преди 3 месеца

И не само това , английски кораби прехвърлят от Албания армията на Сюлейман паша дето опожарява Стара Загора и избива 10000 българи .Същите англичани французи предизвикват берлинския конгрес и разединяват България на Княжество България и Източна Румелия,с Македония остава в пределите на Османската империя.Последвлите войни са следствие на тоя берлински конгрес .После Чърчил се е чудил що България застава на страната на Германия през ПСВ

548

Анонимен

преди 3 месеца

Ако познавате нефалшифицираните факти от историята, ще видите , че това варварско нахлуване от запад на изток в Европа и колонизирането+поставяне в подчинение на централна и източна Европа, върви още от около 16, 17, 18 век и Русия е била тази, която е възпирала апетите им да заграбят чуждото и чуждите държави и ни е предпазвала в тежки моменти или от такива злини като нацизма! Не може и не бива да сеем русофобия!

547

До 593

преди 3 месеца

Искал да кажеш разбрал е ,какъв е сина на убития АлександърIi

546

Анонимен

преди 3 месеца

Ако познавате нефалшифицираните факти от историята, ще видите , че това варварско нахлуване от запад на изток в Европа и колонизирането+поставяне в подчинение на централна и източна Европа, върви още от около 16,17,18 век, минава през битките на чехи, славяни и унгарци за свобода, през Наполеоновите войни, през Първата и Втората световни войни и не е спирало, днес даже не се свенят да фалшифицират историята навсякъде и дори сменят оригиналните имена на руските царе и сгради с чужди, немски имена