11

Анонимен

преди 6 дни

Македония ако иска ще влезне , ако не иска няма да влезне където и да е! На Вас кой Ви плаща да се появявате в медиите постоянно и да говорите за Македония?

10

ИНДИЙКАТА ИЛИАНА

преди 6 дни

КАКВО ПЪСТРО ШАЛЧЕ САМО - ИНДИЙСКО

9

ОЩЕ ЕДНА РОМКА

преди 6 дни

РОМИТЕ СА ОВЛАДЕЛИ 100 % ОТ ВСИЧКИ ВАЖНИ ПОСТОВЕ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БГ

8

Анонимен

преди 6 дни

кърпите задължителен елемент ли са в дрескода на еврокомисарките, или само на нашите, и еврокомисарката с чуждото име все с кърпи беше, като се върна в България ги свали, но при всички случаи новата еврокомисарка изглежда по-добре от предишната

7

Анонимен

преди 6 дни

нямат си христо иванов да им смени конституцията за нула време, а такива като пеевски и борисов да му осигурят гласовете

6

Љупчо

преди 6 дни

Македоните гледаат како ЕУ а ограби Бугариа за 17 години народот осиромаши многу побрзо отколку во целата нивна модерна историа. Гледаи на таков хаос, Македониа цврсто им порачува на еврокомесарите - ЙОК, НЕТ, БР, ***.

5

дедо Груйо

преди 6 дни

Тези *** защо трябва да ги взимаме в ЕС?

4

Чист македон

преди 6 дни

Докато Република Макeдония няма намерение да изпълнява тъпите ангажименти кои-то налага окупиран ЕС, Македония изобщо няма нито желание, нито стремление да се присъедини към Европейския съюз. Чак след пълна де-окупация, когато целият американски военен персонал напълно напусне европейския континент, - Македония може би и да помисли леко за кооперация със свободна Европа.

3

Ze nigmar

преди 6 дни

Бахратците нещо недоволстват...:)))

2

Емигрант

преди 6 дни

Не е за разбиране защо се занимават българските политици с тези балкански индийци от тази Македония ? На кого пречат, че ни мразят ? България има сериозни проблеми с корупцията политиците тръгнали да обсъждат тези мозъчно слаби индивиди ? Народът се нуждае от добра политика водена от честни и почтени политици, но явно такива сред сегашните не се намират та затова използват чужда политика за отвличане на вниманието ! Оставете ги тези *** сами да се удавят в собствената си омраза !

1

Илияна

преди 6 дни

Иванова , защо не си промени името, като например Брюксела Щаткова?