58

Анонимен

преди 6 дни

Партньорите на Путин с в кавга!

57

Анонимен

преди 6 дни

Помня как форумните мажоретки на Изреал обясняваха как Израел щял да смаже Хамас, а онзи ден говорителя на израелската армия заяви, че това е невъзможно, така че шансовете им срещу Иран са на практика нулеви :D

56

Персиец

преди 6 дни

Основавайки се на исторически източници заключхме, че Ксеркс ще смаже Давид като хлбapka!

55

Анонимен

преди 6 дни

Иран може да изтрие Израел от лицето на земята за някоко часа.

54

Анонимен

преди 6 дни

Иран и Ирак преди това водят война бе. Хахаха! Вземи чети история малко.

53

Анонимен

преди 6 дни

Грешката на САЩ беше, че премахнаха Садам! Готвеше се да нападне Иран! Щяха взаимно да се избият!

52

АД

преди 6 дни

Идва денят в който изтокът ще се надигне срещу западния разврат и ще го изгори в адските пламъци на Сатаната. Западняка да опита от менюто на собствения си господар, който боготвори. После всички знаем, следва калпавата и агресивна капиталистическа система да се замени в половината Свят. Вече сме го гледали тоя филм- ВСВ.

51

Анонимен

преди 6 дни

До Погледнете - погледнах и видех хиляди иранци в сирия, десетки хиляди бойци на хисбула, пакистанци и афгани. и ливан под контрола на хизбула, демек на иран ... не граничи иран изобщо. добре е че йордания и египет за сета не взимат страна в конфликта. евреите малко да олабат фронта и арабелите ще ги изгорят живи ... за тва само сбръч на мюслите!

50

Анонимен

преди 6 дни

Русия, Иран и С. Корея изповядват общи ценности и идеали!

49

Анонимен

преди 6 дни

Руско-иранската дружба е безгранична и всеобхватна!

48

Айляк

преди 6 дни

Нека не забравяме, че в арабския свят никой не обича ИзСраел. Стигне ли се до пряка конфронтация м/у перси и евреи, тогава на ИзСраел и ФАЩ не мож' им помогна. Целият свят навремето беше на страната на Ирак срещу Иран и персите пак не се огънаха, обърнаха хода на войната в тяхна полза. И тогава западняците се видяха в чудо търсейки мирни преговори между двете съседни държави. Голямата сила в арабския свят винаги е била...Иран.

47

анонимен

преди 6 дни

Иран плаши ку че със салам.

46

Влади

преди 6 дни

Иран и руските милиционери "во главе с Путиным". Обаче Русия не усеща какво яйце й се пече на г.за с ислямските терористи на нейна територия. Нека да птодължава да покрепя и приема палестинци и друга пап.лач на своя територия. Кавказ вече цъка.

45

Анонимен

преди 6 дни

По едно време най-големия враг на Иран беше Ирак! И щеше да го заличи!

44

Израилтянин

преди 6 дни

Ние нямаме ядрено оръжие, но ако се наложи ще го използваме. Иран да не се гъбарка с Израел че ще гъбясат с огнена мухоморка.

43

Анонимен

преди 6 дни

Тези прихванаха от кремълските нинджи!

42

Анонимен

преди 6 дни

Ще има войни ,всичко е предречено

41

ами

преди 6 дни

Русия Иран Китай Северна Корея това е ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО НА земята

40

До до Джо

преди 6 дни

Има два Ливана!

39

Мхм

преди 6 дни

Точно 24 часа ще им трябва на Израел да заличат Иран. И този, дето го е казал, да внимава като пътува със самолет/вертолет, че стават технически проблеми. Я светкавица ще удари, я ще пропадне както си лети, я птици ще го ударят. Всички знаем какво стана с президента на Иран и как се възнесе в облаците. Не, Израел няма нищо общо. Wink, wink ;)