81

хах

преди 6 дни

Е те не са ли от две години по хотелите , повече плажове направи от мене

80

Alex

преди 6 дни

Съвсем нормална жена.

79

До Патриот

преди 6 дни

По-лошото е, че тая рамка е засекретена и няма как да се прочете какво са измъдрили. А ще го представят от името на България.

78

Това не е държава!

преди 6 дни

Завчера парад на разврата в центъра на София,днес оставяме българчетата на умират,защото ,,държавата" няма пари за лечение,но за укритие всичко е шест! Големите крадци в парламента все по дебелеят финансово,а народа в Северна България особенно във видинско и по селата едвам свързват двата края! По дяво лите,дано България чрез тези продажни кофелета политиците обяви война на Русия,па да я посрещнем с хляб и сол по стар български обичай!

77

Анонимен

преди 6 дни

тези в хотелите ни на 1-а линия докога ще ги храним.не искат да работят.

76

Анонимен

преди 6 дни

в Зап. Украйна е спокойно,да си летуват там.

75

Патриот

преди 6 дни

Всяка вечер по медиите се публикуват дарителски сметки за болни българчета. Държавата не се грижи за тях,а за чуждите деца! Това не е нормално! Това не е моята държава! Продажен ЕС! Все повече желая някой като Путин да дойде и сложи ред в тая ***

74

Анонимен

преди 6 дни

Всичките ни политици и административни лица носят костюми които не им стават и излгждат като хванати от нивата.. Така или иначе, само изпълняват роля по написан сценарий. Истински хора за такава работа не трябват.

73

Ши ба н ЕС

преди 6 дни

Украинчетата напълно безплатно,а за болните българчета-пластмасови капачки!!!

72

Анонимен

преди 6 дни

До 70, първо копейко ти деца нямаш, второ над българските деца не падат бомби, каквито руската из*мет сипе върху украинските деца, така че си наври популизма там откъдето не е трябвало да излизаш

71

от района на Дунава

преди 6 дни

Видно от писанията, тук има бая хора които се спонсорират от руската амбасада ръководена от небезизвестната мадам элеонара мутрафанова. Няма страшно, когато ги налегнат неблагополучията в семейството и във фамилията до 12 коляно, тогава тези хора ще се молят и ще палят скъпи восъчни свещи пред лика на нашият Спасител Иисуса Христа за опрощение на техните земни грехове. Рано или късно идва възмездието ..!

70

Анонимен

преди 6 дни

До 63, ще го усетиш ти, защото сега ще те сцепя от клетви всеки ден! Бял ден няма да те оставя да видиш вече! И съм много по-добър от повечето професионални вещери, каквито ти така и така не познаваш!

69

Анонимен

преди 6 дни

До Хай живе Украiна! - Предлагам ти на твоя принцип да се погрижиш за децата на съседа ти за сметка на твоите. Хуманно е, добро ще направиш.

68

Анонимен

преди 6 дни

А за нашите деца, няма пари за безплатна почивка

67

Анонимен

преди 6 дни

в България няма украински бежанци, ние не граничим с украйна, това са украински туристи

66

Хай живе Украiна!

преди 6 дни

Дълбоко съм съпричастен към съдбата на братския славянски народ. Ние като нация, народ сме длъжни да помогнем на тези бедстващи хора, защото самите ние преди векове сме търсили подслон в други далечни земи. Човек трябва да прави добро, защото доброто променя човек. Дълбоко съм благодарен и на нашите сънародници които подкрепям каузата за победата на украинския народ срещу един агресор, какъвто се оказа московията.

65

Вече съм българофоб

преди 6 дни

Е.ем ти и тази скапана държава, която унижава и скубе българите и толерира и плаща залудо пари на украинците сякаш са ни някакви. От днес ставам тотален БЪЛГАРОФОБ. Срамувам се, че съм българин.

64

Анонимен

преди 6 дни

Що не идат да се лекуват у Урсула? Тя пари има, а и там при нея медиците са талантливи и не са корумпета като нашите.

63

Анонимен

преди 6 дни

Бедните българи ги брулят като брашнен чувал за да дават пари на фашистите .Е няма такава държава

62

Анонимен

преди 6 дни

Слава на нашите руски братя ! Да продължават да пращат при Бандера фашистите от Киевския режим!