93

Анонимен

преди 6 дни

До Makedon Ако имаш САЩ паспорт какъв си американец или македонец

92

Анонимен

преди 6 дни

До А бе хора! Ти не си грамотен че не разбираш диалекти.

91

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен Икономически мразат бг а не политически защото бг е много зле икономически и нема платена работа. И бг мразат бг държава и бегат та камо ли мк.

90

Анонимен

преди 6 дни

Те половината македонци доказаха български произход и си взеха български паспорти. Даже децата им учат в България. Пълно е със студенти от РСМ. Обаче на преброяването се пишат македонци и пред камерите ни псуват и ни наричат фашисти.

89

А бе хора!

преди 6 дни

До Анонимен 59 Научете си го тоя език, бе! Няма ли школо за вас?

88

Чоко

преди 6 дни

Отдавна настоявам да се изготви един регистър на всички македонци притежаващи български паспорти. Този списък да се качи в един сайт в Интернет и всеки, който иска да провери кой кой е. Не може да има хора плюещи по България а после промъкващи се в Западна Европа с родни паспорти. Не става така. Казваш лоша дума за България и ти се отнема автоматично българското гражданство.

87

Анонимен

преди 6 дни

Крайно време е нашата държава да обяви всички македобци, които имат български паспорт. Тази информация да е свободна. На работещите против България да се отнеме гражданството и да бъдат съдени по нашите закони. Тогава ще стане интересно.

86

Анонимен

преди 6 дни

Тези всичките хора, за да получат българско гражданство, са декларирали собсвеноръчно, че са с български произход. Писали са - баба ми, дядо ми бяха българи. Приложили са документи, доказващи това.

85

Анонимен

преди 6 дни

няма как да си истински македонец ако баба ти/дедо ти не са били БЪЛГАРИ!!!!

84

Вълканов

преди 6 дни

Те, Македоните отсякоха клонът, на ка който стоят. Да се откажеш от коренът си, това Законите на Вселената не прощават. Това запомнете, когато тежките събития надвиснат над вас.

83

777

преди 6 дни

не харесвал българите, че той какъв е, да не е индиец я??????

82

Анонимен

преди 6 дни

Те и нашенските копейкаджии обичат путин и мразят колективния запад, но ламтят за западни коли, а децата им учат в университети в Германия и САЩ

81

Някой

преди 6 дни

До МакеМного правилно пишеш на български...

80

Anton Dvongow

преди 6 дни

Македонци няма, има само българи.Така са им промили мозъците на тези жалки хорица,че няма оправяне с поколения.ЖАЛКО

79

Супер Селтак

преди 6 дни

Като изкъпеш един македонец се получава чист българин.

78

8888

преди 6 дни

Република България трябва да налага санкции и да отнема паспортите и гражданството на тези от РСМ! Тези неблагодарни амеби не заслужават нищо от Република България.

77

Руми

преди 6 дни

1.Радев отказва да влезе в НАТО, 2.България не е готова за еврото,3.а Саня от РСМ е с български паспорт :)))

76

Анонимен

преди 6 дни

Те повечето са българи там, но промити от сръбската пропаганда, че са антички :)))

75

Филип от Филипополис

преди 6 дни

До 81. Не се учудвай. От едно време на територията на географска област Македония е имало такива индивиди, готови да променят етническата си принадлежност стига да имат изгода. Готови са да продадат и майка си за пари. Примерите са много. Гръцките андарти които са клали и палили българските села почти до един за родени като българи. Великосърбинът Бабунски почва кариерата си като член на ВМРО, но не е доволен че не му се дава да граби. Самият Яне Сандански става депутат в Меджлиса и младотурчин.

74

...

преди 6 дни

Странна психика , мразиш съседна държава обаче си вадиш неин паспорт и се представяш за неин гражданин в чужбина. Докъде е лъжата, докъде е любовта...сбъркана работа.