12

Анонимен

преди 6 дни

Като знам къв съм инжинир, та *** е страх да ида на дофтор.

11

до Атмаджа

преди 6 дни

"""""Ако има умисъл в действията на тези инженери...."""""" -------- Нема никакъв умисъл, просто нивото им на образование е под всякаква критика!!!!! Това не е Америка с инжинерната мисъл и образование от 60 и 70 години на миналия век, велики бяха... Вояджър-1, Вояджър-2, Лунната програма, Телескопа Хабъл...

10

Пенко

преди 6 дни

До АнонименДа, iPhone не може да завива гайки

9

Атмаджа

преди 6 дни

Ако има умисъл в действията на тези инженери,следва да им се потърси съдебна отговорност.Ако пък е некадърност,следва да има уволнение и отново търсене на отговорност,но предизвикана без умисъл.Когато човек работи работа от която зависят човешки живота,той трябва да е способен и съвестен.

8

Анонимен

преди 6 дни

Русия възтанови способности , не е важно само да имаш водещи инженери конструктури учени , трябват инженери в производството , механици и електротехници .. В момента техници с две годишен колеж след 11клас. при тях е средно , дека взимат пари колко програмистите.. Заплатата на заварчик стига 200-250хил. рубли за отговорни заварки

7

Анонимен

преди 6 дни

От САЩ нищо не става , те загубили способности , способности се губят като нямаш кадри от всички видове .. Инженери , механици , монтажници , електричари.

6

Анонимен

преди 6 дни

В машиностроенето няма понятие "дупка". Ако инженерите на Боинг боравят с такива понятия нищо чудно, че самолетите им падат.

5

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 3 - Ами, резултат от насила измислени противопоставяния и уж борба с тях. Жени/мъже, черни/бели, нормални/ЛГБТ и стополови, и всякакви такива. Не да преценят човека според знанията и уменията му, ами сакън бройки по пол и не знам какви още признаци. То да не смее човек комплимент на жена да направи вече, да не го обяви за сексист или, че е я дискриминирана, я направо сексуално насилена.

4

дедо поп

преди 6 дни

Тия инж. ша са били обучавани дистанционно

3

Анонимен

преди 6 дни

До 2 Как? Нарича са ДЕИ. Целият екип инженери, работили по вратата, е от жени и има видео от преди инцидента как този екип им е гордостта, че борят неравенството с мъжете. Не са само те такива. Има квоти на много места да наемат 50-60% жени даже за професии, дето във ВУЗ под 10% студенти са жени. Има и обяви на болници за хирурзи с указано да не кандидатстват бели мъже.

2

Анонимен

преди 6 дни

Тия инженери като нашите политици, събирани от улиците. Самолетите са сериозна работа, как са го допуснали.

1

Анонимен

преди 6 дни

Дупки пробиваме всякакви :)))