375

Анонимен

преди 3 месеца

До 386КАТО ПЛАЩАМЕ В ЛЕВОВЕ , НАЛИ ПОМНИШ,ЧЕ ЛЕВА Е 1.85583 ЗА ЕДНО ЕВРО!КАКВО ПЕЧАТАМЕ?НИЕ СМЕ ВЪВ ВАЛУТЕН БОРД И ДОБРЕ ,ЧЕ БЭЛГАРИТЕ ЮНАЦИ НЕ СА РЕШИЛИ ДА ГО ПРЕМАХНАТ ЗА ДА СИ СПОМНИТЕ,ЧЕ 1 ДОЛАР БЕШЕ НАД 3000 ЛВ!ХАЙДЕ ДА ПОМИСЛИШ,КАТО ПЛАЩАШ ГОРИВОТО В ЛЕВА,СЛЕДВАЩАТА ДОСТАВКА ТЪГОВЕЦА ТРЯБВА ДА ПРЕВАЛУТИРА НАШИТЕ ЛЕВА ВЪВ ЕВРО!БАНКИТЕ ПРАВЯТ ПРЕВАЛУТИРАНЕТО БЕЗ КОМИСИОННА, ЗАЩОТО СА МИЛОСТИВИ И ОТ УВАЖЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРИТЕ ЮНАЦИ! МОЖЕ ЛИ ДА ВИКАТЕ НА СТАДИОНА А ЗА НЯКОЙ НЕЩА ДА ПРОСТО ДА НЕ

374

Анонимен

преди 3 месеца

Браво на Европейския Съюз, че не ни дава да приемем Еврото. Евросъюза ни се кланя, че си имаме Своя Българска Валута и ни Уважава! Браво! България е България понеже има своя собствена валута! Точка по въпроса за износа на Магданоса - с левове го берем и с левове го изнасяме. Когато внасяме Магданос, под името Мюрдия използуваме Еврото!

373

Деменкоф !

преди 3 месеца

Ами не си е наред с главата,какво да прави ?

372

мак

преди 3 месеца

Експерти по поцинковани кофи ли? Защо си мисли, че евро е панацея? И защо не всички в ес изгарят от желание да влязат в еврозона, по-неумни ли са от банкянския, който мисли само за себе си и своите амбиции? Утре ще поиска да се премахне кирилица, за да е в крак с евроатлантическо семейство. И да не се оплаква от протести, защото не ги видя с очите си, щот беше по инспекции. И пак другите са му виновни, а България започва от него.

371

Анонимен

преди 3 месеца

еурозоната е хубаво нещо - после като не слушаме лесно ни спират кранчето,не е като сами да си печатаме парите....не че някога нашите политици са били непослушни :)))

370

Анонимен

преди 3 месеца

Час по скоро да влизаме в еврозоната, все пак трябва да подпомогнем партньорите и да се включим към плащащите дълговете на гърци ,испанци и т.н. ..

369

Зозо

преди 3 месеца

Копейкииии, чакайте да дойде фалшивият Путин да ви вдигне заплатите :))))))))))))) Само дето няма как да дойде. :)))))))))))))))))))))))))))

368

Анонимен

преди 3 месеца

България е в Еврозоната много скоро

367

Зозо

преди 3 месеца

Аре събирайте се всички ППДБ-та, БСП-та и Копейки и си правете правителство да ви видим. На другите избори Боко пак ще ви бие наред с 200.

366

Дид

преди 3 месеца

И ако бяхме вече в Еврозоната какво? Нищо нямаше да се промени за обикновения човек!

365

Анонимен

преди 3 месеца

До Радослав а твоята тиква да не е млада я стига вече с тия гадории

364

Кире

преди 3 месеца

По-добре без еврозона, отколкото с Гроб.

363

Радослав

преди 3 месеца

Дъртата тиква пак се е назобала с промишлен спирт и белина по стара соц традиция и се вживява като ментора си бай Тошко. Карлуково прибирайте си пациента, че пак си е спрял хаповете! Няма ли кой да го гръмне вече , че да спре да замърсява ефира с комунистическата си диария?

362

Анонимен

преди 3 месеца

БОРИСОВ НАЙ УСПЕШНИЯТ ДЪРЖАВНИК 22 ГОДИНИ

361

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 3 месеца

ПРАЗ-НА ТИК-ВО,СТИГА ! ОТ 2009-ТА ДО СЕГА БЕШЕ ТИ,ЗАЩО НЕ СМЕ В ЕВРОЗОНАТА ???СЕГА НЯКОЙ ТИ ВИНОВЕН,ВИНАГИ ДРУГИТЕ СА ТИ ВИНОВНИ.МАРШ,МАЕШ,МАРШ !!!

360

Анонимен

преди 3 месеца

ГЕРБ И БОРИСОВ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ ДРАСКАЧИ КОЛКОТО И ДА ЛЪЖЕТЕ ВЪРВЕТЕ ДА РАБОТИТЕ

359

Някой

преди 3 месеца

ГЕРБ са първа политическа сила, и то при избори проведени от "аллабалата " с Президента и машинките на Мадуро! Стига се самозалъгвайте! Всички събрани заедно...леви, десни комунисти, необолшевики, чалгари ,менкаджии,меки китки и обикновени *** ...доказаха , че не могат да управляват като него!

358

Анонимен

преди 3 месеца

Боце боцкал манекенки и му пълнили чекмеджето с пари после риве, че не го искат.

357

Анонимен

преди 3 месеца

Откровените избиратели на ГЕРБ са една шепа хора. Електората на ГЕРБ от друга страна са хиляди мошенници, облажили се покрай обществени поръчки, еврофондове, държавни службички и партийни корпорацийки и медии. Тези хора са малко на брой но са позиционирани на всички важни позиции в държавата. Това е силата на ГЕРБ. Много малко са хората, които гласуват по убеждение за тях. Ако оставим само тях и махнем зависимите, то ГЕРБ не би влязла в Народно Събрание.

356

Тъжно... но факт.

преди 3 месеца

Стотици хиляди хора се занимават, отделят си времето и нервите, всеки божи ден да опровергават този токсичен и вреден лъжец, чиито думи се репликират през личните му медии, като мегафони в различни посоки... ТРЯБВА ДА СПРЕМ ДА МУ ОБРЪЩАМЕ ТОЛКОВА ВНИМАНИЕ и силата му ще намалее рЕзко.