11

ПаТаТа

преди 6 дни

Сега вече не само божието, но и слънчевото светило ни води по правия път... към нулеви сметки за ток!...пуснете 230-те 2-5киловатови климатици че стана топло във Ватикана...

10

Анонимен

преди 6 дни

Папата порицал причиненото от човека изменение на климата от което всъщност се е пръкнал като папа иначе кой знае къде щеше да пасе овцете по аржентинските ливади и само да е чувал че има Ватикана някъде дето имало Европа.

9

За про-СВЕТ-лени!

преди 6 дни

Не само водата може да се превърне във вино... Слънчевите панели могат да превърнат дори най-облачния ден в източник на светлина и енергия. И така, нека нашите грехове бъдат прощавани и нашите сметки за ток - намалени! Амин. Да пребъде бъдещето на пребъдените просветлиняци.

8

Анонимен

преди 6 дни

Да заживее като скитник събирач/

7

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 1. Ше си трае ше се прай на улав и ше си дръпа от мрежата.

6

Анонимен

преди 6 дни

Нощите ще е на свещи.

5

Анонимен

преди 6 дни

Най добре само на свещи, както са правили преди 200-300години. Но освен това дъртия трябва да слезе от папамобила, а останалия му антураж да се откаже от лъскавите лимузини... Те също вредят на природата. Да ходят пеш!

4

Анонимен

преди 6 дни

Соларната енергия във Ватикана е известна още като "Божи ток"...

3

Анонимен

преди 6 дни

Езичник, кланя се на слънцето!

2

Солар еклипсе

преди 6 дни

Нощем да не ревете за ток... Само денем...и то ако не вали или градушка ако мине сте готови соларизирани. Те получават толкова субсидии от държавата, че могат саъси позволят 2 седмици на огън ако ги горят само парите от субсидиите, така,че папата не го мислете какво е казал.

1

Анонимен

преди 6 дни

A koraтo cняr зaбpъcka, щo щe чuнuш тu зuмъcka?