222

Анонимен

преди 6 дни

до 221 Какво да говоря за ИТН като ти си мааааалоумник? Правителство на малцинството е имало през времето и колко са издържали? Цял мандат ли? Това ли искаш да ми кажеш? Че Дългия е искал ако не цялата власт, то власт за няколко месеца с правителство на малцинстевото? Маааалоумник си наистина.

221

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 219 Партии могат да съставят правителство ДОРИ с ПО-МАЛКО от 50% от депутатите, другарю, щом ще се правиш на буквояд, тъй че напразно се напъваш. Кажи сега за лъжата ти, че "ИТН не искали властта". Не съм забравил защо така отчаяно отклоняваш разговора.

220

Анонимен

преди 6 дни

Каква президентска република ? Престави си Пеевски президент в президентска република . Трябва хората да получат жадуваната справедливост , а политиците за тези 34 години да понесат последствията .Ако не се случи , народа ще раздаде на всеки политик , това което е залужил през годините .Само си представете , че нямате жилище или имате един двустаен , а Костов притежава Зл.Пясъци , не побеснявате ли от това ? Трябва да има разплата , иначе сме загубени

219

Анонимен

преди 6 дни

до 217 Наистина си бил маааалоумник! Как със 120 депутати и без подкрепата на нито един друг депутат от другите партии НДСВ САМО щеше да състави правителство вееее???? Ти си безнадежден случай. Признавам те!

218

Анонимен

преди 6 дни

Oh ,Марков , гледал съм те в интернет , дори съм харесвал някой неща които казваш . Помня обаче , как уверено казваше , че ще видим разлика още в първите дни на парламента .Аз до тук не виждам кои знае какво .Хората очакват от теб бунт срещу системата , повеждане на народа към революция , лидерство ,увереност . До тук само мрънкане от твоя страна . Разочарова хората , имаш още малко време да се поправиш , но аз вече не вярвам .

217

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 216 В единия "момент" се наложи да адресирам опита ти да отклониш вниманието от факта, че НДСВ имаше възможност да състави правителство само без чужда помощ, което отразява категоричната им изборна победа. Разбира се, всичко това беше само опита ти да отклониш вниманието от противоречето на твърдението ти, че ИТН не искали властта. Това е КАТЕГОРИЧНО НЕВЯРНО и има доказателства за това. Единственото, което постигна е да свалиш маската, която си наденал тук.

216

Анонимен

преди 6 дни

до 213 В един момент казваш че сами НДСВ можели да съставят правителство и в следващият момент казваш че УЖ им трябвала подкрепа??? Муахахахаахах....УЖ??? Ти знаеш ли значението на тази дума ве, смееешник?

215

Анонимен

преди 6 дни

до 213 Смееешник, няма как със 120 депутати да съставиш правителство бе. Това е все едно в даден мач резултатът да 0-0 в края на мача и единия отбор да претендира че е победител. Маааалоумен ли си бееее? Муахахааххахаа...

214

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 212 "но не толкова много" Смях. Буквално ЦЕЛИ РЕГИОНИ в планините се изхранваха от нелегална сеч и износ и продажба на дървесина. Идвам от такъв регион, 70% от хората рабтеха на незаконни или полузаконни гатери. И то МНОГО преди 2001ва.

213

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 211 Продължаваш да се опитваш да заблуждаваш - НДСВ имаха възможност сами да съставят правителство - това, че уж им трябваше подкрепа беше точно защото трябваше да "разпределят порциите" както беше по дизайн на тези, които довлякоха "царя" в България. Това им беше "оправданието" пред народа.

212

Анонимен

преди 6 дни

до 208 Абсолютна лъжа ли? До 2001-ва година имаше сеч на гори от турците, но не толкова много, но като дойде този папардак от Мадрид тогава 2001-ва година денонощно се изнасяха тирове за Турция с дървен материал. Сечеше се без никакъв контрол. Все пак ДПС подкрепяше НДСВ.

211

Анонимен

преди 6 дни

до 206 Точно НА ПРАКТИКА, ако не беше ги подкрепила нито една партия НДСВ, нямаше да могат да съставят правителство. НА ПРАКТИКА ДПС им даде властта. Без ДПС нямаше да има правителство на НДСВ. Маааалоумен ли си ве какъв си вееее? Дългия искаше да вземе властта без подкрепата на никой. Това означава Абсолютното мнозинство, смеееешник!

210

Анонимен

преди 6 дни

Всички малки партии с 10 ..15 депутата искат да правят правителства ,а гаси алчните хора ,а Бойко и Дилян с много депутати не могат да правят правителство ,за товар нужно президентска република и тоя партийки вън )

209

TOP 60

преди 6 дни

AM, AM,AMMM....100%

208

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 203 "Благодарение на Симеон, ДПС като техен партньор изсякоха ни горите," Това е обикновена лъжа. ДПС са "повелителя на горите" в България ОТ САМОТО НАЧАЛО на "промените" и НИКОГА не се е променяло. Това не е ексклузивно само по времето на НДСВ И това го знае ВСЕКИ, който е бил или все още е в "кухнята" на политическите събития у нас.

207

КУЛТ КЪМ МАКЕДОНСКИЯ

преди 6 дни

Александър Македонски е роден ХИЛЯДА години преди Пророка Мохамед и харесвал КОПТИТЕ и СЕМИТИТЕ повече от родният му Балкански полуостров защото проповядвали култ към личността на Александър Македонски а в РОДИНАТА му само Големи шефове и Големи Многознайковци................. ТАЙНАТА ПОЛИЦИЯ НА СПАРТА преговаряла с ПЕРСИТЕ да свалят Александър Македонски някъде до ЙЕРУСАЛИМ и СЕМИТИТЕ издават заговора и предават Спарта и Персите.............МЕКА и МЕДИНА да не означава МАКЕДОНИЯ е въпроса?

206

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 200 "ми НДСВ не печели АБСОЛЮТНО мнозинство" Вече обясних, че забележката ти е техническа. НА ПРАКТИКА съставят правителство САМИ, без да са принудени да се съобразяват с друга политическа сила. Пак ще попитам, защо се правиш на неразбрал и защо заблуждаваш умишлено?

205

фори

преди 6 дни

На тоя свинчо - чревоугодник каква му е меню-програмата.

204

Анонимен

преди 6 дни

Приоритети, задачи, цели ... Да останем на Власт, да получаваме заплата 4 години, да привлечем повече гласоподаватели.

203

Анонимен

преди 6 дни

от 200 до 197 Благодарение на Симеон, ДПС като техен партньор изсякоха ни горите, направиха турски цехове за дървен материал и денонощно се изнасяше дървен марериал и паркет за Турция. Това знаеш ли го ве, смешееен?