74

Давам една безплатна

преди 6 дни

идея - направете като в соца държавни ДетМаг обаче да НЕ са нещо грандиозно, НО с ПРЕМИУМ стоки ПРОВЕРЕНИ ДА СА ТОП КАЧЕСТВО, като им слагате обаче СЪВСЕМ МАЛКА надценка, с която само да се изплаща заплатата на продавачка на МИНИМАЛНА заплата и климатик, който да духа за комфорта на нея и клиентите. Пробвайте като за начало с малко 1 в София, Пловдив, Буграс, Варна и ако вървят продължете и в др. градове.

73

Анонимен

преди 6 дни

Хайде народеее, цикламенитее само това чакат.

72

Анонимен

преди 6 дни

Абе, вчера водели, че Мъск има 12-то бебе Техно и решили да измислят нещо. Почесали се, помислили и изчислили, че могат да залъжат някоя и друга майка да се реши за второ и трето дете. Свиленски (понеже има син, който също като сина на Нинова Рафи е ергенче, а сина на Свиленски е син и на Десислава Радева,) демек баджанака няма внуци. Няма внуци Радев от сина си и дъщеря си артистката. Вижте техните деца по едно дете нямат, навиват чуждите хора да си раждат деца! Честно ли е? Не са ли егоисти?

71

Анонимен

преди 6 дни

И като ромите станат повече от нас , от кой ще взимат данъците? Кой ще ги лекува? Кой ще работи? От къде ще има пари за пенсии? От къде ще крадат? Кой ще ги управлява? Бате ви Бойко не е вечен! След 20 години и него няма да го има......Какви деца искате от нас ?!! - Да раждам бели роби или предатели( емигранти)..нито едното не ми се струва добро бъдеще ,че да го причиня на детето си!! За негово добро е да не го раждам в БГ, а няма да ходя никъде , освен ако не стане война тук!!!

70

Анонимен

преди 6 дни

Чао, БСП. Гергов да ви купи избиратели. Не гласувам за Станишев и Добрев.

69

Грийн

преди 6 дни

Абе тука хората умират, не ви е шега работа това. не могат да си представя заради мен да почине от рак мое дете и на другия ден да си ходя за риба все едно нищо не е било. Не една баба вече чух как се провикваше че няма ли да дойде краят и скоро да я изнасят в чувал. Докато за сперматозoид в кърпичка трудно бих се натъжил. О горкото. Така че вече само глупостта ражда бебето повече от всичко.знам че няма зла умисъл. Но резултатът е същият. Това не ви е зъб да го изтръгне на вратата, главата боли.

68

Анонимен

преди 6 дни

БСП вече е жендерска партия на имигрантите от Индия. Ще дойдат много индийци и ще осигурят население за България. Тази партия приключва съществуването си.

67

Анонимен

преди 6 дни

Малий, сега Индия пасти че яде.:))

66

Анонимен

преди 6 дни

БСП са чао дори и да обещаят да спрат Земята, за да слезем.

65

до БСП

преди 6 дни

с тези мерки само ще дадете повод на родните търгаши да надуят цените на бебешките колички

64

Анонимен

преди 6 дни

Седем минимални заплати са само количката на едно бебе, 2 шишета, 5 пакета памперси и една кутия сухо мляко. Много им здраве на БСП! Да кажат къде са им децата и внуците!?! Щото на повечето от тях децата са в чужбина.

63

Обзървър

преди 6 дни

Такива стимули направо ще покафенеят Бяла България.И вервайте ми,това изобщо не е расистко,а голата истина.Средно интелегентен човек не би се вързал,но за сметка на това,редовните консуматори на соц. система ще се вузползват отново на Макс.

62

до честно

преди 6 дни

От години вече забелязвам, че търговците в България всячески се опитват да скубят финансово хората с бебета, малки деца, а много от тези хора са дори емоционално уязвими до степен оглупяване от което маса мазни търгаши жалки спекуланти брутално се възполстват... После в България защо за бебета и деца всичко е толкова скъпо... Да не почвам да говоря и за онези с частните уроци само как манипулират родителите...

61

Анонимен

преди 6 дни

Абе ние да не сме хамстери? Ще ме стимулират!

60

До 59

преди 6 дни

Освен, че си умен виШист, си и с много слаби нерви. Аз деца си имам. Точно толкова, колкото мога да си позволя. Две хиляди лева на месец плащам за образование и спорт на двете ми деца. Още по 2 хиляди лева на месец отделям за бъдещето им образование. На децата ми не се налага да спят в кухнята на 15 квадрата. Ти ако искаш си прави 5 и живейте в 15 квадрата. Не им осигурявай образование, активен спорт, правилно хранене, дрехи и екскурзии. После обаче не се оплаквай, че децата ти са загубеняци.

59

Нострадамус

преди 6 дни

59 Така е справедливо!Като искат пари от данъците ни да викат да при производството.

58

Анонимен

преди 6 дни

До 50 - а ти като ревеш като вдовица как държавата е длъжна да те засипе с рога на изобилието, за да благоволиш да Й родиш деца, значи си много умен и прогресивен, живеещ в 21-век полубог. Като ще издържам твоите деца с моите данъци, ще ме викнеш ли и да ти ги направя?

57

Анонимен

преди 6 дни

Честно, не ме топли. Еднократна помощ не е помощ. Помощ е памперсите да станат по 10 лв пакета, лекарствата за деца да са безплатни, раждането да е безплатно, проследяването на бременност да не е едни 100-200 за посещение, защото безплатния лекар ти казва 3 думи на кръст и те гони след втория въпрос и трябва да идеш на частно. Всеки път като се разболее бебе това са едни 200 лв за капки, масла, гелове и тн.

56

Анонимен

преди 6 дни

Луди ли сте маа ви да.... цели области са ромейски население това Казанлъшка това, Ямболска това, Новозагорска това Сливенска бял човек не може да се види там

55

В тая държава

преди 6 дни

Мутро ченгесарска и содомитска нема бъдеще!