578

сравнението

преди 6 дни

Шубето е голям страх!Истината- срещу България и българският народ се води информационно психологическа война!Мислете бре хора!България е най-бедната в ЕС държава!Песоглавеца на кадрото управлява страната 15 години,,,иКолко десетки хиляди съдби е унищожил с предателството си фаермена?Хайде да видиме как ще изглежда ПРОЩАВАНЕТО С НАРОДНИЯТ ТРИБУН ОТ БАНКЯ?ЗА МЪРТВИЯ ИЛИ ДОБРО ИЛИ ЦЯЛАТА ИСТИНА-ЦЯЛАТА ИСТИНА!

577

1

преди 6 дни

Да бе да, де тоз късмет.

576

Анонимен

преди 6 дни

Ей, пак се прави на жертва и накрая... Брендо ще са го самообесили в затвора.

575

азе

преди 6 дни

Айде, да идва Счетоводителя с големия калкулатор и да се приключва тая агония....Заради тоя *** сме на тоя хал, ДЕПМ!

574

Анонимен

преди 6 дни

lвторо поколение комунист - докого ще го траем той утре и на талибаните ще си кланя ако кацнат тука- антибългарин отвсякъде

573

анонимен

преди 1 седмица

Спокойно Бойко. Сретен Йосич щеше да те убива, пък си жив. Алексей Петров щеше да те убива ,пък си жив. Защо се претисняваш, да не дължаш нещо на Брендо? А, интересът на Путин към теб за позицията ти в Украйна е от нула до минус безкрайност.

572

Груйо Михалов

преди 1 седмица

Обявявайте избори в момента маджата с грозде която я спретнаха от Промяната в държавата от 3 години ще трябва да я яде ГЕРБ иначе. Няма кой друг да се наеме. ПП са дошли да грабят не да градят това е ясно , сега чакат само да има правителство върху което да стоварят 100 те милярда загуби/пропуснати ползи от 3 години насам... Нито лев усвоени от 45 милярда за Ковид и Зелен преход 40 милярда дълг. АЕЦ а едва се крепи на магия ,няма Шенген и евро.Тотален срив във всичко...

571

Анонимен

преди 1 седмица

Карам кола с мадама до мен една. Гледам стопаджия със знак стоп ме спира и пари ми иска за да си купел ракия! Гледам го, гледам го, а той към мен не гледа, а се взиза към бедрата на мадамата в автомобила! Казвам му стопирай по нататък за пари да имаш за ракия и мене ме пусни, а таз мадама ти я давам аз, за да може довечера след като се напиеш да правиж с нея чапраз. И той се съгласи! Мадамата взе и в ръка и вложи стоп да спира тя за пари Милиардери, Милионери и Милиционери!

570

Анонимен

преди 1 седмица

Пенсия,Банкя,или при бай Ставри за дълго време,избирай.

569

Бгг

преди 1 седмица

За национални предатели и изедници не ми пука. Всички сте за съд ама народен.

568

!

преди 1 седмица

Много сериозна заплаха означава много сериозни интереси - във всички случаи не национални - народни а частни! Каквото повикало такова се обадило!

567

Анонимен

преди 1 седмица

И защо Държавата и данъкоплатците трябва да плащат охраната на мафиотски бос. Да си наеме частна. Достатъчно милиони открадна за 12 години.

566

ф

преди 1 седмица

до 566 Ако това стане,нали знаеш какви всенародни тържества ще настанат!Дон Буци се преселил в отвъдното!Лично аз ще похарча поне 1000 лв за почерпки.Дай боже!

565

Анонимен

преди 1 седмица

порко, кажи сега за харема, остави го този живот, тези дето са ти вдигнали мерника, не можем ги спря. мисгащи що отиде в турция? кой ще и пази там гащюрите? раяназарян на чии покрив живее? онази наталия що вика че си бил много мек и кекав и никакъв мъж? тези сурогатни майки кой ги плоди? онази в нюйорк нюйорк коя е? сесилчето склони ли я най накрая?

564

---

преди 1 седмица

Еми върви да правиш компания на Брендо в затвора бре т-и-к-в-о ,там ,, може" и да останеш жив.

563

Анонимен

преди 1 седмица

До 565 Ти си добре.аз 15 години го чакам да умре това псе крадливо,ама не умира.Моля се всяка вечер,Дано Бог ни оттърве по скоро от него !!!

562

Анонимен

преди 1 седмица

Вече 10г. чакаме някой да го утрепе , ама не го трепят..

561

МНОГО КЪСНО

преди 1 седмица

СВАЛИ ЖЪЛТОТО УКРАИНСКО ЯКЕНЦЕ > праиш са на хитрец, ама ....

560

Тиквун

преди 1 седмица

Боко е в потрес, как да предаде милиардите на незаконното *** в Барцелоната. Като го думнат, как ще докаже мутресата с магазина и къщата в Барцелона от къде са тези 5-6 милиарда ... да му имам проблемите!!!

559

От Бостана

преди 1 седмица

Ако го светнат ще се реши проблема с националния праздник))