17

АзъКанъАзъ7112136860

преди 6 дни

И ще допълня предложението си да има десетгодишно мандатно правителство от американски специалисти с една не по-малко осъществима и реалистична идея,която мине в глупавата глава. Четох онзи ден за руски кардиолог,на който се отказва правото да практикува в България.Защо ? Този човек е противник на Путин и е принуден да бачка в строителството. Що за безсрамие е да се дават всякакви права на някакви неграмотни сирийци ,а този човек да бъде пренебрегнат като специалист,виждайки липсата на кадри ?

16

Анонимен

преди 6 дни

Кирчо като говори за "високо ниво" , сигурно си мисли, че за него и Копейкин става дума. Под "високо ниво" се има в пред вид, хората стоящи в сянка зад тях, които ако намерят общи интереси, бързо ще променят приоритетите. Тези които гледаме в народното събрание са безгласни кукли на конци, които просто изпълняват нареждания!

15

Анонимен

преди 6 дни

Едни празни думи хвърлени в пространството. Какво ли няма да кажат да си стоят там

14

Българин

преди 6 дни

Вярвам на Кирил Петков и съм убеден, че догодина след краха на Примитивна рус в Украйна, ПП-ДБ и Атлантическият съвет на България /АСБ/ ще управляват Европейска България, след като Военният трибунал постави извън закона всичките путинистки и етнически партии у нас. Защото българите сме европейци!

13

Анонимен

преди 6 дни

Като го гледам про100то тиквата ми става една идея по-малко отвратителен.

12

Анонимен

преди 6 дни

Киро Принципа

11

Анонимен

преди 6 дни

Шарлатаните ще завладеят България.

10

Анонимен

преди 6 дни

БРАВО КИРИЛЕ! КЪСАЙ ЛЪЖИТЕ НА БОЙКО БОРИСОВ! ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ Е ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ МРЪСЕН АНТИБЪЛГАРИН!

9

АзъКанъАзъ7112136860

преди 6 дни

Всички лъжете и всички сте в постоянна комуникация. Просто в безобразно ! Ако българите имахме незабавната възможност да си изберем политици на случаен избор сред населението щяхме,може би да го направим,но повече от това,аз си мисля,че наистина е нужен кабинет от американски специалисти,на които да бъде даден десетгодишен мандат. Има много пенсионирани юристи,икономисти,финансисти в САЩ,които биха извършили чудото. Защото трябва да признаем ,че за 35 години ад нямаме капацитет..кадри.

8

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 6 дни

ПП-ДБ СА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ.

7

Анонимен

преди 6 дни

БРАВО КИРИЛЕ! ВОДИ БЪЛГАРИЯ НАПРЕД! МАЧКАЙ БОЙКО НЕЩАСТНИЯ ДРИСЛИВ КРАДЕЦ!

6

Лъже,

преди 6 дни

...цялата предизборна кампания им беше плюене по проевропейските партии! Срещу възРаждане , Позитано и Чалгата, нито дума! Троянска кобила в дясното пространство!

5

Анонимен

преди 6 дни

Защо обиждате паметта на Бенковски и Вазов с този шут между тях?

4

Е,бравос

преди 6 дни

Проевропейска и АНТИКОРУПЦИОННА позиция??? След пачките,пудела, гл.секретар на МВР и Рашков с контрабандистите на купон и корумпираната шефка на митниците??? На кого ги говориш тези каламбури ,Кире? На Линда и децата ли?

3

Алекс

преди 6 дни

На предишните избори избирателите ви казаха да не се коалирата с ГЕРБ,но кешът се оказа много атрактивен и изпрахте и гушнахте ББ.Сега не се знае,доколко новината е фалшива.Ако има кеш,гласът на избирателя ще заглъхне някъде между чувалите.

2

Анонимен

преди 6 дни

Кирчо лъжливото овчарче лъже и насън.

1

Анонимен

преди 6 дни

Киро и Копейкин лъжат постоянно, така че какво точно се е случило не е ясно.