10

3399

преди 6 дни

Искатехте да станете бързо господа.

9

Анонимен

преди 6 дни

И защо? Защото лапахте лакомо от свободния пазар. По български. Искате да сте милионери за един ден. Ако си бяхте стояли на фиксираните от държавата цени щяхте да печелите макар и по-малко. Сега сте си виновни вие и вашата алчност.

8

Vulgaris Magistralis

преди 6 дни

Ей това е резултатът от държавната намеса. Държавата заля с пари някакви пишман бизнесмени да правят фотоволтаици. Тия въпросните не могат да си покриват сега разходите за баланс, без които не може, и пак отиват да реват на държавата, която ги е създала, да ги спасява. Това какво е сега? Капитал-социализъм? Комунист-олигархия? Всяка субсидия ражда слаби предприемачи и краде от обикновените данъкоплатци. Запомнете го това и стига се впечатлявахте от такива събития.

7

Анонимен

преди 6 дни

Фотоволтриците са приложими но на пазарен принцип а не централно от Брюксел . Спокойно могат да давар 20 % и да понижават сената на тока ако се направи по друг начин . По този начин няма да стане .

6

Анонимен

преди 6 дни

Нагло племе капиталистическо! Кога прибира печалбите всичко е добре, а кога трябва да си плати разходите вой до небето! И кой да плаща- държавата! Демек данъкоплатците и бедните льольовци. Много "яка" система!

5

Анонимен

преди 6 дни

Ми който ви е обеждавал, че само ще печелите сега да ви покрива загубите. Нищо ви плащаме прескъпия ток? Това си е частен бизнес. Оправяйте се сами. Никой не ви е длъжен. Нали сте най-умните капиталисти.

4

Анонимен

преди 6 дни

Това е частен бизнес.Като не му върви да фалира и толкоз. Кво протестират...

3

аьаьаь

преди 6 дни

Вкараха ли им го тъпппи теророисти. Когато балонат не надувашее и правеха сумати пари не ревяха. Всеки си мислише, че ще се пенсионира след това.

2

Анонимен

преди 6 дни

За съжаление, беше ясно, че ще се стигне до това. Сега банките ще го отнесат най-здраво.

1

Крета Тюнберг

преди 6 дни

Га ядоха кифтета ни риваха