42

АзъКанъАзъ7112136860

преди 6 дни

До 46.Защо да напускаме ЕС? Няма смисъл! Ако държави като Франция,които са виновни за разбойничеството и хаоса в ЕС напуснат,то ЕСе остане на тези,които като България и Германия не са виновни. В крайна сметка нали льо Пен и Меленшон искат точно това-да си върнат границите и напуснат ЕС!!! Нека го направят . И какво ще правят с милионите мохамеданки,които раждат по десет в минута и живеят на социални? Ще ги пратят към България. Точно затова България и Германия трябва са заедно със САЩ.

41

БУЛЕКЗИТ

преди 6 дни

Хайде, хора, сега най вече е момент за излизане от тази не нужна за български народ организация.

40

АзъКанъАзъ7112136860

преди 6 дни

До 39. Преди време бях писал тук,че разложението на Русия ще дойде отвътре,защото Русия не само се нарече Руска Федерация,но и позволи да бъде деперсонализирана от наличието на над петдесет различни етноса. Никой не е виновен на Русия. Ето какво се случва в Дагестан. А и православното лицемерие на Кремъл обрече на СМЕРТ руснаците,които са беззащитни във формулата Руска федерация,бидейки последната реално ислямска. Ако ме разбирате. Русия започна да завива към Израел след атентатите, но...

39

Анонимен

преди 6 дни

Как пък един път не обвиниха Путин и Русия в тази статия за кризата във Франция,това е недемократично и не е в крачка със световните тенденции и веднага цензурата да я свали..

38

хах

преди 6 дни

Ама той европейския съюз умира и то заради лидерите като Макрон. Такива като него, Урсула, Меркел и техните лакеи (сред които са нашите управляващи последните 20 години) са вредни за европейския гражданин. Нека франция върне гилотината и всички те да са там

37

НОРМАЛНИЯ ЧОВЕК

преди 6 дни

ИЗОБЩО НЕ ТРЯБВА ДА ГО ИНТЕРЕСУВА КАКВО СТАВА СЪС ФРАНЦИЯ И ИСТИЧА ЛИ НА ЕС ГАРАНЦИЯта

36

АзъКанъАзъ7112136860

преди 6 дни

Ще си позволя да изрека грозната истина.Без война е невъзможно да се унищожи напрупаният и царствуваш консуматорски мързел. Този свят е пренаселен от глупави,мързеливи и агресивни хора с колективен mobbing-манталитет. Войната не само е неизбежна ,но и би трябвало вече да започне,защото Планетата си отива. Не се колебайте,че позицията на САЩ и Ционистката Държава Израел е правилната. Българите,колкото и мъничко да сме останали,имаме шанс,,защото по природа и сърце обичаме САЩ и Израел.

35

Анонимен

преди 6 дни

Лоши политики и обещани социални харчове до това водят . Нямат си "мазнинка"

34

Анонимен

преди 6 дни

Европа не може без русия. Силно зависима и то не само от ресурсите. Налагайки санкции, Европа загуби огромни пазари. Не , обмяна на технологии, специалисти. Русия предлагаше много. Сега от глупостта си губят и Китай и въобще...как ще се измъкнат от капана в който сами се вкараха и дали ще се измъкнат някога или полетът надолу ще продължи естествения си път за радост на +приятелските" щати.

33

Анонимен

преди 6 дни

Брей, Францията щяла да е в криза, какво да кажем ние от Балканите...

32

Анонимен

преди 6 дни

За да въведат новия сввтовен ред, първо им трябва сввтоввн хаос.

31

ЕвроАтлантите

преди 6 дни

по-цял Ден Плюят по Китай и Русия, ама от Чорапите им през Телефона и Компютъра им до Климатикът им - всичко Произведено в Китай с Руски Газ и Нефт! ЕвроАтлантите са Бедни като Църковни Миишки, поробени от Банкерите-Лихвари, които Печатат Хартиики без Покритие, които вече е въпрос на месеци - Китай и Русия да Спрат - да Приемат и тогава, Голи, Боси, Гладни, Болни и Кой от Къде е!!

30

Анонимен

преди 6 дни

Как са допуснали дълг 110% без да има нищо насреща? Нали уж Макрон е образован, с компетентни сътрудници.

29

Жабояд

преди 6 дни

Гаранция - Фиранция вече приключи. За ЕС времето за безплатен обяд премина. Решение е БУЛЕКЗИТ. България има огромен потенциал, но евроатлантиците пречат на просперитета на България, като държат корумпираните политици на къси каишки, а хората в бедност.

28

Северен паток

преди 6 дни

Ако ЕС продължава да участва финансово в схемите на САЩ, като ковид пандемията срещу Китай и войната в Украйна, срещу РФ, е обречен.

27

АзъКанъАзъ7112136860

преди 6 дни

Е,бях Ви писах за финансовият хаос и икономическата нищета на Франция. Бях Ви обяснил,че дори да приемете за народ наличният състав на катуна Франция причината за невъзможността тук е зловещият п..а..Р..а..З..и..т..и..З..ъ..м. Почти всички са на изфабрикувани с игра пенсии ,социални помощи,кражби.... И ако в САЩ доларът е облечен в труд,то тук еврото е любимото дете на Печатницата и Ненаситността. Вардете България,защото французите ще нахлуят.

26

Анонимен

преди 6 дни

Тя вече я предизвиква кризата. Сега не въпроса дали ще има Френкзит, а кога?

25

Анонимен

преди 6 дни

На кого му пука за Хранция, Макарон и бабушкерата му.Те там вече 50% са арабели, църни и османци.Те не са европейци.

24

Китай Вчера

преди 6 дни

донесе Пръст от Обратната Страна на Лудата, а в ЕСССР - дори Тока - Не Стига!

23

Дано

преди 6 дни

Доживея краха на този дяволски съюз!