38

До 37

преди 1 седмица

Охлю, кажи ми защо вашия най-голем херой Гоце, де се е декларирал за българин, що не се е казвал Гоце Делчевски? А е бил Делчев. Отговори ми на този въпрос и после аз ще ти изредя репресирани от властта в СРЮ.

37

До До 34

преди 1 седмица

Я виж как хубаво пишеш и разбираш майчиният език.

36

До Надица

преди 1 седмица

***, сестра ти и жена ти.

35

Зозо

преди 1 седмица

Още да гласуват за Мицко. Те албанците не искат със Сърбия и Русия. Ще има война накрая.

34

До 34

преди 1 седмица

Од тие илиади репресирани за кои пишуваш , може ли да наброиш имина на барем некои.....

33

ИЗЛИЗА, ЧЕ:

преди 1 седмица

ЕС ЗАЩИТАВА БЪЛГАРИЯ, А РУСИЯ ЗАЩИТАВА РСМ!

32

Анонимен

преди 1 седмица

Македония е в ръцете на сърбите и сърбоманите, а идеологията е сърбокомунизъм! За 70г. репресираха всичко българско! И сега се вижда на мачовете хървати и албанци какво пеят и викат! А македонците още държат паметниците на комунистите от АСНОМ, които изпратиха в лагери десетки хиляди българи! Само се чудя защо не откраднаха някой герой от Сърбия! Ама не смеят!

31

Надица

преди 1 седмица

И защо да се променя конституцията, за да се хареса на тъпия ЕС, кой то е щависим от пендоса. Много е важно. Смятам, че за Македония е по-изгодно да стане член на БРИКС, отколкото като цяло да се стреми да влезе в задънения ЕС, за разлика от нашите бугарски братя.

30

Лъжедонец

преди 1 седмица

Ке мине ли? Еххх, не мина!

29

До Анонимен 18

преди 1 седмица

Първо РСМ иска да влиза в ЕС и НАТО. Второ БВП сегашният БВП, *** и фалшивите инвалиди, ако не беше Европа нямаше да се плащат пенсии, нямаше и една квартална уличка да е асфалтирана да не говорим за това, че има агенции и министерства, които на 80% са на издръжка от ЕС. Моли се да не се откажат от нас , че ще си спомниш как се редуваше режим на тока с режим на водата.

28

Анонимен

преди 1 седмица

На 120.000 блгарски пасоши продадени во МК колку излегоа да ви гласаат на изборите. Зашто не кажаа ваште медии кога кажуваа и за ваши гласачки секции од Тунис или Парагваи.....

27

Анонимен

преди 1 седмица

До колега! Той е сърбин, който не е научил даже македонски бг език.

26

Анонимен

преди 1 седмица

Оставете ги. Толкова са объркани че мислят че са имали фараон и са завладели персите. Трябва да минат поколения. Също като нас, ние не сме никакви прабългари нито волжки българи, винаги сме били траки.

25

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен Както в Украйна ЕС приеха санции че Русия прави етническо прочистване. В украйна може а в РСМ не се признава етническо прочистване от НАТО Турция и Сърбия на бг.

24

колега!

преди 1 седмица

До Анонимен 21 Защо си къчиш езика да говори на този измислен, смешен език, въведен насила от Титовите стражари? Има си чист литературен български език. Има си и чист сръбски език. Не е нужно да говориш и пишеш на сръбско-български език. Насила са ви наложили български диалект с голям брой сръбски думи и заемки. И вие вече сте щастливи да говорите на българо-сръбски. Аз не знам някога Александър и Филип да са говорили на славянски езици. Как са си променили езика от гръцки на български?

23

Анонимен

преди 1 седмица

Прави са РСМ че не е северна а трябва друго име Вардарска бг.

22

Анонимен

преди 1 седмица

КОГАТО ПРИЗНАЯТ И ДОЙДАТ В ЛОНОТО НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ, НЯМА ДА ИМАТ НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ ДА ИЗПОЛЗВАТ МАКЕДОНИЯ ЗА ИДЕНТИФИКАЦИЯ!!!...

21

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен А до 1878 г. са само българи и турци. Това е което трябва да признаят РСМ. После се окупира от Сърбия и се прави геноцид и НАТО дължи репарации за убитите и окупацията.

20

Анонимен

преди 1 седмица

ЕС ликвиидира бг и ще ликвидира и мк.

19

Анонимен

преди 1 седмица

3.504 блгари , од кои 522 кажале дека блгарскиот иазик им е маичин во устав 2 милиона народ се услов да почнеме преговори ....каков критериум кои доагиа од држава за коиа ЕСЧП и Стеит Департментот со документи наведуваат дека постиано крши човекови права.