47

До 39

преди 1 седмица

До Анонимен Всъщност ;оказа, че на ПП-ДБ им се услади да се правят на първи мафиоти в държавата - пачки, тотална смяна на администрацията с наши, верни хора; освен съда, поискаха и прокуратурата да е тяхна! ПП-ДБ не искаха ротацията защото си бяха въобразили, че България вече е тяхна собственост! Като еднолични собственици си повярваха, че са над закона! Най-справедливо е от тяхната група да е първият осъден председател, съпредседател на партия!

46

Анонимен

преди 1 седмица

Нови правила за изборите Който не иска да работи Вън няма място в парламента Какво е това Едни ще се обявяват за най други за незнам какви си трети за още си глупости НЯМАШ място в парламента щом не работиш спъваш създаването на правителство лъжеш заблуждаваш И да се търси отговорност на министрите

45

Анонимен

преди 1 седмица

До 39. Аз разбирам, че съдебната реформа е извънредно наложителна за държава, която претендира да е евроатлантическа! Но вие не разбирате, че това е сложна материя и трудно достига до всички изниратели!! Тях не ги интересува нищо друго, освен свалянето на крадливите ибрици! А после ще ги съдим по тяхната съдебна система! Това няма нужда от сглобка! Тя е вредна и хората не излязоха да ви подкрепят! Сега мафията пак ще пеодължава да краде и всичко ще занули, за нула време!

44

Анонимен

преди 1 седмица

Избори но стоп да има!

43

Анонимен

преди 1 седмица

А Киро не купуваше ли депутати открито ИТН помните ли какво ги направи Киро не предлагаше ли кодовете на Нинова Киро не хвалеше ли се че прави ала бала с президента

42

Анонимен

преди 1 седмица

Шарлатаните и реформи какви единственото което правиха шарлатаните е стани да седна самоназначиха се на постове за пари много пари лъжеха нагло самоизтъкваха се заблуждаваха саботираха цялата държава всъщност още правят това постоянно БКП ИТН управляваха и какво НИЩО докараха 30 % инфлация Ицо Хазарта в български парламент че и в Брюксел позор е този необразован да не пиша още какво

41

Дядката

преди 1 седмица

Разбира се че Борисов ще си напазари 7-8 депутати независимо от коя партия! Това той го може и няма начин да не го направи пак!Проблема е накъде ще го задуха вятъра с управлението ,до къде ще докара българите със своята крадливост и политическа недалновидност!

40

Анонимен

преди 1 седмица

Мълчанивто на 70% от неупражнили правото си на глас на изборите не е в посока на корумпирания модел на ибриците да облагодетелстват приближените обръчи!!Така че каквото и правителство да се създаде, то ще е ден до пладне!! Тази маса мълчащи пак ще се взриви!!

39

Анонимен

преди 1 седмица

Не 30, ППДБ не са получили "звучен шамар" заради сглобката с Герб- това беше единственият им шанс да прокарат реформи през единственото прозападно правителство! и когато се стигна до реформата на реформите в държавата -съдебната с/*** и Мвр, Бойко не пожела да продължи. Не си ли спомняш?. Сега ППДБ удрят звучна пленници на мафията, като не желаят повече да й протягат ръка, опарвайки се многократно от лицемерието им!

38

Не ги и мисля!

преди 1 седмица

До до 32 Но са толкова ограничени, че ще останат и без фирми и без власт, а САЩ се оказа, че няма нужда нито от ДБ, нито от ПП! Така че, те да му мислят!

37

избирател

преди 1 седмица

Искам отново премиер да ни бъде най-умният и образован министър-председател в целият Евросъюз, академик Денков. Единствено ние българите сме имали академик за премиер. Защо отново да не стане за пълен мандат от 4 години?

36

До 30

преди 1 седмица

До Анонимен Да, ПП-ДБ получиха звучен шамар на изборите, но причината е в управленската некадърност и безмерна алчност, която демонстрираха с правителството Денков - самоназначилия се академик! Ако в правителството Петков,благодарение на останалите участници не се разкриха, то в самостоятелното правителство Денков им лъсна цялата наглост, жажда за власт и пълна некадърност!

35

до 32

преди 1 седмица

Вие ПП не ги мислете! Техните кандидат-депутати ги избират по признак 30-годишен богаташ, учил на запад. Те са в политиката про форма, от ден до пладне, като няма да са НС, все тая, даже ще им олекне. А на ДБ пак ше им плащат от САЩ да саботират държавата, както е било от 1989 г.

34

Анонимен

преди 1 седмица

В Германия умишлено сатанизират партията Алтернатива за Германия. Умишлено, защото са гузни от дългогодишната политика на ФРГ. Още преди 1989 г. там са приемани ПО ДОГОВОР чужденци, политически репресирани в своите страни или поради военни действия, но те НЕ са имали право да работят!!!!! По-късно по договр с Горбачов приемат 350 000 граждани на СССР, даказали немски корени, но на тях НЕ им се прознаваше образование и започваха отдолу. При натискът от Азия и Африка е абсолютно др,. Отделно Укр,

33

Анонимен

преди 1 седмица

Шарлатаните са облачни с ала бала превзеха властта и саботираха цялата държава вече четвърта година

32

Изобщо не ги искам,

преди 1 седмица

До До ПП-ДБ Никой не ги и кани, но ако имат малко ум, поне част от тях ще подкрепят правителство на малцинството! Това не означава, че ще участват, но ще са в правото си на контрол на действията на правителството! При нови избори трябва да им е ясно, че може и да не минат 4%!

31

Анонимен

преди 1 седмица

До 13 като пишеш драсканици вярваш ли кого лъжеш шарани няма вече шарлатаните са в канала при чалгарите пълно е с бкп идеологисти при шарлатаните 13 Атанасов прокурор от Живков назначен Рашков от БКП назначен Настимир на кака Нора Ананиева Ицо лодкарят Мирчев Киро и още и още видни потекла деца внуци от бкп

30

Анонимен

преди 1 седмица

ПП-ДБ получиха звучен шамар от избирателите си заради сглобката! Едва ли ще повторят същото. Хората искат да свалят нацяло ибрикчиите, но те налапаха мангизи през годините и купуват ли купуват гласове!

29

Когато Борисов

преди 1 седмица

Пристана на Пеевски и разтури "сглобката" сигурно си мислеше, че ще има 50+1 сам или поне с Шиши.Е,като е глупав, сега да се гърчи като червей.

28

До 13

преди 1 седмица

До На следващите избори Толкова са те зомбирали, че не си даваш сметка как се изложиха ПП в предишния парламент и как се разкриха колко са некадърни! За нищо не стават, ама претенциите им големи!