74

Анонимен

преди 1 седмица

Еврейско-ислямския проблем се е нанесъл сериозно в Европа, всички европейски държави, трябва да решат този проблем, колкото по-рано, толкова по-добре. Политиката им е, да заемат важни постове, да вземат властта в градовете или държавите в които се настаняват, чрез религия, власт, бизнес, изкупуване на земи и имоти и т.н. Всички европейски държави(без изключение), трябва да решат този проблем заедно, мирно и възможно най-бързо.

73

Анонимен

преди 1 седмица

До БравоПокрепях ВМРО, докато не разбрах, че продават и раздават български паспорти на Сулльо и Пулльо от разни африкански и азиатски държави. Ердоган ислямизира всички южни руски републики за около четиридесет години и вече вкарват такива хора в европейските държави и Русия, изкупуват земя и жилища, същата политика провежда и на Балканите и мъкнат такива хора, първо като работници, а след това и ще ви превземат като собственици; за турските цели, използват и албанците.

72

До 71

преди 1 седмица

Защото тогава ВМРО бяха в правителството, а те защитават българският интерес. Другата причина е, че сключихме Договор за добросъседство и приятелство с Македония с който те се подиграха и решиха да не изпълняват. Ветото беше наложено точно заради това. Ако не бяха подписвали договора, най-вероятно нямаше да имаме причина да налагаме вето колкото и да ни се иска.

71

Анонимен

преди 1 седмица

България признава първа Македония в света или можеби втора или трета. В топ 3 са България, САЩ и Русия! Македония от тогава декларира същата политика, история и всичко друго свързано с нея. Тя не е променяла нищо по отношение тяхните възгледи. Защо Българските политици не искат това което сега искат още тогава, защо не го поискаха когато станахме член на НАТО или на ЕС, а го искат преди 3-4 години, точно при масовите протести срещу ДПС и ГЕРБ и непосредствено преди войната в Украина?

70

Анонимен

преди 1 седмица

На мен само едно нещо не ми е ясно. Защо България наложи вето на Македония преди две-три години, а не го направи през 2007-2008 година? Ние сме членове от тогава на ЕС. Македония има същата политика, същите исторически възгледи, нищо не се е променило от създаването и през 1993 година. Ветото стана едновременно със започването на Войната в Украина или по-точно преди войната. Дали няма връзка с това?

69

Анонимен

преди 1 седмица

Пеевски се прави на Путин! Аз не виждам да е казал нещо лошо Мицкоски. Той изразява неговата позиция, която е същата каквато беше и по време предизборната кампания. Мицкоски казва, че иска да говори с Българските политици, а не заплашва и не казва, че не иска Македония в ЕС, а казва ме не иска да я унижават постоянно.

68

Зозо

преди 1 седмица

Евала Шиши!!!

67

Анонимен

преди 1 седмица

Разсъждавайки, впечатлението е, че огромната Ура на гигантите, строили включително и пирамидите, постепенно в хилядолетията се е свивала, свивала, давайки начало и територии на други държави, които даже впоследствие са я обявавали за враг. Свивала се е, но е запазвала оригиналния език и фолклор от 7 племена. И накрая се е свила до наща България със 7 фолклорни области. Но това е протекло в няколко хиляди години. Явно бог ни закриля до голяма степен. Но не трябва да я свиваме повече.

66

Браво

преди 1 седмица

Не мога да повярвам, че Пеевски се държи като най-големият националист. Свалям му шапка, браво. Така трябва да се говори от наша страна, твърдно, но без обиди и провокации.Всички които в момента го обиждат не са прави. Аз съм националист, но поведението му в момента заслужава похвала. Освен ВМРО другите си пасуват по темата.

65

Jonsy

преди 1 седмица

Истински държавник, редно е той да е премиер, само той може да оправи България!

64

Striker

преди 1 седмица

Само Пеевски в тази държава ли е адекватен?! Бойко, победителите ГЕРБ няма ли да реагират? Къде е Кирчо и Кокорчо?

63

Анонимен

преди 1 седмица

искат, за да могат да работят в ЕС, един ми каза че е дал 2000 евро за български паспорт, а пеевски да отиде да им го каже там, в Македония

62

Палячьо Шишко

преди 1 седмица

В Чалгария се е появил нов *** (конкурент на Кличко), вижте бисерите му: "омраза срещу европейска България". Каква еуропейска може да бъде Чалгария дето "Ориент экспресс" управлява шоуто. "интеграция на Северна Македония в ЕС".- Ало ве, никой в Македония не иска никва интригация в този издънения ЕС, освен една шепа коррумпирани откачалници, ненаядени палячовци. "евроатлантическия път на страната" - Стига го блеял кат козел или зациклена плоча. Видяли до какво докара евреатлантизма Украйна

61

Анонимен

преди 1 седмица

Защо България се поддаде на външния натиск и вдигна ветото над Македония? Защо българите там са бити и обиждани, защо са затворени нашите културни клубове в Охрид и Битоля?Къде е сега Денков и Кирил Петков да отговори на тези въороси?

60

Анонимен

преди 1 седмица

Национализма се създава от самата РСМ. Ти защо не построи магистрала до Македония?

59

Анонимен

преди 1 седмица

Кирил Петков е основният виновник за това състояние на отношенията ни с РСМ.

58

Бау

преди 1 седмица

Щом се е нарекъл ПеевСКИ, значи също е македонец! Българите се наричат Пеев или Пейов!

57

Анонимен

преди 1 седмица

Всеки един Македонец с Българско съзнание, само като види Пеевски и Бойко Борисов веднага започва да се замисля и си казва , аз с тези двамата няма как да имам общ произход. Сигурно са прави! Повечето Българи мислят по същия начин!

56

Анонимен

преди 1 седмица

Пеевски какво се е загрижил за Македония?Държавата си е тяхна и те решават какво ще правят! Те са решили, *** искар гранция от ЕС , че Френскито Предложение е полседното искане към тях! Какво пречи на ЕС да потвърди, че Френското предложение е последното популистко искане към тях за задоваляване на нуждите на определние хора!

55

Анонимен

преди 1 седмица

Даже думата Арарат е на български. Ара Рат ( рът). Слънчево възвишение. Предците ни са обитавали и цяла днешна Турция. Даже предположенията са, че на практика цялата бяла раса. Оттам е названието арийска раса.