180

Идиот

преди 1 седмица

Абе гледам тук само един човек си коментира и си харесва тъпите публикации,брато да нямаш раздвояване на личността!Искай им по 400 рубли за всяка личност,която живее в теб!Хахахахаха

179

Руснаците

преди 1 седмица

Питат кой му с.а в гащите ръйшли . Нападаш чужда държава и казваш накараха ме . На такива приказки само наивно дете може да слуша

178

Непозната

преди 1 седмица

Да, Украйна сама е решила и да предизвиква Русия, докато я нападне. Хайде стига са приказвали глупости американците. Всички знаят кой стои в основата на тази война.

177

Значи русия

преди 1 седмица

Решава да нападне чужда страна и да напада където си иска а Украйна която се защитава не може да напада руска територия . Да ама не ! Нови атаки през последната нощ над Белгородска област ! Слава Украине !

176

Анонимен

преди 1 седмица

Тези приказки на кого ги разказва Пентагона?Всички запознати с технологията при използване на подобни ракети са наясно какво и как. Вероятно за публиката. Същата която ще падне жертва на съответната реакция. Много успокоително и познавателно.

175

123

преди 1 седмица

Дали от Вашингтон ще расъждават така, когато Русия въоръжи с тежки оръжия разни хути и подобни откачалки, на които не им пука. Като заминат няколко американски кораба от руски оръжия и американците обвинят Русия, то отговора ще е същия. Те сами си избират какво да правят, само оръжията са наши. Дипломация трябва. Не става само с ядене, трябва и акъл.

174

Анонимен

преди 1 седмица

Укропия сама решава - са приказки за детската градина )))

173

Армията

преди 1 седмица

на Израел за няколко месеца изби повече палестинци в Газа- деца, жени и мъже, отколкото са жертвите на Украйна от началото на СВО......................а "демократичният Запад" позорно мълчи.....................или животът на арабите в Газа няма стойност, нали???Руснаците провеждат СВО като пазят цивилните украинци, това е разликата, а ционистите избиват наред деца и жени....................това ли е "западната демокрация"???

172

ганЮ е проста путка

преди 1 седмица

"Ротшилд, Рокфелер, Сакс-Кобутрготите, Барух...." накараха недораслия бакшиш да нападне независима Украйна

171

Светът

преди 1 седмица

се командва от няколко клана със синя кръв...................Ротшилд, Рокфелер, Сакс-Кобутрготите, Барух и т.н.....................това са хора с много власт и пари..................те финансират всички войни по света, вкл. тези в Газа и Украйна!!!

170

И двете войни

преди 1 седмица

в Украйна и Газа имат едни и същи режисьори...............ционисти и хазараски евреи като Соломон Паси, масонът-ционист и зеления наркоман Зеленски-хазаринът, който праща в месомелачката на фронта момчета на 20 години да умират...............това е вид жертвоприношение за хазарските евреи и ционисти!!

169

И двете войни

преди 1 седмица

в Украйна и Газа имат едни и същи режисьори....................това са ционистите, глобалистите и масоните..................жалко за обикновените хора, които умират- руснаци, украинци, араби и евреи!!!!

168

Анонимен

преди 1 седмица

Зеленски избива своите. Нали Крим бил украински....

167

до 185

преди 1 седмица

Айде хващай пушката и отивай да се биеш на фронта за свободата и териториалната цялост на Украйна...............като си толкова смел...................да видим дали ти стиска!!!!Или само пред компютъра си голям смелчага????

166

Анонимен

преди 1 седмица

Децата и другите цивилни са убити и ранени с американско оръжие използвано от американци в Украйна.

165

Малко бяха убитите

преди 1 седмица

в Крим

164

184 цивилизацията

преди 1 седмица

няма да загуби много с твоето отсъствие!!!

163

Анонимен

преди 1 седмица

Да убиеш деца и жени на плаж...............далече от фронтовата линия ....................си е 100 % тероризъм................това ли подкрепя "демократичния Запад" ????

162

многоточковия идиот

преди 1 седмица

трябва да ти е жал за монголоидния аллохолизиран рушкиБоклук обитаващ блатата около м0сковията живеещ с лъжата за м0гучая, непобедима и самодостатъчнаяГуберния

161

Елитът

преди 1 седмица

в САЩ, Западна Европа...............вероятно и в Русия и Китай си има подземни градове......................вероятно е скоро да стане трета световна война с ядрено оръжия....................не съм оптимист за оцеляването на цивилизацията!!!!