46

Бай Дрън

преди 1 седмица

А на тоя дедите му са избили милиони индианци, само защото са индианци.

45

Бай Дрън

преди 1 седмица

Не си правете илюзии. Нацизмът е жив. Подкрепяме разни бандервци, избили много хора. В укроисторията учат, че тия са борци за свобода от нацизма и комунизма(сякаш друго е имало тогава) и не се казва и думичка за избити евреи и поляци. Какво очаквате след такава пропаганда? Излиза, че Борел и сие защитават убийците на евреи и поляци. От това какво следва? Следва, че и те са го правили.

44

Анонимен

преди 1 седмица

В ЕС знаят от поне 2 години, че конфликта в Укр. ще е продължителен, ама тоя кукумвяф чак сега го разбра ))

43

Лицемери

преди 1 седмица

Защо ЕС не осъжда убийството от ВСУ на деца на плажа в Севастопол, така 9 години Европа си затваря ше очите за украйнски обстрели по Донбас....

42

Факт

преди 1 седмица

Русия побеждава и ще победи...

41

Евреин нацист

преди 1 седмица

Путин е един и Гундяев е неговия пророк. Путин Акбар! Путин Акбар! Путин Акбар!

40

Бай Дрън

преди 1 седмица

Всички в американската армия вече са с универсалната гендърска униформа. Факт. А къде имало съединители и къде не, си личи от електоратът на партийки като ПП-- цели 2% ГЕюве има в България. ФАКТ.

39

Не на нас тези..

преди 1 седмица

Защо Русия е разположила ПВО на плаж??? Там е отговора! Или около плажа!

38

Бай Дрън

преди 1 седмица

Глуппости, Борел. Вие се готвите за продължителна война и както винаги, за своите грешки, обвинявате Путин. Само че Путин се готви за кратка война. Не случайно са и тия ядрени учения. Войната ще е 20 минути.

37

Анонимен

преди 1 седмица

Едва ли Путин му е споделил плановете си за какво се готви на ушенце, но Западът определено се готви за продължителна война и поради това знае каква ще е войната, но оръжията им привършват. Те не мислят, че може да се стигне и до тях. Въоръжават до зъби украинските ултранационалисти, които не са особено удовлетворени от помощта на Европа. Да не се премести войната у тях дома, току виж?

36

Анонимен

преди 1 седмица

До Бирата! Стрелбата с 5 ракети АТАКМС е по военен обект,намиращ се в близост до плажа в Севастопол! Колко хитро - да използваш цивилните за параван на военните!Жертвите са заради осколките,причинени от ответния удар на ПВО.

35

Дзивко

преди 1 седмица

Понеже има доста късогледи в геополитиката, ето ви малко изводи, сегашната ситуация е следствие на разпада на СССР и късогледството на Горбачов, вероятно трябваше и НАТО и Варшавския договор да се разпуснат, ситуацията с обществата в Европа е резултат на отварянето на границите от добри и икономически подбуди към чужденци с друга култура, което доведе до промяна на етно и културния профил в западна Европа, изобщо сега страдаме от решения и политики взети преди 20 години

34

Анонимен

преди 1 седмица

Не е редно това нищожество да коментира Путин

33

Гландрагор

преди 1 седмица

До Свобода на словотоНа никой не му пука за твоите заплахи.И Путин е човек,така че всеки може да го критикува колкото иска.Колкото до теб,колкото и да се слагаш,едва ли някой знае,че съществуваш и му пука за теб!

32

Свобода на словото

преди 1 седмица

Редакцията предупреждава, че всички коментари против Путин ще се трият незабавно. Бихме искали да напомним на читателите си чия собственост енашата медия и да ги призовем да се съобразяват с геополитическите реалности. В противен случай ще бъдем принудени да се обърнем към властите за установяване на самоличността и налагане на санкции на авторите, писали против Путин.

31

До мразя Путин

преди 1 седмица

Тва щото за такива като тебе всичко е черно и бяло, не хващаш нюасите, Украйна е огромен фронт и враждебността към Русия е нежелана, прибалтика са дждета дето само Литва е била реално държава, Финландия няма проблем да е в НАТО, защото е независима държава дето няма да позволи чрез НПОта да я вкарат в война за чужди интереси, и това е само върха на геополитиката, не я разбираш или просто си имаш опорки, в геополитиката решения взети сега се отразяват след 30 години поне

30

Анонимен

преди 1 седмица

А какво става с победата на бойното поле, с която пред така самоуверено се цепеха и Борел и всичките от шайката?

29

Анонимен

преди 1 седмица

Откриха топлата вода братята ЕС- есовсци .

28

Егати неадекватните

преди 1 седмица

са тия в Брюксел. Ако толкова много искахте мир, да бяхте натиснали Украйна за "Минск 2" или дори за "Истанбул" март 22-ра. Стига лицемерие, не искате никакъв мир и никаква дипломация на прилагате.

27

Бирата

преди 1 седмица

А нещо за убитите хора на плажа в Севастопол няма ли?Дори $$ частите при обсадата на Севастопол не са стреляли по плажовете на града.Кой стреля,Путин от Виетнам ли?