121

Всека неделя

преди 1 седмица

Избори

120

Анонимен

преди 1 седмица

Баце спаси ни! От СЕБЕ СИ

119

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 1 седмица

do 134 Няма да ги дават на теб , а онези които организираха протестите и говореха по мегафони "Нито глас за ГЕРБ и ДПС "(). Вие бяхте масофката. Прости последователи си бяхте 90те ,такива сте и днес и вашите дже ,... ндъ .,, рски поколения .

118

с парите,които

преди 1 седмица

се дадоха за избори след 2020 до сега ,около милиард и двеста милиона,казват,за да се угоди на смартбютитата, можеше да се свършат маса полезни неща за медицина и образование! Така ,че всеки има глава на раменете си да преценява кой крив,кой прав!!!

117

Предлагам

преди 1 седмица

България да няма парламент и депутати а да се управлява директно от съответната държава която твърдите че ни управлява.Така ще най справедливо.

116

Ужас

преди 1 седмица

Когато царя кажа ще ви оправяВсички помислиха , че не говори буквалноНо ето бацето и делянко са доказателството

115

Нострадамус

преди 1 седмица

Ще има нови избори.

114

Анонимен

преди 1 седмица

искахте голяма преднина, ето имате я, оправяйте се, останалите не ви искат, дори ДПС

113

Нали

преди 1 седмица

Разправят някои тро л ове на Гроб че Черепа пращал за протестите 2020г. Аз протестирах против Бойко и черепа не ми е пратил е сега кажете от къде да си взема парите каде му е офиса?

112

Анонимен

преди 1 седмица

И на следващите избори завъртат страната към Москва..... Да му е честито на тоя пропаднал народ. Ама кеф ще ми е да гледам как на поколенията ви до девето коляно ще им трещят сърпове и чукове в кратуните. Путкиин ще ги ползва да воюват с комшиите. Ура!

111

факт

преди 1 седмица

малките партии не могат да поставят условия на победителя ГЕРБ ако.. ГЕРБ имат 121 депутата и просто търсят по-широка коалиция за по-голяма стабилност, но.. тъй като нямат - ще им поставят условия колкото си искат и ГЕРБ ще се съобразява, защото са слаби

110

Анонимен

преди 1 седмица

Те си гласуват само техните си хора от партиите, едни 70% от избирателите липсват Баце :)))

109

Анонимен

преди 1 седмица

Да негласуват, защото освен тинята в политиката всички анализатори и други подобни обясняват че няма смисъл да се гласува щото се знае победителя. Пълна забрана за социолози и всякакви АНАЛизатори по медиите по време на кампанията. И в деня на изборите да се дават процентите през половин час.

108

Анонимен

преди 1 седмица

Прав е Бойко. Няма как несретниците от ИТН и Възраждане да казват кое как. Не гласувах за това.

107

факт

преди 1 седмица

никой малките партии не могат да поставят условия на победителя ГЕРБ - могат!... защото победителя ГЕРБ е достатъчно слаб за да не може да състави правителство самостоятелно!

106

Ббб

преди 1 седмица

Прав е Бойко.. За 5-6 бройки избори.. Айде другия път тройната коалиция като по учебник.. То и сега става, ама много е напечено международното положение.. На Царя му беше лесно.

105

Бау

преди 1 седмица

Подкрепям 120! Само така ще се откажат да купуват гласове! Дори и Герб се обезпаричи, когато изборите са по честичко! И не ми говорете, че народа бил пасивен! Издебна ли момента, ще отида да гласувам!

104

Анонимен

преди 1 седмица

ГЕРБ може да направи коалиция с ДПС, защото двете партии са се научили от дълги години да усвояват всякакви средства по незаконен начин. Просто МНОГО общи интереси. Най - важния да им КЕШ

103

наблюдател

преди 1 седмица

До Анонимен70% негласували!? о.к какво чакат ? да се появи нов месия? виждахме ги вече - царя , ПП и кво? докато чакаме и не гласуваме ще сме си все в блатото и ръсещи мозък пред клавиатурите

102

Народа иска

преди 1 седмица

109 Повече милицюнерски погребения на ДС нищо ж ества като теб за чиста и свята република!