67

Анонимен

преди 1 седмица

Тия даже не чакат да дойде официално крайното дясно у ЕС-ето. Така се започва - частна собственост, ама не съвсем неприкосновена, пък било то и жилищна.

66

Анонимен

преди 1 седмица

А Бг кога, в ЕС е.:))явно статията подготвя почвата.:))

65

Анонимен

преди 1 седмица

На Баце къщата в Барселона дали се ползва за живеене.

64

Анонимен

преди 1 седмица

А па зелени ко-му-нета като стана, много че им е убаво.:))

63

Алгоритъма

преди 1 седмица

Ви за редактиране е Тъб кът вас

62

Кво значи

преди 1 седмица

Ваканционно жилище? Ако си купиш имот, и ходиш през 2 месеца за 1 месец, ко? Шти *** земят ли , каунчо

61

Анонимен

преди 1 седмица

Бг драпеше за Запада, а сега Запада ще става соц, хи, хи, хи.:))

60

Анонимен

преди 1 седмица

До 59 Това е целта. Местните да нямат доходи от наеми, всички да са бедни без средна класа и при орязан кеш(вече им е забранено над 1000 евро, в Гърция стана над 400 евро, скоро и у нас) да настъпи пълен контрол. Помниш ли канадските тираджии? В Китай на хората им спират телефона и картата и не могат хляб да купят, защото няма плащане кеш в магазините. На политиците не им пука за хляба на народа, а за подкупите и да наложат властта си да е несменяема- има избори, ама опозиция няма да има.

59

Анонимен

преди 1 седмица

ПИШМАНЧЕТА ТИТУЛОВАЩИ СЕ ЮРИСТИ И ЛЮБИТЕЛИ НА СВОБОДАТА,ИЗВЕСТНО ЛИ ВИ Е КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПОНЯТИЯТА ЛИЦЕНЗ И ЛИЦЕНЗИОНЕН РЕЖИМ. ХАЙДЕ ПЪРВО СЕ ЗАПОЗНАЙТЕ С ТЯХ,А ПОСЛЕ КУДКУБРОШКВАЙТЕ И С ПУБЛИКАЦИИТЕ И С КОМЕНТАРИТЕ!!!...

58

Анонимен

преди 1 седмица

До 56 Шваб не е луд да предизвиква бунтове. Действа си по друга линия. Вдига цените на всичко уж за спасяване на природата от СО2, дето грам не е проблем, вкарва идеи да се ядат бръмбари и да се избие добитъкът, ама и да се забранят малки частни градини в двора, щото правели СО2, реже мобилността чрез ЕВ, вкарва емигранти да убиват цената на труда. Без закони и видим натиск просто убива средната класа, забранява кеша и може да ти спре кранчето, ако гъкнеш срещу властта. Жабата се вари от бавно

57

мдамм

преди 1 седмица

и сега ще има какъв ръст на цените - 200% не 70%, айде честито. Като се налагат забрани ще идват само богати туристи, а местните ще тънат в мизерията си още по-скъсани че вместо 0.5 млн ойро за апартамент ще трябва да броят 1 млн +

56

Анонимен

преди 1 седмица

Това свободен пазар ли е? Защо си изхвърлихме учебниците по соц икономика след 1989г

55

Ванката

преди 1 седмица

На туристите мястото им е по хотелите, а не в квартирите. За икономиката няма полза от бедни туристи под наем. И както се оказа за местните също няма полза от завишените цени на жилища и наеми.

54

юрист

преди 1 седмица

Клус Шваб не каза ли за 0фциту. До 2029г. излиза един дебел държавен,експроприационен ферман с закон в ДВ, който сега се пише и там пише ,че нито ще притежавате имоти, нито коли нито Боже Господи копейка даже гащите на гърба ви ще бъдат одържавени и пак ще сте нахиени като kayнь след безплатна ваксинация.

53

y

преди 1 седмица

Голямо чудо, ще ходим на слънчака, там сме добре дошли.

52

от Барселона

преди 1 седмица

До От Барцелона Пускат агенти от общината по входовете на блоковете и разпитват бабите отпред дали има AirBnb в блока и, в кой апартамент е. И собственика получава ИЗНЕНАДА. Не се шегувам. Така правят от години тук. Досега ги проверяваха за лицензи само. Вече направо ще е клане ...

51

от Барселона

преди 1 седмица

До Испанеца Разходи се по високите квартали. Там е чисто и приятно за живеене. Върви и до Сиджес. В центъра и до морето е отвратително.

50

от Барселона

преди 1 седмица

В целият град е пълно с окупирани жилища и наркописота. Има тотално маргинализирани райони само с наркомани и банди джебчии. Вместо да се разправят с тях пак бизнеса им е виновен. По центъра все по-често виждам хора завързали телефоните си за ръцете си. Не че ще им помогне като ги нападнат.

49

от Барселона

преди 1 седмица

Преди 7 - 8 години Барселона беше най-готиният град в Света. Беше в топ 5 на Света по ИТ стартъпи. Първо подгониха Юбер и ги забраниха напълно, после подгониха AirBnb, насвяткаха им лицензи, а сега направо ги забраняват като Юбер. Направиха референдума и бизнеса се изнесе. Писна им от стачки, размирици и глупости през ден.

48

от Барселона

преди 1 седмица

Сепаратистите изгониха бизнеса преди години с измисленият си референдум, а сега цоцолистите на Санчес ще изгонят и туристите. Загрижили се били за младите ... колко ли пари е гушнал от хотелската мaфия този кмет?