42

Бориска Бонева

преди 1 седмица

Васко ДС ми е съпруг и знам много добре какво прави с колчетата и маркировката - нали аз му нареждам на тоя чехъл изпердашен!

41

Бойкот на ОLX

преди 1 седмица

Борис Бонев е възложил на ИДЛР за създаде нов вид РОЗОВА трева. Тя ще бъде засята навсякъде из столицата и така ще имаме вече РОЗОВА София...

40

Анонимен

преди 1 седмица

Как да обясниш на такъв екземпляр, че независимо от оправдания та, че не си бил занесъл боята в къщи, това чудо си има име според закона и то е "злоупотреба с обществени средства в особено големи размери" .. След като си изръсил торба с пари за нещо, което съдът казва, че е незаконно, то всички умници, които са дали нареждане за това подлежат на наказателна отговорност

39

ГЕЙ

преди 1 седмица

Голям Успех на Бонев е Гей Парада в София и Събарянето на Паметника на СССР Армията победила Нацистите и Фашистите .

38

Tенгри кан

преди 1 седмица

Бонев, ами време е да го направи;))) Тва са иска от него;)))

37

Анонимен

преди 1 седмица

Бонев колкото повече говори толкова повече се излага. Когато се похарчат пари и това нещо не става значи парите са прахосани. А парите от поръчката така или иначе някой ги прибира.

36

MNENIE

преди 1 седмица

Час по-скоро трябва да има нови избори за Кмет на София - всичко се краде и разпада .

35

Христо Христов

преди 1 седмица

Европейска некадърност. Нали това искахте?

34

Тоник Харитончик

преди 1 седмица

Голям cлaдypaн е този. Ще си правим с него палачинки в кухнята :D

33

Чезаре Прандели

преди 1 седмица

До Камината: братле Бойко собствената си Банкя не можа да оправи за толкова време, ти искаш София, той си говори някви врели некипели без да му мигне окото.

32

Анонимен

преди 1 седмица

Бонка нещо много остроумна стана след вчерашния гей парад,явно скоро не са и набивали празната кратуна

31

Анонимен

преди 1 седмица

Но Терзиев е милионер да възстанови парите милионите на хората от джоба си. Следващия път ще видите как една стотинка няма да открадне.

30

Минуващ

преди 1 седмица

Гей, не гей, неможачи и пр. платени квалификации, факт е че има велоалея и нормалните хора това го оценяват. Не е нужно някой да им казва как и за кого да гласуват на следващите избори, то се вижда дали има нещо свършено полезно. Шепата местни, на които им намалиха паркоместата гласуват против и после пият една студена вода, кое не е ясно?

29

Анонимен

преди 1 седмица

Евроатлантическа драма.

28

Анонимен

преди 1 седмица

Поя колко е обратното на остър, значи Боко е крал и на тия също им е позволено да крадат. Пак си ги изберете тия гейчета.

27

Анонимен

преди 1 седмица

На Бонев както винаги другите са виновни. Какво правили герб преди години не ни интересува. Важното е сега, че с тези реорганизации се ocpaxте. Вложени пари в лош проект умишлено прикриван без обществено обсъждане и процедурно грешен си е престъпление. Парите са прахосани за нещо, което прави нещата по-лоши и утежнява ежедневието на болшинството. И стига си тупал имиджа на Терзиев. Няма да ти пусне. Злoбapката си остава единствената алтернатива за теб Бонбонeв

26

Анонимен

преди 1 седмица

Бонев няма ли кой да го опъне, за да не безчинства така със софиянци.

25

Анонимен

преди 1 седмица

Бончита, не е важно къде Терзиев е занесъл парите за боята. Важно е от къде са взети, и какво е направено с тях. Ако не си разбрала, Бончита, парите са от бюджета)тоест от софиянци, и срещу тях са получили едно нищо... А това се нарича, в най лекия случай "безстопанственост".

24

Анонимен

преди 1 седмица

Продължава да се демонстрира тежкото неможачество и некадърност на ППДБ... една велоалея не могат да начертаят законно. Буахахахахахх.

23

Дзивко

преди 1 седмица

Тва да се хвалиш, че няма дрифтаджии след като затапиш булевард, е все едно да се хвалиш че няма удавници като изпразниш басейна, толко са некомпетентни, съдът ясно каза че е незаконно, на Бонев само му дай да затваря улици, ако може София - Банско ще е велоалея