71

Анонимен

преди 1 седмица

"На път" - 2 думи. Няма дума "напът", колкото да се опитвате да я пробутвате.

70

Анонимен

преди 1 седмица

Време е за Възраждане!

69

Анонимен

преди 1 седмица

"Убиецът на Величие" е раняван три пъти в задните части.

68

Анонимен

преди 1 седмица

Новият Преход на "Величие" ще ни върне още един строй назад - от капитализъм ще направим Преход към феодализъм. Ще се приемат реформи за определяне на крепостните селяни и феодалите. Всеки истински българин ще се смята за достоен за феодал и ще вярва, че той ще успее да стане феодал и ще има крепостни селяни и ще одобри реформата в законите, конституцията и съдебната система. А след това, всеки истински българин ще се смята за измамен от Прехода, защото не е успял да стане феодал.

67

Анонимен

преди 1 седмица

Ченгесарские номерца на мутрите от задкулисието. *** народ, слаба държава. НИКОГА НЯМА ДА СЕ НАУЧИТЕ. Величие са същата гнойна отрова на мафията, с кояти ви трови десетилетия.

66

Анонимен

преди 1 седмица

Защо слагате минуси на 61 и плюсове на 62? Второто е допълние на първото. И е казано в общ замисъл с идеята, че децата на мафиотите са в държавните и тези за национална сигурност институции и никой не може да ги пипне и разкара. ИТН, Възраждане и Величие са децата на ГЕРБ, ДПС, БСП. Образно казано, това е!

65

Безсрамие

преди 1 седмица

и КО стана? Величие с нищо, ама с нищо не се различават от техните дружки от Възраждане, ИТН, ВМРО, НФСБ, или държачки на Магнитски (ГЕРБ, ДПС, БСП). Ко стана? Няма да се научите никога, НИКОГА! Защото реално избирате отново мафията, която продължава да си мисли, че държавата е тяхна и трябва да им работите за без пари за да не фалирали, и им храните дори и техните калинки по администрациите, които гласуват под команда за тях.

64

Онзи

преди 1 седмица

*** народ-слаба държава. Гласувайте още за невменяеми .

63

Анонимен

преди 1 седмица

Смешници и тия като Копейкин и Дългуча само прахосват Народна пара.

62

Анонимен

преди 1 седмица

Партийте тук се размножават чрез деление - най примитивния метод

61

Анонимен

преди 1 седмица

И в този ред на мисли, един простичък въпрос. Кой син или държеря ще тръгне в името на народа и правото да ПРЕСЛЕДВА, РАЗСЛЕДВА И СЪДИ своя корумпиран баща или майка. Без значение дали да президенти или генерали. Познайте КОЙ? И ще има ли някога такова чудо?

60

Анонимен

преди 1 седмица

Тези, които гласуват за беквокала на мафията ИТН, Възраждане, Величие са онези, които биват огравани ежедневно, такака като бяха ограбвани и техните родители. Така както се игзавриха с вашите родители и ги прогониха от държавата. От знете ли КОЙ? От бизнес мутрите и олигарсите на триото ГЕРБ ДПС и БСП. Онези които са си разммножили калинките в в държавните институции. И в този ред на мисли, един простичък въпрос. Кой син или държеря ще тръгне в името на народа и правото да ПРЕСЛЕДВА, РАЗСЛЕДВА

59

Кръчматъ

преди 1 седмица

На българин вяра да немаш..., или шъ тъ излъже, или шъ тъ предаде!

58

Рендето

преди 1 седмица

Двама българи - три църкви! - Климент Денчев. Двама българи - хайдутска чета, трима българи - чета с предател! - народна поговорка.

57

Анонимен

преди 1 седмица

ми то толкова им липсват на Герб и Дпс за да си направят мечтаното правителството .Жива случайност.

56

Неразбрал

преди 1 седмица

"на път" не са ли 2 думи

55

Анонимен

преди 1 седмица

Спомням си едно изказване на Марков , което към момента счетох за напълно основателно и направено единствено от тяхната партия , да се гласува с хартиена бюлетина , от тук те поемат отговорността за правилно отчитане на вота със застъпници , дотук добре , амо после чух , че никакви застъпници нямало .

54

Анонимен

преди 1 седмица

Айде пак постановките на Банкянския Буци - сапунения мехур се спука и хоп- патеричка на управлението!

53

Политкоректен

преди 1 седмица

Мда, явно полковникът не лъже: почнали са ги още от ден първи с големите подкупи и заплахи. И не мирясват, докато не поставят депутатите под пълен контрол. Така постъпиха с всички предишни надежди, ще видим дали Величие ще са по-корави.

52

Анонимен

преди 1 седмица

Марков го игра " Голямото добрутро " , " ние знаем , че те знаят , че ние знаем " , сигурност , преподавателска дейност , не знам кво си , едни хора не може да подбере , кръстове увесил , абе не ми се коментиращо за цирк излезе .