32

Анонимен

преди 1 седмица

26- ти сериозно ли тръгна да бориш капитализма- Я ГЛЕДАЙ КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ- НАД 30 000 000 КОМУНИСТИ КИТАЙЦИ ЖИВЕЯТ В ДУПКИ И ПЕЩЕРИ ПОТЪНАЛИ В НЕ ЧОВЕШКА МИЗЕРИЯ, НО С НАД 700 КОМУНИСТИЧЕСКИ МИЛИАРДЕРИ И СРЕДНА ПЕНСИЯ 43ЛВ КОИТО СЕ ПОЛУЧАВАТ ОТ ВСЕКИ ДЕВЕТИ КИТАЕЦ, НО ЕДНА ОТ НАЙ МОЩНИТЕ ИКОНОМИКИ- ХА СТИГА КОМИНИСТИЧЕКО ЛИЦЕМЕРИЕ- ТРЯБВАТ ВИ БЕДНИ НИСКО ПЛАТЕНИ РАБОТНИЦИ И НОВИ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ- ДЪРПАТЕ КЪМ БРИКС- АМИ НЯМА...

31

не искахте

преди 1 седмица

Ваня Григорова за кмет...............избрахте Васил Терзиев...............роднините му, от бащина и майчина линия са свързани с ДС, а знаем кой създаде мафията в България...........генералите от ДС........................много просто племе сте шопите в София............хак да ви е, заслужавате си съдбата, ***!!!!

30

Анонимен

преди 1 седмица

Професоре,какво научи от еднокнижника?За втори път задавам този въпрос.Първият път ме изтрихте.Защо?

29

красива и умна

преди 1 седмица

уникална жена, много я обичам, Ваня Григорова, без да съм я виждал наживо и без да я познавам лично ..........докато има жени като нея, има надежда за България!!

28

умна и красива

преди 1 седмица

уникална жена, много я обичам, Ваня Григорова, без да съм я виждал нажиео и без да я познавам лично ..........докато има жени като нея, има надежда за България!!!

27

Анонимен

преди 1 седмица

С 1 % се опитват да диктуват...

26

Анонимен

преди 1 седмица

Ванче- връщай се в синдикатите- извън тях си смешна и жалка- как така се извъртя и усука и зае странни позиции!

25

Анонимен

преди 1 седмица

Заедно ще победим капиталзЪма, докато има умни и смели жени и мъже като Ванчето Григорова!!!Бог да я пази, да й дава здраве и сили..............честните хора те обичаме, Ванче.............и сме с теб , напук на хейтърите, на гадните капиталисти, на масоните...........ще победим...............капитализмът не е съдба!

24

успех

преди 1 седмица

Заедно ще победим капиталзЪма, докато има умни и смели хора като Ванчето Григорова!!!Бог да я пази, да й дава здраве и сили..............честните хота те обичаме, Ванче.............и сме с теб , напук на хейтърите, на гадните капиталисти, на масоните...........ще победим...............капитализмът не е съдба!!!

23

Анонимен

преди 1 седмица

То бива,бива наглост и безпардонност,но тези еднопроцентници минават всички допустими граници на излагацията си! Едва ли някой е искал мнението им за съставянето на правителство,а и не казват нищо ново и умно! Мантрата за "понасяне на отговорност" отдавна е много изтрита и декласирана,защото си е чиста демагогия! Никой до този момент в последните 35год. не е понесъл капчица отговорност за глада,смъртта,безнадежността на живота на БЪЛГАРИТЕ! Няма ОТГОВОРНОСТ за съсипаната ни и обезлюдена ДЪРЖАВА!

22

Анонимен

преди 1 седмица

Тя за малко не стана кмет на София, оня тъ@@пак , дето стана кмет изкара само 2 % повече от нея.............с фалшификации и ала-бала !!!

21

Хейт

преди 1 седмица

Някой интересува ли се какво мислят тия? Дори Руди Гела взе повече гласове от тях.

20

браво

преди 1 седмица

Обичам я тая жена...............Ваня Григорова................супер е , умна и красива с много по-мъжко поведение от много мъже!!!Чел съм й биографията, правила е и грешки, но всички сме грешни.............но сега е на правилни позиции, и се бори срещу социалното неравенство!!!

19

Анонимен

преди 1 седмица

да

18

Анонимен

преди 1 седмица

Кои са тия?

17

Анонимен

преди 1 седмица

България трябва да има правителство. Как ще го наричаме няма значение!

16

Анонимен

преди 1 седмица

Кой пита с техните % на отминалите избори. Да спечелят колкото ГЕРБ, тогава да се изказват.

15

Анонимен

преди 1 седмица

Пепеляшката Ваня си мечтае за златната обувка.Нея я знаем.Но Вили Лилков го уважавах докато беше с Костов.Откакто се продаде на мутрите вече не искам нито да го виждам,нито да го чувам.

14

Анонимен

преди 1 седмица

По принцип са прави.Но и двамата от позицията на какви се изказват?Разбирам,че искат нови избори,надявайки се и двамата да влязат в следващото НС,но това няма да стане.А пък ако вземат да се коалират ще бъде голяма смешка.Комунистка и тъмно син уж демократ е оксиморон.

13

Наглост и безочие

преди 1 седмица

Ванчето в качеството на каква се изказва? За всеки достоен човек с такъв изборен резултат би го било срам да се показва по телевизия и новинарски сайтове и да говори каквото и да било. Но те и редакторите са виновни като дават трибуна на аутсайдери.