47

Анонимен

преди 1 седмица

До СМЕХ.... Светът вече се дели на нормални , които се ръководят от интересите си и ненормални дето са обладани от евроатлантизъм Тук Русия виждаш ли я някъде , аз не .

46

До.Смех

преди 1 седмица

Ами щото няма русофили а има само българи дето.мразят някой да им дава наклон на оная работа още по-малко тоя някой да е просяка на света

45

Анонимен

преди 1 седмица

Как ще започват Украйна преговори, след като държава във война не може да се кандидатира? Корупцията в Украйна е огромна и това не го казвам аз, а самия Зеленски уволни 32 висши военни точно преди десетина месеца заради корупция. А разследващия американски журналист Сиймур Хърш публикува редица разследвания, които водят до липсата на 400 МИЛИОНА щатски долари, присвоени от военни на Зеленски, които са купували от руснаците гориво с пари от помощите, за да вземат комисионни. Членство - друг път.

44

Анонимен

преди 1 седмица

Голям праз!

43

АМИ, ДА....

преди 1 седмица

УКРАЙНА И МОЛДОВА, ВЕЧЕ СА СИ В ЕС И НАТО, .....НИЕ СИ ГИ ХРАНИМ И ВЪОРАЖАВАМЕ...ДУГОТО Е САМО ПОДРОБНОСТ!!!

42

Анонимен

преди 1 седмица

Цъ,цъ,цъ кАпейки? Що не искат да са с пРосията? Нали ЕС се разпада и що пак драпат за ЕС ве кАпейки? И що ни една кАпейка па даже и опит не направи да отиде в пРосията ве? Па даже и Волгин отиде да взима евраци ве кАпейки? Що не отиде в пРосията да взима копейки ве?

41

Анонимен

преди 1 седмица

Да честитим на Русия и лично Путин, че много им помогна в това.

40

СМЕХ....

преди 1 седмица

У ВОВЧАНСК И ЧАСОВ ЯР , РАШКИТЕ СЕ ПРЕДАВАТ---ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ , КАТО БЕЛИ ХОРА....ХАХАХА ....А, НЕ ДА УМИРАТ, КАТО П СЕ ТА...ХАХАХА

39

Игра на полове

преди 1 седмица

ЕС= на подкрепата на местните бабаите като ББ в България, ограбване на Молдова и Украйна от германски, австрийски и френски банки и компании - разбирай изкупават всичко що става за нещо без да го развиват и милиони здрави и млади ще отидат да бачкат в Д Европа. България ни е конкретен пример какво ги чака тия ако въобще ги приемат.

38

Анонимен

преди 1 седмица

До сега финансирането и издръжката бяха косвени , сега квоти и разни подобни и овчедушния европеец ,като безропотно добиче пряко ще издържа пропаднали държави за кефа на брюкселската малоумщина .

37

Анонимен

преди 1 седмица

Може да се окаже че война никога не е имало. Русия също ще отрече ще подпишат няколко хартии и ЕС ще каже ние не знаехме какво точно става там. САЩ ще си замълчи и готово. Украйна може да влезе в ЕС по бързата процедура. Какво толкова.

36

до 35

преди 1 седмица

Двойните стандарти са запазена марка на ЕС.

35

Анонимен

преди 1 седмица

Брекзит видяхме. Скоро ще видим Фрекзит, след това кой е следващия?

34

мак

преди 1 седмица

Приемането на украйна в ес и нато е напук на русия, а не че заслужава. Кога ще изпълни всички изисквания, за корупция например, нали е във война, тежко й е. Останалите защо се бъхтиха с 1000 изисквания, за да ги пуснат? И след приемането цял ес ще плаща за възтановяването й, нали ще се нарича пълноправен член. Много умно, няма що.

33

Анонимен

преди 1 седмица

Безумието именуващо се Урсула докога ще тегне на врата на ЕС . Корупция , безумие , алчност царстват в Брюксел . Директо ги ни натрисат да ги влачим на гръб тия две държави заради геополитическите им безумици .

32

Ббб

преди 1 седмица

Да бе ще почват.. По-добре първо Турция, тогава тия..

31

Анонимен

преди 1 седмица

Звучи като заплаха.

30

Анонимен

преди 1 седмица

Какво става? Приеха ли Украйна на части в НАТО? Нали обещаха на части да започне приемането?

29

Анонимен

преди 1 седмица

Няма как да стане, преди 2г Путин им беше разрешил да ходят в ЕС, но не и в НАТО. Преди 1 седмица предложението на Путин вече изключи възможността Украйна да влиза в ЕС и НАТО. След 1г на изток от Днепър ще е всичко руско, след 2г и Одеса. Това е проста математика, пушечното месо на украинците е на привършване.

28

Само питаме:

преди 1 седмица

ПУТИН ВЕЧЕ ЗА ПРЕГОВОРИ СЕ НАТИСКА.....ЩОТО В ДОНЕЦК, ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ГО УСТИСКА........