156

монголоидите

преди 2 седмици

влизат в обяснителен режим...

155

Юлиян до"мичето

преди 2 седмици

"Ми че то" истинският виновник за една война не е този,който я започва,а този,който я прави неизбежна.Далеч по-умен от нас го е казал.

154

Юлиян

преди 2 седмици

Русия е готова да преговаря.Няма нищо ново в това.Само че,няма намерение да спира военните действия преди да са приключили преговорите.Втори "Минск" няма да има!

153

Рендето

преди 2 седмици

""""Този диалог е необходим защото проблемите се трупат и има много такива, свързани с архитектурата на глобалната сигурност, заяви Песков."""""" ----------- Абе в Кремъл наистина ли стоят пълни дилетанти, които още не могат до проумеят, че именно това е целта на Щатите - Хаос!!!! - в Европа, Азия и Бл. Изток!!!!

152

Анонимен

преди 2 седмици

Руснаците не мислят вече да лягат на САЩ. Определено ще е ултиматум.

151

Анонимен

преди 2 седмици

Ми че то те руснаците нападнаха Украйна без абсолютно никакъв повод и без абсолютно никаква причина. Ми че то Русия е агресор, а както и децата в родилния дом знаят, агресорите винаги губят, Украйна със сигурност ще победи Русия, няма друга възможност, ми че то просто така е устроен света.

150

Анонимен

преди 2 седмици

Зеленски е евеин, може да е президент на всяка страна по света.

149

Гландрагор

преди 2 седмици

Ами то по руската логика Иран и С.Корея също са замесени пряко във войната.Те помагат на Русия,а САЩ и европейските страни - на Украйна.

148

Бойко

преди 2 седмици

Тукашните тарикати - от 10 милиона сме вече 6 милиона. Крякайте за Украйна или Русия. И двете държави ще са добре. Чешете си шкембетата с клавиатура докато политиците ви скубят.

147

пияница мистик

преди 2 седмици

Почнаха да се молят на САЩ. Видно е :))) А уж щели да спрат едва когато постигнат целите (които така и никои не разбра какво са) на Специалната Военна Осеpaция

146

Анонимен

преди 2 седмици

Дреме му на Путин и за Тръмп и за США той си гледа неговата държава. Просто иска да им каже "Видяхте, че можем. Сега без бази с Москва в обсег и никакви нато и толерантни съюзи в Украина и спираме. Иначе ще става по- лошо."

145

тя

преди 2 седмици

Няма такава държава Украйна ,има област с такова име !

144

Анонимен

преди 2 седмици

Иван умря! Да живее е Сам!

143

Анонимен

преди 2 седмици

Тъй като вече по новата конституция на Христо Иванов и Кококиро можем да имаме двоен гражданин за премиер, ще изберем Зеленски за премиер на България, за да ни мобилизира и да имаме право да се включим във войната.

142

82 ОДШБр

преди 2 седмици

Всеки ден ще умират множество руски прасета,и ракла до деня на поредната купонна система в русия,филма е ясен за всички ни...

141

СМЕХ....

преди 2 седмици

ЩОМ ИСКА--- ДА СЕ ИЗТЕГЛЯ ОТ УКРАЙНА И ДА СЯДА НА МАСАТА,БЕ.....ХАХАХАААА....НЕМА, ПРОБЛЕМИ!!!!

140

Анонимен

преди 2 седмици

Грипен каца на 800 метра шосе. Ф-16 ще каца в Полша и Румъния.

139

Анонимен

преди 2 седмици

Търпение, търпение и постоянна всякаква помощ *** Украйна! Още санкции и още модерни оръжия за непрелъснат бой по рудките поиции и войски! Гонка на руските шпиони отвякъде! Русия бавно, но сигурно кляка, путин остана сам в света, ходи насам-натам, като муха без глава да случи на мющерии за да му ръкопляскат, но няма! Търпение и постоянство!

138

82 ОДШБр

преди 2 седмици

Незнам за блатното метро,но първата спирка на метрото в Лондон е от 1862г. Незнам кой султан е бил лефче тогава тук при нас...

137

крундел

преди 2 седмици

единствените преговори ще са след изтеглянето им от територията на цяла украйна заедно с крим и ще са на тема размера на репарациите и предаване на военнопрестъпници и остатъчният им ядрен арсенал...