259

СТРАНДЖАТА

преди 1 седмица

Помним предишния голем успех на рашките - СОЦЛАГЕРА.

258

СТРАНДЖАТА

преди 1 седмица

ПРЕДИ 40 ГОДИНИ ЦЯЛА АЗИЯ И ЛАТИНСКА АМЕРИКА БЕ УСТРЕМЕНА КЪМ СССР И ПОЛОВИН АФРИКА. И КАКВО СТАНА? СТАНАХА ЛИ РАЗВИТИ ДЪРЖАВИ? НЕ.

257

Хи хи

преди 1 седмица

Мноо слаб излезе западът ! Наште ф-ки още не могат да ги направят, хем сме ги платили на 100% Всеки ден по едно болтче да бяха завиваши, пак щяха да са готови. Всяка минута трябва да излиза по един самолет, а толкоз години станаха, 8 ф-ки не могат да направят. А Русия напредва, добре, че не се е наложило да ги ползваме ! Снарядите -същата слаба ракия ! То голямо пенявене беше, милион снаряда, ама само на думи, иначе - нъцки Една малка Северна Корея сглоби 5 милиона снаряда за нула време !

256

Анонимен

преди 1 седмица

Русофобските пcета се пенят около устата, докато четат това хахахаха

255

Леля чичо

преди 1 седмица

либераста *** изхвърли всички опорки наведнъж , запази си още малко за следващите месеци че ще има още а няма да са ти останали в наличие , ще се повтаряш

254

Анонимен

преди 1 седмица

Вчера един руски гражданин си купи нова кала на 0 км пробег за над 65 млн рубли.

253

Анонимен

преди 1 седмица

Отан гори от желание да проведе военна мисия в Украйна, каза Орбан.

252

рушофилските курви

преди 1 седмица

влизат в обяснителен режим..

251

Анонимен

преди 1 седмица

Русия и Китай разширяват и укрепват БРИКС, а в Еесовската Зона наблюдаваме стартирането на процесите на скритата мобилизация. Пиндостан ни подготвя за война на европейска територия.

250

Анонимен

преди 1 седмица

60 000 000 КИТАЙЦИ СА МИГРИРАЛИ ТРАЙНО ОТ КИТАЙ- ЗАЩО СА ИЗБЯГАЛИ ОТ ТОЯ РАЙ ЗА СИ И ПУТИН...ЗАЩО В РЕДИЦА ДЪРЖАВИ ИМА ЦЕЛИ КИТАЙСКИ КВАРТАЛИ ПРОСЛАВИЛИ СЕ С ПРОСТИТУЦИЯ И БАНДИТИЗЪМ- ДА СТЕ ЧУЛИ В НЯКОИ ДЪРЖАВИ ДА ИМА КВАРТАЛИ НАСЕЛЕНИ ГЛАВНО С МИГРАНТИ ОТ ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, САЩ- АЗ НЕ...А ЗАЩО ОТ БРИКС БЯГАТ РОБИТЕ ВЪВ ФАЛИРАЛИЯ И ЛОШ СВЯТ...

249

Анонимен

преди 1 седмица

Браво Братушки- целунете се, прегърнете се и ако обичате си ПРИБЕРЕТЕ 20 000 000 РУСНАЦИ ОТ ФАЛИРАЛА И ЗЛА ЕВРОПА- КОИТО СА УВИСНАЛИ НА ГЪРБА НА ЕВРОПЕЙСКИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ И НЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЯМА ДА РАЗРЕШИМ ОТНОВО ДА СМЕ РОБИ ВЛИЗАЙКИ В БРИКС

248

Анонимен

преди 1 седмица

Наближава срещата на върха в руския град Казань през октомври. Само преди няколко години БРИКС беше клуб на 5 държави. Миналата година се превърна в политическа и икономическа платформа - 10 държави. След 3 месеца в Казань, Русия, БРИКС ще прерастне в мощна международна организация. Ставаме ли свидетели на края на доктрината МОНРО? Ставаме ли свидетели на агонията на колективния запад, подчинен на пиндостанските правила и хегемонията на $?

247

Анонимен

преди 1 седмица

Виетнам и Русия имали връзки. Виетнам и Русия имат бойно братство. Русия и Виетнам дадоха милиони жертви в борбата срещу световното Зло. Днес Русия отбелязва Деня на Паметта и Скръбта. Пред Главния Храм на МО в Москва бяха запалени 1418 свещи.

246

Анонимен

преди 1 седмица

Въпреки усилията на Пиндостан и Еесовската Зона да попречат на страните да контактуват с Русия, представители на 12 държави кандидатстваха за членство в БРИКС този месец в Москва.

245

АНИСИЯ ИВАНОВА ПУТИН

преди 1 седмица

ЖИВ ИЗВЕРГОПУТИНИСТ ДА НЕ ОСТАНЕ В УКРАЙНА!

244

Анонимен

преди 1 седмица

Международният интерес към БРИКС показва провала на пиндостанската политика за изолиране на РФ/КНР и победата на Президента Путин/Председателя Си. Китай е първа, а Русия е четвърта световна икономическа сила.

243

Анонимен

преди 1 седмица

312- стремежът на държавите към БРИКС- е ЕВТИНАТА РАБОТНА РЪКА- МОЩНАТА ИКОНОМИКА КИТАЙ Е СЪС ЗАПЛАТИ КАТО В РАША- ТАМ ПЕНСИОННАТА СИСТЕМА Е ОТ СКОРО ЗАТОВА СРЕДНАТА ПЕНСИЯ В КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ Е 43ЛВ И ТЕЗИ ПАРИ СЕ ВЗЕМАТ ОТ ВСЕКИ ДЕВЕТИ КИТАЕЦ- ДА ПОВТОРИМ- НОВИ МИЛИОНЕРИ МИЛИАРДЕРИ И РАБОТНИЦИ- РОБИ- 30 000 000 КИТАЙЦИ ЖИВЕЯТ В ДУПКИ И ПЕЩЕРИ ПОРАДИ ЛИПСА НА СРЕДСТВА.

242

Анонимен

преди 1 седмица

До насила ваксиниран- това твоято ми прилича на руските опорки...западняците ще ви чипират, Запада ще ви открадне/отвлече/ децата, самолетите пускат отрова/белите следи/няма КОВИД с ваксината против КОВИЮД Запада ви чипират- има ли някой да вярва на Бояршниците

241

Анонимен

преди 1 седмица

Стремежът на държавите към БРИКС сигнализира за нарастващо разочарование и протест срещу международния ред, основан на пиндостански правила.

240

АНИСИЯ ИВАНОВА ПУТИН

преди 1 седмица

СМЪЪРТ ЗА ИЗРОДОПУТИНИСИТЕ ПРОКЛЕТИ!! И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ !