12

jmi4ko

преди 15 години

а . че няма да устоиме няма, но поне тея да не се праат на умници ами да си видят техните усрани ***

11

Aman

преди 15 години

Правителството е твърдо решено да твърди, че в БГ криза няма и няма да има...най-вероятно по този начин си мисли, че успокоява потенциалните инвеститори, които са толкова *** и наивни, че като чуят как БГ е оазис за инвестиции, ще си строшат краката да наливат авоари ....Смешници!!!!!!!!!!!!!!

10

jmi4ko

преди 15 години

то те се усраха....ама гледат другите..баси и ***

9

преди 15 години

да си ***, да си *** - колко да си ***? колкото уМравляващата коалиция, не повече.....та като всеки истински милиционер и орешарски предлага спасителен план ала тато - "ние че изчекаме да отмине кризата".айде приятно ви поредно оцеляване и да не забравите - пак гласувайте за бйе сйе пйе! калъфи...

8

Анонимен

преди 15 години

Тези от Англия защо не можаха да видят гредата в собственото си око.Ката са толкова големи специалисти защо предизвикаха финансовата криза та сега се молят на Китай за инвестиции ? Не трябва да си велик специалист за да знаеш ,че не може финансовата криза да ни отмини съвсем.Ясно е че засегние строителството ,туризма-защото зависи от туристи от чужбина ,металургията поради по малък износ и строителства.Но нали всички ни съветваха че не ни трябват предприятия , а да развиваме туризъм и услуги.

7

преди 15 години

Pak eksperimenti ot ekstrementi.

6

Гъгри

преди 15 години

Чух че в министерски съвет Орешарски е четвърта страна в коалицията. Не съм червен, бенбен или какъвто и да било, но тоя чичка ми изглежда някак стабилен...Обаче, знам ли и аз какво не знам :)

5

LachKo

преди 15 години

Нали Е.Минджев ни управлява сега. По-лошо от серГЕЙ едва ли би могло да стане :)

4

ватман

преди 15 години

каква ти криза, нали си имаме ватман!

3

perekly

преди 15 години

Как няма да устоим? Партията има план да изпълнява!Петилетен!Какво значи тук някакъв народ?

2

X

преди 15 години

Ако догодина България влезе в еврозоната и американците не хвърлят атомна бомба EURUSD ще мине 2.Ако комунистите юни слязат от власт ръстът на България ще е между 30% и 50%На по-следващата година, само рейтинговите агенции, които са максимално близки до посочените горе прогнози ще оцелеят на пазара...

1

Boris

преди 15 години

"Файненшъл таймс": България настоява, че ще устои на финансовата кризаДа защото тук винаги сме били в финансова криза :)