564

Спецпиздрол Кракен

преди 1 седмица

К'ва източна Прусия бе мой!? Тея вторите в света не могат да вземат един Вовчанск ти за Прусия лафиш,я по-добре отвори картата на Европа и я разгледай!

563

Анонимен

преди 1 седмица

Русия трябва да си върне източна Прусия, която глупаво хариза на Полша след ВСВ. И да я възстанови с право на възвръщане.

562

Спецпиздрол Кракен

преди 1 седмица

Много ги мачкаме тез *** "братушките"ви! Имате ли златен скункс,подарете им го,не е нужно да е златен,за вторите по сила може и от камИк! ;))))

561

Анононимен до 556

преди 1 седмица

Миии ,защото е Североатлантически съюз!!!Ти с географските посоки наясно ли си!!!

560

Хитлер така речи

преди 1 седмица

Преди Курската битка. Нищо ново под слънцето.

559

Смех браточка

преди 1 седмица

Е, тогава идва бате Ким!

558

Дъфи

преди 1 седмица

За да има дълготраен мир в света,не трябва да има големи държави като САЩ,Русия,Китай и Индия! Всички държави трябва да са що годе еднакви или близки по територия и икономика! Земя има за всички! Докато има големи държави,те винаги ще се държат надменно и като по-голямото момче в училище,ще тормози по-малките и ще иска да ги контролира! Така е и в света!

557

Анонимен

преди 1 седмица

По скоро Украина няма сили да си върне териториите и ще моли за отстъпки!

556

Хохо

преди 1 седмица

3:0 за Румъния започва с буквата Р

555

Гост

преди 1 седмица

Въпреки намаляващия брой на работната ръка и спадащата раждаемост, се наблюдава засилено подозрение или откровено противопоставяне на имигрантите. Точно там е заровено кучето колко пари се отделят за мигрантите който повечето лежат на гърба на социалната система. Ако тия пари се дават като бонуси на многочлени семейства дали няма да се повиши раждаемостта. Искат семейства с две и три деца а пари за издръжка от къде.Да не споменавам и жилищния фонд петчленно семейство не може да живее в гарсониер

554

Анонимен

преди 1 седмица

С втория гол на украина срещу Словакия бяха поразени още 100 руски дрона и 50 ракети Кинжал. Крим е почти превзет...

553

Анонимен

преди 1 седмица

С такива статии колко слаба е Русия, няма да убедят европейското население че ще ги превземе та да плаща още данъци на Нато!!

552

Анонимен

преди 1 седмица

Абе що няма нито една държава от Африка и Южна Америка в НАТО??? Нали е отбранителен блок? Тях кой ще ги пази, ако Путин рече да ги превзима? Той сега като видя, че няма да може да превземе Европа сигурно натам ще се насочи. Това казаха оня ден в руската Дума...

551

съюзниците -съюзници

преди 1 седмица

а войната е с пари!

550

Деду

преди 1 седмица

Рашшия на путин е пред поражение и разпад, плана е провален и затова плаши гаргите с ЯО. Какво стана с червените линии? Ще се ометат от Украина скоро и това ще струва главата на Кремъл. И тръмпи да дойде на власт, и той басма няма да цепи на Кремъл. А за десните в ЕС не се радвайте пусяноиди, и те хич няма да ви свалят шапка

549

Анонимен

преди 1 седмица

Този който иска всичко е демократичния запад. Оказа се, че демокрацията е добро прикритие за апетита на велможите от САЩ да разширят влиянието си върху максимално повече територии. Не търпят откази, мразят силните и ги наричат терористи. В борба за налагане на техните интереси, България загуби и пропиля живота на няколко поколения. Вместо независима държава с развита икономика се превърнахме в гето... Хак да ни е! 500 години търпение и сега пак. Не се учим. Само се оплакваме...

548

Ехоо

преди 1 седмица

Има голяма разлика между "да си върне Украина" и окупира

547

Анонимен

преди 1 седмица

Необходимо е да се спрат всички доставки на оръжия и пари на Украйна, които са горивото за безкрайна война, която рискува да ескалира в Трета световна война.

546

До 548

преди 1 седмица

След като ще разпуснем армията, ще закрием Земеделието и енергетиката и други ще ни пазят и произвеждат храна, да пазпуснем и Народното Събрание и Парламента! Може да поеме Гръцкия парламент или Турския нашето управление! След като ще ти защитават, логично е!

545

Анонимен

преди 1 седмица

Утре западните медии ще напишат че Путин се е провалир защото е искал да превземе планетата, но не е успял!