26

Мария

преди 1 седмица

Говоренето на ИТН е като на такива каквито са - Наглеци! С 16 депутати се перчат.и си играят игрички като останалите негодници.Изобщо не им пука за България ,правят си политически сметки

25

чудя се!!!

преди 1 седмица

До истински мъж Кой да управлява и кой не се решава на ИЗБОРИ ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ! Достатъчно ясен ли бях? Не е нужно вие да ИЗМИСЛЯТЕ НОВА ДЕМОКРАЦИЯ И ПАРТИЙНА СИСТЕМА. Колелото и топлата вода отдавна са открити без ценния принос на бай ви Ганччо! Ти СМЕСВАШ РАЗЛИЧНИ НЕЩА. АКО НЯКОЙ Е ПРЕСТЪПНИК ЗА ТОВА СИ ИМА СЪДЕБНА СИСТЕМА! КЪДЕ Е БЪЛГАРСКАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА? Нещо никой от вас не негодува против нея? Явно си имате някои лични причини (и незаконни деяния!) за да не ви интерсува каква е съдебн

24

17

преди 1 седмица

До Анонимен 22 В Швейцария на всеки референдум се решава различен въпрос. Не се свикват по 10 референдума за едно и също нещо, като някои бавно разввиващи се. Колко извънредни избори има в Швейцария? Колко пъти швейцарците са правили избори след избори? Абе вие от някоя лудница ли излизате? Та дори не можете да оцените колко абсурдно и налудниччаво е всичко това?

23

хъмммм!

преди 1 седмица

До Анонимен 22 Референдумите в Швейцария са едно нещо, а ДА ПРОВЕЖДАШ ЕДНИ ШАННТАВИ ИЗБОРИ ДО БЕЗКРАЙ, като някой МАЛОУМЕНН, това е вече нещо съвсем друго. НИЕ по този начин се излагаме пред цяла Европа. Всеки западняк ще си помисли (И С ПРАВО!), че българите явно не са в ред с главите. И В ТАКАВА ДЪРЖАВА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ХОДИ ЗА ТУРИЗЪМ, НИТО ДА СЕ ИНВЕСТИРА В ИКОНОМИКА, ПРОИЗВОДСТВО И ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ. Ако за теб е нещо нормално да изглеждаме като ДЕБИЛЛИ пред света, това си е ваш проблем

22

Анонимен

преди 1 седмица

до 17, колкото и да струват изборите, парите се дават на хората в комисиите, а на управляващите им се иска да ги вземат те, затова все плашат с избори001, в Швейцария как провеждат референдуми за всичко, понякога по няколко за година

21

Анонимен

преди 1 седмица

нямало да подкрепят правителство на ГЕРБ и ДПС, те нямаше да подкрепят и назарян, не я подкрепили първия ден, защото чакали г-н Трифонов, така - решението е лично на трифонов, затова напусна Радостин Василев, болен човек на обезболяващи взема решения, че и се кани да ни управлява как щял да получи трети мандат и ще сформира правителство, което ГЕРБ и ДПС от благодарност ще гласуват, но спънката е президентът, той никога няма да даде мандат на кукувците

20

истински мъж

преди 1 седмица

до "чудя се" Ще бъда ясен:Отпадъка на болгарското общество са бандитската организация от банкя.Пред очите на всички ни крадат народна пара,откаксе пръкнаха.Но о-г-л-упялата част от обществото нехае.И поддържа явните крадци и бандити.Когато някой пред очите ми влезе в магазин и открадне,няма до чакам съда,за да се убедя,че е крадец.Но твоето мислене и преценса,са си твои.Колко още да ни крадат тиквочите,за да може такива като теб да се убедят?

19

Анонимен

преди 1 седмица

Герб + ДПС= неможачи + комедианти = Правителство на БГ

18

Анонимен

преди 1 седмица

Каква екзотика?! Това си е чисто връщане на властта в ръцете на тези, които колят и бесят в БГ през последните 20 год. - Герб и ДПС мафията. От Слави - патерицата на Бойко и Доган в парламента.

17

абсолютно вярно

преди 1 седмица

До Гледна точка. Изцяло съм съгласен с това мнение.НЕКА ДА ЗАПИТАМЕ! А КОЛКО ОБЩО СТРУВАТ ИЗВЪНРЕДНИТЕ ИЗБОРИ ОТ 2020 ГОДИНА НАСАМ? Каква е общата сума? Колко милиона? Този случай започва вече да прилича на психиатрична патология. Избори след избори. В някоя западна държава да го има това нещо? И най-важното така се руши българската държава. Явно се действа в услуга на някои съседни държави, които са "присъствали" тук по някой друг век. Явно поръчката е да се руши българската държава.

16

Анонимен

преди 1 седмица

Двамата тласнаха държавата в избори и пълен хаос!!

15

Анонимен

преди 1 седмица

Да, точно Борисов и Пеевски трябва да направят правителство, защото те се занимаваха със скутовете си!! Двамата събориха работещо правителство!

14

Анонимен

преди 1 седмица

Утре ще влязат в коалиция с Борисов!! Пак ще кашират! В други ден ще излязат и ще съборят правителството, защото пак не са избрани правилните хора!! И пак ще търсят от кого да кашират!!

13

Гледна точка

преди 1 седмица

Борисов да направи, Борисов носи отговорността и тем подобни. Ама той не може да направи правителство сам, не е ли ясно. А другите от завист и злоба като се опъват като магаре на мост, как да го направи. Затова те също имат своята отговорност. И то не към партията си, не към избирателите си, а към държавата.

12

До чудя се!

преди 1 седмица

Ами то много се чудят, малко действат( само твърдите ядра).

11

Анонимен

преди 1 седмица

Това го кажете на тия,които ги избират.Народа иска циркове и те им ги дават.

10

Анонимен

преди 1 седмица

И какво да бъде говоренето на тези комедианти? Ами те не са никакви политици!

9

чудя се!!!

преди 1 седмица

До истински мъж НЕ те знам, дали си истински мъж? Или си истинска жена? ОСТАВИ ТОВА, КОЙ Е БАНДИТ И КОЙ НЕ ДА РЕШАВАТ СЪДЪТ И ИЗБИРАТЕЛИТРЕ! Аз теб НЕ СЪМ ТЕ УПЪЛНОМОЩАВАЛ да решаваш нещата и даваш мнение от мое име. Ясно ли е?Хайде да не губим добрия тон и започнем да се псуваме! Ти по-горе ли стоиш от стотици хиляди избиратели? От чие име даваш мнението си? Мнозинството от народа ни не е длъжно да се съобразява със смахнати хора като вас? Или с престъпници като вас! Които рушите държавата ни!

8

чудя се!!!

преди 1 седмица

Ако правителството не се формира от партията с най-много гласове на избирателите и най-много депутати, ТОГАВА КАКЪВ Е ИЗОБЩО СМИСЪЛЪТ НА ИЗБОРИТЕ? ЗАЩО ИЗОБЩО ДА ХОДИМ ДА ГЛАСУВАМЕ? Някои наши партийки се правят на интересни, на лудички и явно ще измислят нов "български начин" за съставяне на правителство и нов начин за управлението на една държава. Който начин няма нищо общо със европейските практики от десетилетия и столетия насам.

7

истински мъж

преди 1 седмица

Какво правителство с бандат на крадците от банкя, бълнуваш?Колко разбираш от политика,неуважаеми г-не?Бандита от банкя приключи.Остава да приключи и другого проклятие на Б-я-дпс.Тези две бандитски организации сренаха морала на обществото,окрадоха народната пара,ограбиха де-що има печеливш бизнес с изнудване,сринаха държавността,докараха ни в тинята.Какви сте вие,които ги подкепяте?Въобще имате ли ум в главата си?!