60

Анонимен

преди 1 седмица

До 62, че си дърт е ясно, те всичките копейки сте такива! Дълбоко гърло прави само щерка ти, а 2000 руски га*да може и да са пyкнали, лошо няма! Това на теб какво ти се иска, не интересува никой

59

Крундел

преди 1 седмица

др0гаре, нали знаете какво ви казах - ага бага до смърт...я кажете, какво ще стане като рф остане без рафинерии?Щото технологията им е от "вражески и фашистки" държави...а както е тръгнало преди краят на годината ще стане това...

58

Боби

преди 1 седмица

До Българин Путин доказа с действията си че е ЗЛОПАМЕТЕН. Удрят завод, След това РФ ще удари поредната енерго централа В Украйна. Как мислите колко време ще издържи режима на КИЕВ без ток? И сега в Украйна е дискотека тука има тука няма. А когато стане тука няма и няма и няма а сега за малко има какво ще прави населението...

57

до 54

преди 1 седмица

Какво ще ми се случи, ако ме намериш, дълбоко гърло ли ще ми правиш? Казах, дърт съм вече, късно е да се привързвам към геювски изпълнения. А днес още 2000 украинци са дали фира, факт.

56

Анонимен

преди 1 седмица

Копейкин и глупакът Цончо, са заминали за Русия с микробус пълен с туби бензин.. В Русия няма бензин и това е благородна постъпка на Късо.пишков .. Той е призовал платените от руското посолство русо.сифилистици, да последват примера му ....

55

Анонимен

преди 1 седмица

До Д-р Иванов, аз нормален русофлясник не съм срещал, и ти си поредния пример за това

54

Анонимен

преди 1 седмица

До 55, абе за 61 млрд. (които тепърва почват да ги харчат между другото) стотици хиляди руски мyжици вече са в Ада?!? Дали пък не си заслужава?

53

Д-р Иванов

преди 1 седмица

Нищо лично, но ако някой наистина вярва в някакви украински военни успехи, аз горещо му препоръчвам да посети психиатър докато е време - ако не се лекувате скоро, ще станете огромно бреме на вашите най-близки хора и ще им очерните живота с вашата болест.

52

Анонимен

преди 1 седмица

Ако Путин не се предаде на Зеленски и украинските войски ,Русия я очаква пълна разруха и разпад !!!!!@ НЯМА ВРЕМЕ ....

51

Анонимен

преди 1 седмица

Тия украинци що така бомбят по Блатния кeнeф, не знаят ли че според нашите копейки Расию отдавна е спечелила войната...??? ХАХАХАХАХАХАХА

50

ъ

преди 1 седмица

За 61 млрд долара - толкова. Ако западът иска по-голямо шоу, да даде на Зеля 61 трилиона долара. Тъй ами!

49

Анонимен

преди 1 седмица

До 49, ей това "скоро" така и не дойде, нищо че копейките го пишете от две години! А как преброи че 2000 украинци са загинали? Или понеже тъй ти се искало? А ако те намеря, знаеш ли какво ще ти се случи?

48

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 49 Добре е, че си дърт, но за да не видиш как Империята на Злото се разпада и от нея остава само района около Москва и Санкт Петербург.

47

до Ельоменад

преди 1 седмица

Нека не се преструваме, че тази война започна от нищото през 22-ра година. Едни и същи дето плюете по хората, че имали къса памет, гласувате за ПП-ДБ и твърдите, че войната е започнала безпричинно 22-ра година. Спрете се и потърсете медицинска помощ, докато все още имаме специалисти.

46

До44

преди 1 седмица

Ми щи го даде, де ша иде, ако отидеш с 3-4 мутри, нотариус и свидетели и целия ша ти го даде, вече се е случвало, не говори глупости.

45

Българин

преди 1 седмица

Вече беше обяснено на руските терористи, че вече не сме 2022 и на всяка терористична атка ще се отговаря с нови удари по критично вабната им инфраструктура. Свърши с безнаказаните престъпления, и ще става все по-зле за тях.

44

Анонимен

преди 1 седмица

Днес още 2000 украинци са дали фира. Скоро няма да има избор - или САЩ вкарват войски от ЕС директно в конфликта, или нещата ще приключат набързо. Добре, че съм вече дърт.

43

Сър Пичук

преди 1 седмица

По смешно според мен е друго. Това, че родните копейки мишеят за Русия, но или работят на запад или децата им са там. Няма един, който да ида да живее там

42

До 45

преди 1 седмица

Ми не бързат хората, ти бързаш ли, еееххх скоро ша им се иска на натото да беше свършило за 3 дни, ама найсе.

41

Анонимен

преди 1 седмица

Най са ми смешни евроатлнтиците само муччат срещу Русия, ама като им предложиш да отидат в Украйна под украински флаг да убиват руснаци се крият като дребни гризачи. Полезните диоти укри са по-зле и от тях.