287

bravo

преди 3 месеца

След *** вече си имаме и ВКП !!

286

анонимен

преди 3 месеца

Заради тоя , сме изправени пред угрозата да ни управлява Тошко !!!!!!! Падение тотално , мила Българио !!!! Тошко !!!!!

285

АЗ

преди 3 месеца

Тръгвай към затвора , мутро !

284

Анонимен

преди 3 месеца

Бойко е страхливец ! И вече трябва да си ходи !

283

Анонимен

преди 3 месеца

И те са ти благодарни.

282

Анонимен

преди 3 месеца

Слави Трифонов казва, ние няма да подкрепим ГЕРБ и ДПС и в същия ден подкрепят ДПС и ГЕРБ!

281

Анонимен

преди 3 месеца

Сега става ли Ви ясно защо са създадени Възраждане, ИТН и Величие!? Всички са на ДПС И ГЕРБ! Това са буферни партии! Такива има много! Цялата е ДПС и ГЕРБ да прибират нашите пари! Държавна Сигурност са създателите на БСП, ДПС и след това и на ГЕРБ! Цялата е парите да отиват на едно място, а не при ВАС! ПП-ДБ се опитаха да пренасочат парите към ВАС и бяха спряни! Това е основната цел! Ще има правителство на ИТН, ГЕРБ и ДПС!

280

Анонимен

преди 3 месеца

ЕДНА ЧУМА БРОДИ ПО БЪЛГАРИЯ- - ЧУМАТА НА ГЕРБЕРАСТИЯТА. ТОВА Е НАЙ-УПОРИТАТА ЧУМА,ВЪРЛУВА ОКОЛО 15 ГОДИНИ.БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ ,КАТО СЕ ИЗЛЕКУВА ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ОТ НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО НА 21 ВЕК!!!

279

Анонимен

преди 3 месеца

*** , нърне ле се държавническото отношение у българина , нещо което се унищожава къде целенасочено , къде с некадърност вече 80 години , усети ли се народа , че държавата е естествената му среда и тия с европейщини и евроатлантищини са пълни глупости , по настоящем , преди бяха ползвани други термини съобразени с други обвързаности , но имащи подобна същност , сте приключени тотално , знам , че го знаете и ви лазят мравки по гърба .

278

Анонимен

преди 3 месеца

Слави даже не вярва в чалгата! Той се прави на такъв заради парите! Той е бедно момче и е готов на всичко за пари! Величие е същата работа , партия на Доган, Възраждане е също партия на Доган! ДПС е партия на Държавна Сигурност! ГЕРБ и БСП също така!

277

Анонимен

преди 3 месеца

ИТН е ясно , че е създадена от ДПС и ГЕРБ! Това стана само за да не спечели ПП-ДБ абсолютно мнозинство! До ПП-ДБ няма реална опозиция! Всичко беше разпределено. Колко пари на този,колко пари на онзи! Възраждане и Величие са същите партии! Това са партии на едни и същи създатели! От къде ще имат милиони евра хората от Величие , ако не са във връзка с ГЕРБ и ДПС! Само в ПП-ДБ се освободиха от агенти на ДС и при малко съмнение за това! Във всички други е пълно с такива!

276

Анонимен

преди 3 месеца

О,УЧИНДОЛСКА ЧАЛГА,ТИ СИ КАТО ЛЕОНИД НА ТЕРМОПИЛИТЕ ВЕЛИК. ВЕЛИК Е НАШИЯТ КОНЯР - ВЕЛИК,ВЕЛИК,ВЕЛИК!!...

275

Анонимен

преди 3 месеца

Та нали Вие сте им работодател, а те са буферни партии! Засега тя изчезва след изборите. Остават Ви Възраждане и Величие ! Краен вариант са БСП. Но до там няма да се отиде! Направете си правителството с ДПС и ИТН. И без това на следващите избори няма да има ИТН. Но пак ако искате рискувайте и с Възраждане. Но тогава вие няма да имате резервен вариант! Радев също е вариант. Но според мен хората вече са на ясно със схемите.

274

Анонимен

преди 3 месеца

АМА ВЕРНО ЛИ, БУДА УЧРЕДИЛ ПАРТИЕН ОРДЕН "ВЕРЕН КОНЯР НА БОСА" ЗА ДА ОТБЕЛЕЖИ ГЕРОИЧЕСКИЯ ПОДВИГ НА УЧИНДОЛСКАТА ЧАЛГА??!!!...

273

АЗ

преди 3 месеца

Сретан Йосич излиза от затвора , Баце влиза - само там е спасението !

272

Slavuca

преди 3 месеца

Моля , мерси $$$

271

Пиян залян

преди 3 месеца

Чалгаря и компания бяха купени с евра и кюлчетч от тиквенските чекмеджета !

270

Случаен минувач

преди 3 месеца

Борисов, няма какво да чакаш от ПП-ДБ, те вече са бита карта! Догодина евентуално на едни нови избори ще паднат под 10%! (БСП пък ще се бори вече за четирите процента). Проблемът е, че не се вижда нищо читаво на хоризонта! Почитателите на полковник Марков бързо ще разберат, че и той по нищо не се отличава от останалите!

269

Народа е казал..

преди 3 месеца

ден до пладне

268

Форумът е опропастен

преди 3 месеца

Политиците са *** щото и избралите ги са такива 🤷🏻🍷