8

Анонимен

преди 1 седмица

Горкото животинче, какъв ли ужасен стрес е преживяло?

7

така става

преди 1 седмица

като дразниш иначе нямаше да има подобен канибализъм,една змия ухапала друга змия,ужас,горкото животинче сигурно се е гътнало селд ухапването,защото у този със сигурност има пвече отрова

6

Я, па Я

преди 1 седмица

Така е като познанието за дивите животни идва от филмчетата с животни в YuTube. Животните имат същите чувства и усещания като нас. Така, че ако изпитвате страх при среща с диво животно, то изпитва същото към вас. Внимавайте, те имат много по развити сензори и усещат арденалина. Той се отделя и при страх и при агресия. Така, че страхувайки се вие казвате две неща. За по малките твари сте заплаха, за по големите плячка. Така, че внимавайте, не всичко в тубата е годно за подражание.

5

Анонимен

преди 1 седмица

Младежи, с цел избягване на опасни ситуации, моля играйте си само със собствените си змии!

4

Анонимен

преди 1 седмица

Майчината си па ли търси в змията, че си играе с нея!?!?!?!?

3

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

Последната змия,която ме ухапа се казваше Александра. Оттогава не си играя със змии. Забавлявам се дистанцирално и с насочен среден пръст към блокираните им от мен действия. Най-великата жена на света е Самотата. Тя може само да обича този,който признае мъдростта й. И друг път съм писал,ще не л..и...ж...а. мръсното от гавра. Просто си пия пиенето и не чакам никакви христосовци да ме спасяват.Намерих време да се спася сам.

2

Анонимен

преди 1 седмица

Пак ще кажа, като в публикацията с момичето. Змията не хапе без причина! Това е умно влечуго! За да те ухапе, тя ти е дала предупреждение, най-често със стряскащо съскане. Или си я провокирал, или си я настъпил.

1

Анонимен

преди 1 седмица

тоя младеж явно е от модерните щото е намал пишкас която да си играе :)))