12

Анонимен

преди 1 седмица

Е добре, че имате поне стая. В държавната администрация удрят ключа на кабинета и се ръбят по мръсни бюра, миндери и столове.

11

Дрямката

преди 1 седмица

Вие си проверете мръсните тайни на жените, че ако знаете какви ги вършат докато са "на работа". В офиса имаме т.нар "нап руум". Излишно е да споменавам, че хората на си подремват там, а по-скоро разтоварваме с няколко колежки, които си ги въртим. Всички са омъжени, а има и една сгодена. Минах да споделя. Лек ден на всички.

10

Засега със старата

преди 1 седмица

Заглеждам се по някоя нова кола(не че парите са ми в повече), но като ударя чертата не виждам в ежедневието какво в повече ще ми даде спрямо сегашната 8-годишна. LED фарове вместо ксенон, безключов достъп вместо с дистанционно, 10" екран вместо навигацията със 7".. Виж ако въртя предимно градско и си в задръствания може един хибрид или малка Ел да е по-добра.

9

Гошо

преди 1 седмица

Екологично ли е да ми произведат 10 нови ел. коли само за моя престой на земята?Екологично е да си държиш една кола и да се грижиш за нея колкото може повече време.Повечето сменят коли за да си покажат статута на екологични.

8

Анонимен

преди 1 седмица

Всичко това иска да ви разкаже колко мръсен е капитализъмът... и единственото ви спасение е путинизъмът.

7

Зелените другари

преди 1 седмица

Не бойте се, ще ви докараме никел от луната. В краен случай от Марс. Няма сега да усссираме цялата Земя и да изсичаме всички гори, за да можете вие да карате на тройни цени от сега нататък. Ще ги направим петорни цените и вие ще можете да позвате специални 4 колесни тротонетки с 5 км/ч да ходите до магазина и на работа. А може и през глово да си поръчвате храната и дистанционно да работите. То така или иначе дните ви на работещи са преброени. Ии ще ви уволни, аналогови отживелици.

6

Анонимен

преди 1 седмица

Хаха копейките изпушват от злоба и мъка че великата расия само помпи ресурси и ако спре да помпи и нея почват да я помпат китайци, индийци и други такива

5

ритник в задника ти

преди 1 седмица

Казвал съм го стотици пъти, че провалът за този век е индустрията с електромобилите. Изискват се в пъти по-големи ресурси, десетки пъти по-голямо замръсяване, отколкото при производството на стандартните автомобили. Като добави факта, че електромобилите са абсолютно непрактични, не знам кой нормален човек би закупил нещо такова. Ама, нали "трябва да сме в крак с модата" и да се правим на гъзари, та кой го интересуват негативите, като в очите на п ростаците и "голямата работа".

4

Анонимен

преди 1 седмица

Малко са го огънали по демократически. Не кават никела за какви замърсяващи продукти се ползва а бърборят малко в страни.

3

До 2

преди 1 седмица

Хубаво е че няма да оставиш поколение което с npokажeния ти ген да мъpcи земята българска

2

Анонимен

преди 1 седмица

И какво са виновни производителите на електроавтомобили че доставчиците из третия свят омазват всичко и си тровят децата? Тя Индонезия и тия държави са големи сметища и без друго

1

Картофена Принцеса

преди 1 седмица

Тайната е, че Лукойл Умре и Нема вече Кинти под масата........П.С. На руснаците им е Много Вътрешно без Лубрикант. Клизма