8

Маурицио

преди 1 седмица

До АзъКанъАзъ7112136860 Веско, вчера пак се беше натрясал още от обяд и си беше изсипал торбата с дилдата, докато си се излягал насерд улицата.

7

Анонимен

преди 1 седмица

Сега вече нашите краварофили ще отидат да бият Русия, вече няма да имат допълнителни такси, което ги задържаше да не се пишат доброволци във ВСУ.

6

Потребител

преди 1 седмица

Значи и там ги чакат по няколко "индексации" на месечните такси на година. Както и у нас, сега всички го плащаме този роуминг, въпреки че не го ползваме, но ни натовариха абонаментите на 40-50 лева. Едно време имаше и за под 10 лв. Сега и тях ги чака същото, честито!

5

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

Точно така! Роумингът е много важно условие за инвестиции. За Кока-Кола и Швепс е даже ВЕСЕЛКО да инвестират в Одеса,например,където украинската мафия прави яко педофилски филми в катакомбите,вари фалшиви уиски,водка и бира, пакетира дози хашиш,хероин и кокаин. Яки инвестиции се очакват в една страна,която губи всеки ден територии,а гражданите й са хукнали,вместо да я защитават,да превземат държавите на другите. Но пък и е добра идея МакДоналдс да си строят ресторантите в подземия. Яки инвестици

4

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

Точно така! Роумингът е много важно условие за инвестиции. За Кока-Кола и Швепс е даже Веселин да инвестират в Одеса,например,където украинската мафия прави яко педофилски филми в катакомбите,вари фалшиви уиски,водка и бира, пакетира дози хашиш,хероин и кокаин. Яки инвестиции се очакват в една страна,която губи всеки ден територии,а гражданите й са хукнали,вместо да я защитават,да превземат държавите на другите. Но пък и е добра идея МакДоналдс да си строят ресторантите в подземия. Яки инвестици

3

VladTepes

преди 1 седмица

Браво на Зеленски - поддържа постоянен делириум.

2

натовски лентяй

преди 1 седмица

те се засилили да ходят европейците в Украйна ,цялата мара втасала до роуминга стигнали

1

Пен

преди 1 седмица

То така са се запътили европейците към Украйна...